Horoskop

VREME JE ZA PODVLAČENJE CRTE: Naredne nedelje čeka nas presabiranje i priprema za novi početak! (FOTO)

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za predstojeću sedmicu.

18.02.2024 18:01

VREME JE ZA PODVLAČENJE CRTE: Naredne nedelje čeka nas presabiranje i priprema za novi početak! (FOTO)
shutterstock.com

U nedelji pred nama osetiće se brojne promene u svim životnim sferama. Neki će napokon napraviti značajne rezove, drugi će iskoristiti prilike koje im se pružaju.  

Srećna republika vam donosi najdetaljniji i najtačniji nedeljni horoskop za svih 12 znakova Zodijaka za period od 19. do 26. februara 2024.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ovna

Ovan - Značajan skok

POSAO: Ovnovi će startovati nedelju s pojačanim entuzijazmom i energijom. Podignućete poslovnost na jedan viši nivo i truditi se da izvučete maksimum. Međutim, budite realni i u nekim situacijama i prihvatite savet drugih osoba, kolega ili nadređenih. Kod nekih Ovnova bi jaku motivaciju i volju mogle da pokrene bolja finansijska situacija, dok će kod nekih neke druge okolnosti biti okidač. Menjate se drastično, i to svi vide, ali morate da shvatite da ne može sve da zaživi sad i odmah. Potreban je proces, a kod vas on može trajati sve do maja. Iskreni ste i veoma posvećeni, pa se nemojte razočarati ako ne bude sve kako ste zamislili. Neki ljudi bi mogli da vas komentarišu, ali se trudite da to ne doživite isuviše lično. Ove nedelje će biti naglašena strast, ali i kreativnost, pa ćete sve projekte koje ste započeli, završiti uspešno, ali i burno i dinamično. U četvrtak probajte neke stvari da prećutite, ali nemojte da odustajete od svojih ideja i zamisli. Postoje osobe koje žele da vas podrže bez obzira na to koliko želite da idete radikalno, a to bi trebalo da vas iskreno raduje i motiviše. Želite nešto da proenite u životu i znate da vas očekuju značajne promene, samo je važno da ide sve korak po korak.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod zauzetih Ovnova će se takođe osetiti dinamika i želja da se uradi i donese nešto novo. Nosiće vas ideja i stvari koje tek očekujete, a u to bi moglo da bude uključeno i više ljudi. Spoj brzine i estetike će obeležiti ovaj period na emotivnom planu, ali biste vi najviše voleli da pokrenete partnera. U suprotnom, ako se to ne desi, mogli biste raditi samostalno, bez upliva drugih i, na neki način, udaljiti se od dragih osoba. Slobodni Ovnovi će biti u centru pažnje ovih dana, pa će često biti u fokusu mnogim osobama koje se nalaze u njihovom bliskom okruženju. Mogao bi da se pojavi neko ko bi mogao značajno da vas zaintrigira i prodrma, a 20. februara bi moglo da dođe do značajnog susreta i spontane reakcije. Neki bi mogli da se uplaše i povuku, dok će neki Ovnovi ipak rešiti da se suoče, pre svega, sa sobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Moguće je neko razačaranje.

SAVET: Prolazite kroz transformaciju koja je od posebne važnosti. Prepustite se nekim čudnim i nepoznatim stanjima

