Horoskop

ONI SU HLADNI KAO LED: Ova tri horoskopska znaka ne pokazuju emocije čak i da iznutra ključaju!

Kakvi ste vi?

12.04.2024 09:00

ONI SU HLADNI KAO LED: Ova tri horoskopska znaka ne pokazuju emocije čak i da iznutra ključaju!
shutterstock.com

Emocije otkrivaju naše unutrašnje stanje i kako se u određenom trenutku osećamo. I dok su neki od nas mirnije prirode, staloženiji, drugi su impulsivni i eksplozivni te ne vole da drže ništa u sebi. Od emocija ne može niko pobeći i koliko god neko negirao osećanja, činjenica je da ih svi imamo ali ne pokazujemo na isti način. Ukoliko ste nekoga upoznali kao pravu "enciklopediju osećanja" ali ih ipak drže daleko od svih, to je zbog položaja zvezda, kažu astrolozi. Proverite da li ste vi među onim horoskopskim znacima koji retko pokazuju emocije i deluju poput santi leda kada ste u njihovom društvu.

Škorpija

Škorpije su po prirodni mistične ali i mirne i hladne za one koji ih posmatraју sa strane. One su majstori sakrivanja emocija. Ovaj znak Zodijaka je vrlo oprezan i mnogima deluje poput detektiva jer pažljivo biraju kome će otkriti svoja osećanja. Škorpije nemaju poverenja u sve i često zbog straha da ne budu ismejani, potiskuju svoja osećanja i radije ih drže za sebe. Drugima deluju mistično i tajanstveno i zbog toga ih okolina doživljava kao fascinantne osobe.

FOTO: shutterstock.com

Misteriozna priroda Škorpija fascinira ljude u njihovoj okolini

Jarac

Jarčevi su najveći radoholici Zodijaka ali istovremeno i najozbiljniji i po prirodi izuzetno suzdržani zbog čega su pravi majstori sakrivanja emocija. Iako često deluju distancirano i hladno iza toga se krije toplo srce koje dotiču mnoge stvari. U stanju su da sakriju svoje emocije ispod površine i oni su pravi izazov za one koji pokušavaju da odgonetnu o čemu oni razmišljaju. Iako njihova okolina pokušava na razne načine da dopre do njih, hladnoća Jarca ostavlja druge zbunjenim misleći da su nezainteresovani i hladni.

Vodolija

Vodolije, kao indiividualci i nezavisni znak horoskopa često ostavljaju utisak distanciranih kada su emocije u pitanju. One se trude da sakriju svoje osećaje zbog straha da bi mogli da izgube svoju slobodu i autonomiju. Tajnovitost može da bude izazovna , ali i privlačna jer se nikada ne zna šta se krije iza one slike koju predstavljaju javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)