Horoskop

ONI SU MILJENICI NEBA PO INDIJSKOM HOROSKOPU: Da li ste među srećnicima kojima sve ide od ruke u životu!

Objašnje nudi astrologija.

13.04.2024 09:02

ONI SU MILJENICI NEBA PO INDIJSKOM HOROSKOPU: Da li ste među srećnicima kojima sve ide od ruke u životu!
shutterstock.com

Sigurno ste nekad u životu upoznali osobu za koju kažu da je srećnik. I dok drugi moraju da se bore za sve u životu i na svakom koraku se sreću sa problemima i izazovima, ovim srećnicima sve ide lako i od ruke. Kako objašnjavaju indijski astrolozi neki ljudi su jednostavno miljenici neba, a sudbina je odredila da budu rođeni pod srećnom zvezdom. 

Srećna republika vam donosi koji su to srećnici, pa proverite da li ste među nima. 

Devica

Ovo je horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Bikom i Jarcem. Devicu krase liderske veštine što joj pomaže da postigne zavidan uspeh  na svim životnim poljima. Sposobni su da ostvare sve što zacrtaju od ciljeva i želja. Šta razlikuje Device od drugih znakova Zodijaka? One su praktične, detaljne, precizne, ne brinu o sutrašnjem danu i imaju racionalan pristup svemu. Prilično su fleksibilne, ali i vrlo pažljive prema drugima. 

One znaju da istraže svet oko sebe što im omogućava da proučavaju sve što im je zanimljivo, ali da nikako ne žure sa zaključcima. Čak i kada je reč o njihovom uspehu, oni to rade planski i postepeno. 

shutterstock.com

Device imaju sreće zahvaljujući liderskim veštinama i tome što planiraju

 

Strelac

Drugi miljenik Univerzuma je horoskopski znak Strelca. Pripadnici ovog znaka Zodijaka su predstavnici elementa Vatre i po prirodi su vrlo optimistični i imaju velkiku želju za životom. Strelčevi su osobe koje nikada ne sede mirno i stalno su u nekom pokretu. Snažna energija, koju poseduju, radoznalost i želja za aktivnostima izdvaja ih od ostalih znakova horoskopa. Vole da putuju i da budu viđeni. Rizik im je takođe izuzetno jaka strana.

Još jedna karakteristika po kojoj su poznati je želja za promenom i to što su neminrni. To je tako jer nemaju strah od nepoznatog.

Blizanci

Najveći favoriti neba su Blizanci. Njih nema ko ne voli i ko može da odoli njihovom šarmu. Omiljeni su u društvu zbog svoje vrcave i razdragane prirode. Njima život nudi više mogućnosti i zaista imaju sreće u životu. Štiti ih i od nevolja a da nisu svesni. Blizanci uvek traže sebe i sopstveni mir, međutim to ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i da rizikuju u mnogim situacijama.

Karakteriše ih želja za avanturom, tvrdoglavi su i često neusaglašeni. Intelektualna priroda je Blizancima jača strana zbog čega ih mnogi smatraju komlikovanim i dualnim ličnostima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)