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Bika

Bik - Konačna odluka

POSAO: Bikovi će ove nedelje morati da budu veoma posvećeni kad je posao u pitanju i moraće da donesu veoma važnu odluku. Mnogi pripadnici vašeg znaka će imati veoma značajan razgovor ili projekat u koji će biti uključeno više ljudi. Sve se razvija na kvalitetan i dobar način i konstantno ide uzlaznom putanjom, ali ove nedelje bi trebalo da očekujete ozbiljan pomak. Neko s kim ste dosad sarađivali ili se dugo poznajete predložiće nešto nešto što se nikako ne odbija. Moguće je da će vas poziv iznenaditi i šokirati, ali morate sebe da stavite u viši kontekst i podignete kriterijume. Ne treba da budete skromni niti da dopustite da drugi utiču na vas i odgovore vas iz ko zna kojih razloga. Važni datumi su 19. i 23, kad ćete se preispitivati i biti u situaciji da date konačnu odluku. Napravićete rezime i probati da sagledate situaciju realno i obradite informacije koje imate. Rezultate možete da očekujete oko 22. i 25. februara. Neko od prijatelja će odigrati važnu ulogu, dati vam dobar savet ili vetar u leđa. Ovo je izuzetno važan period za sve Bikove, ostanite budni i prepoznajte pravu šansu.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će morati da naprave neke rezove. U zavisnosti od toga da li ste u dobrom ili lošem odnosu zavisiće i to kako će se odvijati situacija u ovom periodu. Komunikacija će biti intenzivna, strasti naglašene, pa bi moglo da bude veoma napeto ako niste u dobrom odnosu. Inicijativa bi mogla da dođe s vaše strane jer ćete imati prenaglašenu energiju, ali isto tako morate da vodite računa da ne pritiskate partnera i ne budete naporni. Partner želi da vas prati i na privatnom i na poslovnom planu, a nije isključeno i da postoji priča oko neke nekretnine ili čak zajedničkog posla. Vodite računa i kako se šalite da ne biste povredili partnera i cenite njegov doprinos koliko god on na prvi pogled ne izgledao veliki. Ovo je prekretnica za sve Bikove i uplovljavanje u nove i drugačije odnose. Slobodni Bikovi će ove nedelje imati priliku da započnu strastvenu i burnu vezu s osobom koja dolazi iz poslovnog okruženja. Osetiće se prejaka strast i naboj, pa prepreke zbog kojih ste se suzdržavali neće mnogo uticati na vas. Neki Bikovi bi mogli da se sete bivše ljubavi ili nekog iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s kostima i leđima. Čuvajte se povreda jer ste skloni prelomu. Aktivirajte se fizički, ali nemojte ništa raditi na silu i naglo. 

SAVET: Nemojte da pokleknete pred starim obrascima i načinom ponašanja. Menjajte se, napredujte, razvijajte...

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci- Nove prilike

POSAO: Mnogi Blizanci očekuju promene na poslovnom planu ili su se one već desile. Očekuje vas kvalitetniji poslovni odnos i period kada ćete uspešno prevazići neke prepreke ili se osloboditi blokada koje ste imali. Ove nedelje ćete funkcionisati drugačije nego inače ili započeti nešto potpuno novo. Nećete više morati da se kontrolišete i vodite računa o svakom potezu. Mnogi Blizanci će biti u situaciji da nadograde svoje znanje, pa nije isključena dodatna edukacija, a kod nekih i poslovno putovanje. Inostranstvo je takođe naglašeno, pa će pojedini Blizanci imati priliku da započnu saradnju sa stranom firmom. Sve je tek zaživelo i dobija na snazi i ubrzanju, ali će vam biti jasno da ste na pravom putu i otklonićete neke sumnje i iskušenja koja ste imali još u decembru. Sve se odvija daleko drugačije, otvaraju vam se nova vrata, a vi dobijate na širini. Oko 20. februara očekujte važan poziv ili razgovor koji bi mogao da podigne finansije na viši nivo. Ovo je sjajan period za sve Blizance koji se bave nekim vidom umetnosti ili rade u firmi koja ima dosta zaposlenih. Očekujte širenje posla, nove ljude u kolektivu, ali u isto vreme budite otvoreni i za neke drugačije veštine ili način rada. Jedan od roditelja bi mogao biti u fokusu ili vam dati mudar savet.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci će na emotivnom planu osetiti neko olakšanje. Probili ste led i ušli s partnerom i bliskim osobama u neku novu fazu. Za razliku od prethodnog perioda, bićete optimistični, napredovaćete na svim poljima i imati mnogo bolju komunikaciju. Takođe, imaćete međusobno poverenje i bliskiji odnos, ali i naglašene strasti. Ovo je sjajan period da negde zajedno otputujete ili se izmestite nakratko. Imaćete i drugačiji pristup obavezama, a moguće je da ćete promeniti neke navike. Trudite se da ne reagujete impulsivno i povedite računa da vas ne povuče atmosfera oko vas. Slobodni Blizanci će ove nedelje biti u prilici da upoznaju osobu koja će prilično uticati na njih i pomoći im da se transformišu, pre svega, na intelektualnom nivou. Moguće je da se radi o nekome koga ste upoznali preko prijatelja, a nije isključeno da će se nalet strasti dogoditi upravo s prijateljem. Moguća je ljubav na putu.

ZDRAVLJE: Blizanci bi na zdravstvenom planu mogli imati problema sa želucem i bolom u stomaku. Vodite računa šta jedete i uradite neke analize.

SAVET: Verujte u sebe i ono što radite

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Raka

Rak -Proces sazrevanja

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje možete imati problema u komunikaciji, a sve zbog toga što bi neko mogao svaku reč, kritiku ili savet da  doživi isuviše lično, bilo da se radi o vama ili nekome preko puta vas. Ono što vi možete da uradite jeste da se izdignete iznad situacije. S obzirom na to da ste veoma senzitivan znak, najbolje bi bilo da probate da se uklopite, pa čak i s osobama koje nisu bolje od vas. Probajte da održite ravnotežu i kvalitet i budite odgovorni jer se to od vas očekuje. Moguće su neke ekstremne i rizične situacije, u kojima ćete morati brzo da reagujete i budete fokusirani. Može vas prilično izbaciti iz takta ako vas neko bude prekidao ili pokušao da vas kontroliše. Trenutno prolazite kroz izuzetno značajne procese, koji se neće mnogo videti na spoljašnjem planu, ali ćete ih i te kako osetiti na unutrašnjem. Moraćete da se oslobodite straha i kočnica koje vas sputavaju, ali pre toga morate da znate da ih prepoznate. Mnogi Rakovi će želeti da sačuvaju kvalitet, ali bi mogli imati probleme u vidu finansija i ulaganja, pa će se naći u nezgodnoj fazi. Ovo se naročito odnosi na one Rakove koji se bave privatnim biznisom. Krajem nedelje mogli biste dobiti više samopouzdanja i neku priliku koja će delovati da se, pre svega, vi promenite. Nemojte se uljuljkati ove nedelje da se ne biste zarobili u već poznatom šablonu, samo zato što ne želite da izađete iz ustaljenih formi i probate nepoznate iskustva. 

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi bi mogli imati izazove, pa bi bilo dobro da napravite balans i ravnotežu. Imaćete snažne i jake emocije, ali i mogućnost da se dese neke promene. Moguće su tenzije ako budete žurili i želeli da se nešto dogodi ranije. Moguće su nelagode, nezadovoljstvo i strahovi, a moguće je da će vam partner zamerati zbog nekih postupaka. Slobodni Rakovi bi ove nedelje mogli imati strasnu avanturu s osobom koju već neko vreme poznaju. Moguće je da se radi i o nekome ko će prepoznati vaša snažna osećanja i poklopiti se s vama na duševnom i telesnom planu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguć je pad imuniteta i oscilacije u raspoloženju. Obratite pažnju na žlezde i hormone. Moguće su upale.

SAVET: Izbegavajte tenzične situacije 

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Lava

Lav -Postavljanje na zdrave noge

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje biste mogli da zaokružite priču i započnete nešto potpuno drugačije. Funkcionisaćete na potpuno drugačiji način. Važno je da prepoznate osobu koja je vredna pažnje i koja će vam biti od velikog značaja. Vodite računa da mnogo ne poletite i ne ponesete se. Veoma je važno da dobijete podršku i pozicionirate se, ali u isto vreme da budete skromni jer vam od toga zavisi budućnost. Budite trezveni i ne dozvolite da adrenalin preovlada. Budite odgovorni i vodite računa o ponašanju i raspoloženju. Neke osobe će se obradovati saradnji s vama i pomoći će vam da započnete nešto novo. Međuljudski odnosi su vam veoma važni u ovom periodu, ali i nastavak saradnje s nekim osobama. Možda ćete ove nedelje morati da izmirite neke obaveze ili ćete imati kontakt sa zakonom i državom. Vodite računa o preprekama i izazovima koji bi mogli da vam se dese i trudite se da budete korak ispred. Mnoge Lavove ove nedelje očekuje otvaranje i širenje posla, dok će neki ući u partnerske odnose. Bićete društveno veoma aktivni, viđaćete se s mnogo ljudi.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili u vezi imaće kvalitetan partnerski odnos i dobar zajednički duh. Iako se ističete u odnosu, težićete da sve bude uravnoteženo i da se i partner malo više aktivira. Uspećete da premostite neke razlike i napravite zaista dobru i pozitivnu atmosferu. Partner će vam, pre svega, biti prijatelj i podrška, ali će se prepoznati zadovoljstvo, sloboda i lakoća. Kod Lavova koji su u lošem odnosu s partnerom moguća je ljubomora. Recite sve što mislite i igrajte otvorenih karata. Slobodni Lavovi bi ove nedelje mogli da osete posebnu emociju, koja će ih naterati da učine prvi korak i budu otvoreni s osobom koja im se dopada. Mnogi Lavovi ove nedelje ući će u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Dobro je da preventivno menjate neke loše navike.

SAVET:Ne rizikujte i ne igrajte se sa stvarima koje mogu druge i vas da uvedu u problem

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Devicu

Devica- Brzi događaji

POSAO: Device će pojačati poslovnu aktivnost ove nedelje i udružiti se s nekim osobama s kojima su sarađivale ili imale bliskiji kontakt. Bićete u kontaktu s drugima i prilici da započnete i aktivirate stvari koje ste odavno želeli i imali potencijala, ali nije se do sada stvorila prilika za to. Vrlo ste konkretni i praktični, a ove nedelje ćete biti delotvorni i praktični i mnogi će započeti novu saradnju. Bićete prepoznati kod saradnika, poslovnih partnera, ali i ljudi s kojima nikada niste sarađivali. Pored poslovnih, imaćete mnogo svakodnevnih obaveza koje treba da završite, pa će vam se mnogo toga sastaviti u ovoj nedelji. Stalno ćete juriti i kasniti, pa će vas to nervirati jer ste veoma odgovorni. Moguća je saradnja s nekim od prijatelja ili će vam bliska osoba biti spona za neke poslovne poduhvate. Očekujte nepredvidive situacije i promenu plana jer je takav period. Nemojte im se odupirati jer se na taj način približavate podizanju kvaliteta na viši nivo. Oko 22. i 25. februara imaćete potvrdu svog rada i osećaj zadovoljstva, kao i drugih ljudi. U svakom slučaju, bićete deo tima u kojem će se svi podjednako pitati i dati svoje mišljenje, što će vam dati posebno zadovoljstvo i ostaviti snažan utisak na druge.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi nalaze se u stabilnom odnosu, ali će ih zajednička dešavanja i obaveze spojiti. Imaćete potpuno drugačiji pristup, a oko 19. i 22. februara ćete videti da je partner usvojio vaše predloge i to na spontan način. Bićete veoma zadovoljni, ali ćete u isto vreme osećati veliko uzbuđenje. Slobodne Device će biti u prilici da započnu vezu s osobom iz poslovnog okruženja ili koju su upoznali preko posla. Svakodnevno ili često viđanje će učiniti svoje, pa teško da ćete moći da mislite samo na posao. Moguće je da će se roditi posebne emocije na nekom skupu ili prilici u kojoj će biti dosta ljudi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati problema sa stomakom.

SAVET: Proverite sve što radite prvi put

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vagu

Vaga -Osećaj za lepo

POSAO: Vage će ove nedelje imati dobro raspoloženje i biti optimistične i nadahnute. Možda ćete biti puni samopouzdanja i sigurnosti,  otvoreni i nasmejani, ali nećete imati volje za poslovnim aktivnostima. Prijaće vam sve što vam daje lično zadovoljstvo. Bićete kreativni i imati pojačanu inspiraciju da uradite nešto lepo i korisno. Međutim, još ste u fazi prepoznavanja i traženju promena na spoljašnjem planu. Ideja i rešenje na poslu mogli bi da dođu kad budete bili u okruženju bliskih ljudi. Otvorićete se, pokrenuti, a stvari će početi spontano da se razvijaju. Važni datumi za podizanje poslovnog momenata su 19. i 23. februar, a 22. i 25. bićete posebno ponosni. Vratićete se u poslovne tokove i vreme kad su vas drugi prepoznavali kao veoma ambicioznu osobu, punu entuzijazma. Imaćete neki ozbiljan razgovor, posle koga ćete morati da budete disciplinovani i, pre svega, odgovorni. Moguće je da se radi o nečemu što ste započeli prošle godine, ali sada s drugačijim pristupom. Ovo je period pripreme i najave za velike stvari i projekte. Budite dosledni i funkcionalni. Sjajan je period za sve poslove u kojima je važna kreativnost i estetika.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi će imati poseban osećaj zadovoljstva, ljubavi i pažnje koju će deliti s partnerom. Imaćete više osećaja i sigurnosti u sebe i potrebu da budete predusretljivi i pomognete bliskim osobama. Kod mnogih Vaga će se ovo stanje odraziti na decu i podršku i pomoć koju će uputiti njima, a kod nekih će se odnositi na partnera. Mnogo toga će vam ići lakše, a komunikacija će biti zrelija i lagodnija. Bićete posvećeni vašem odnosu, a opet će svako od vas imati ličnu slobodu. Nekim Vagama koje su u lošem odnosu ego bi mogao, s jedne ili druge strane, dodatno da poremeti vezu. Slobodne Vage će biti zaljubljene i to ne u jednu osobu, već u više njih, a i one same će privlačiti pažnju mnogima. Oko 19. i 20. februara bi moglo da se dogodi nešto konkretno, spontano i jednostavno u jednoj veseloj atmosferi i dobrom društvu. Moguća je ljubav s prijateljem.

ZDRAVLJE: Vage bi mogle imati problema s kardiovaskularnim problemima i donjim delom kičme. Moguća je povreda stopala.

SAVET: Trudite se da ne kontrolišete druge

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Škorpiju

Škorpija - Podvlačenje crte

POSAO: Škorpije bi mogle izgledati kao da nisu dovoljno fokusirane na poslovne aktivnosti i dešavanja koja se odvijaju oko njih. Ne bi trebalo da dođe do većih problema, naročito ako dugo sarađujete s nekim ljudima, ali može doći do zbunjujućih dešavanja. Zato je važno da budete iskreni i ne idete preko svojih uverenja da se ne biste osećali neprijatno ili imali osećaj krivice. Neke Škorpije bi mogle trpeti pritisak, ali je u svakom slučaju važno da imate tiši i mirniji pristup poslu i saradnicima. Izvucite pouku iz svega i trudite se da ne ugrozite svoju poziciju. U ponedeljak 19. februara biste mogli imati ozbiljan razgovor, kada ćete definisati uslove rada. U pitanju će biti pristup poslu i nečija odgovornost. Mogli biste povratiti kontrolu nad situacijom i samopouzdanje. Moguće je da će vam smetati previše liberalan i opušten stav, pa ćete tražiti da neke osobe budu odgovornije. Važan datum je i 23. februar, kada ćete dobiti potvrdu da se neke stvari ipak menjaju. Neke Škorpije bi mogle odlučiti da prekinu saradnju, pogotovo one koje ne rade dugo ili ne sarađuju s osobama s kojima su u sukobu. Ponašaćete se atipično, pa će mnogi ostati zatečeni.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi bi ove nedelje mogle imati izazove i na emotivnom planu. Osećate se kao balon koji samo što nije pukao, pa će biti prilično neizvesno kako ćete reagovati u nekim situacijama. Mogli biste reagovati burno na neka pitanja koja vam neće prijati ili se nećete slagati s partnerovim razmišljanjima i stavovima. Iako želite mir i spokoj, to neće biti lako. Moguće je da će se ponovo javiti neki stari problemi ili način funkcionisanja. Mogući su problemi s jednim od roditelja ili nekom nekretninom. Slobodne Škorpije trenutno nisu zainteresovane za ulazak u emotivnu vezu iako se pored njih nalazi osoba koja im jasno daje do znanja da joj se dopadaju. Možda ćete se povlačiti i odbijati da prihvatite nečije udvaranje. Nije isključeno i da se osećate nesigurno u relaciji s nekom osobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ćete prolaziti kroz važne dubinske procese koji bi mogli da se odraze na telo. Moguće je rasterećenje, olakšanje i uspostavljanja ravnoteže u odnosu s drugim ljudima. Problemi sa stomakom.

SAVET: Trudite se da mirno i trezveno reagujete

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Strelca

Strelac - Brze misli

POSAO: Strelčevima će ove nedelje biti u fokusu važni razgovori i pojačana mentalna stanja. Imaćete veću i češću interakciju s drugim ljudima, ali ćete se i aktivirati na fizičkom planu. Izašli ste iz perioda kada ste bili suzdržani, a sada ćete biti u prilici da dajete inicijativu, ideje i da probate da ih sprovedete u delo. Ovaj bioritam vam više odgovara, pa će vaša prirodna radoznalost i uključenost u sve što se dešava oko vas doći do izražaja. Strelac će biti živahan i veseo i često će uveseljavati druge, ali i davati mudre savete, pa će mnogi želeti da budu u njegovoj blizini. Međutim, postoji bojazan da ćete se rasplinuti na više strana i da nećete moći sve da uradite i postignete, pa povedite računa šta obećavate. U svakom slučaju, najveći pokretač će vam biti drugi ljudi i njihovi zahtevi, pa se trudite da vam oni budu na listi prioriteta. Ove nedelje ćete biti i vrlo intuitivni, a 19. i 23. će se to i pokazati na delu. Imaćete situaciju koja vam neće biti najjasnija, a moraćete odmah da se odlučite. U tim situacijama malo usporite pre nego što nešto kažete ili odlučite. Moguće je kraće putovanje i susret s rodbinom, braćom i sestrama. Strelčevi koji se bave pisanjem, saobraćajem ili prevozom ove nedelje bi mogli da očekuju važne rezultate.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi biće u češćoj komunikaciji s partnerom, ali i imati potpuno novi pristup. Bićete veoma iskreni i otvoreni, što bi neke vaše bliske osobe moglo da ostavi bez teksta. Vama je jasno da nešto mora da bude drugačije i da su promene neminovne. Sve zavisi od partnera kako će na tu vašu odluku da reaguje. Ako ste u dobrom odnosu, sve ćete se lako dogovoriti, dok, u suprotnom, može doći do rasprava, svađa i nesporazuma. Slobodni Strelčevi će biti pričljivi i komunikativni, ali za neke osobe i prenapadni. Iako ćete tražiti da vas prihvate baš takve kakvi ste, možda bi bilo bolje da ponekad pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Ušli ste u fazu kad se možete prepoznati s osobom koja vam u potpunosti odgovara i koja može delovati na vaš lični razvoj. Oko 19. i 23. februara je moguće da će doći do konkretnijih događaja, pa bi partner mogao u potpunosti da vas prihvati.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o prstima i rukama i budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Nemojte projektovati tuđe strahove

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Jarac

Jarac - Značajan početak

POSAO: Jarčevi se nalaze u veoma važnom periodu kad je finansijski i poslovni plan u pitanju. Dosta toga zavisi od vašeg karaktera, ali postoje stvari koje će doći same od sebe. Splet okolnosti će biti takav da će se dosta toga namestiti da ide u vašu korist. Iznenadne informacije, novi ljudi i poslovi će se razvijati i pokrenuti, naročito oko 13. i 16. februara. Stvari će postati sve aktivnije i živahnije, a vi ćete biti osoba koja će pokrenuti neke ljude. Međutim, nećete se postaviti kao da ste iznad, već ćete se izjednačiti s drugim ljudima. Nešto važno će zaživeti, a iako ćete svi biti izjednačeni, vi ćete se ipak, na neki način, izdvajati. Bićete nesebični u svakom smislu i pokazivati drugima ono što znate, ali i pomoći na neke druge načine. Humanost ćete pokazati na radost mnogih, a vi ćete biti veoma zadovoljni. Imaćete više samopouzdanja i energije da date sve od sebe i u celoj situaciji izvući ćete maksimum i pozitivnu energiju. Drugi će vas ceniti i podržavati. Vrlo brzo će se sve odraziti na finansijski i materijalni plan, pa ćete ovaj period pamtiti kao veoma uspešan i začetak nečeg veoma važnog i značajnog.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će želeti da budu iskreni i otvoreni s partnerom i želeti da aktiviraju neke veoma lepe stvari i trenutke. Ove nedelje ćete imati idealnu priliku da nešto razrešite i oslobodite se nekih krutih pravila, koja ste imali do sada. Međutim, ako budete nametali neko svoje mišljenje ili stavove, moglo bi da dođe do nesporazuma i burnih razgovora. Ove nedelje ćete se češće viđati s bliskim ljudima i prijateljima, družiti i izlaziti. Slobodni Jarčevi će u blizini prepoznati osobu s kojom će intenzivirati komunikaciju i odnos. Osetićete posebnu energiju i fluid između vas i usuditi se da kažete nešto i saopštite direktno. Na vama je da napravite prvi korak i date do znanja da želite nešto više od trenutnog odnosa. Stvari će se razvijati spontano, ali i brzo.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom, ali i biti pod stresom. Radite sve postepeno i temeljno.

SAVET: Budite opušteni iako vam je tempo pojačan.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vodoliju

Vodolije - U prvom planu

POSAO: Vodolije, srećan rođendan! Ovo je veoma značajan i intenzivan period za sve pripadnike vašeg znaka, kad će se mnoge stvari otvoriti i pokrenuti. Ako ste bili strpljivi i čekali konkretne događaje, ovo je dobra vest za vas. Menjate se i vi, ali i okolnosti oko vas. Neke stvari su se razradile i sada imaju odličnu bazu da se aktiviraju. Bićete u prilici da se eksponirate, izađete u prvi plan i nešto veoma važno započnete. Proverili ste kako će ljudi reagovati i osećate se da ste spremni za novi početak, ali vodite računa da ne preterujete i ne idete mnogo više ispred nego što drugi mogu to da isprate. Možda im je potrebno vreme da se adaptiraju, pa budite strpljivi. Budite taktični i imajte razumevanja za neke osobe, ali vodite računa da to ne bude nauštrb kvaliteta jer, u tom slučaju, ne smete da imate kompromise. Ovo je sjajan period za svaki početak, nove projekte i nove poslove. Privlačićete pažnju i biti svesni da ste na pravom putu i da to što stvarate, proizvodite i prezentujete nailazi na dobar odjek kod drugih. Imaćete više razgovora i sastanaka i biti u kontaktu s više ljudi.

LJUBAV: Na emotivnom planu neke zauzete Vodolije će biti u prilici da se adaptiraju na novo stanje i neke drugačije okolnosti, bilo da se radi stvarima koje su se desile, bilo o onome što oboje osećate. Imaćete drugačiji pristup sebi, bliskim osobama, ali ćete i menjati navike, što će se prepoznati i biti vidljivo. Imaćete inicijativu da uvedete neke novine, ali ćete takođe i podržavati partnera da uvede neke promene. Bićete veoma aktivni na društvenom planu i često se viđati s bliskim ljudima. Oko 14. februara vaša veza će dobiti novi oblik i potpuno drugačije raspoloženje. Slobodne Vodolije će se osećati raspoloženo i veoma zadovoljno. Mnogi pripadnici su zaljubljeni i samo je pitanje trenutka kada ćete započeti vezu. Oko 17. februara nemojte ni na čemu insistirati niti požurivati razvoj događaja.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s glavoboljom ili predelom oko glave. Moguća je mučnina. Budite fizički aktivni.
 
SAVET: Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. 

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ribe

Ribe - Priprema kvaliteta

POSAO: Ribe se nalaze u periodu za koji bi moglo da se kaže da je prilično kontradiktoran. Osećate potrebu da se aktivirate i nešto promenite, ali čini vam se kao da nailazite na neki zid ili otpor. Istina je da ništa ne treba da radite na silu, već da pustite da se stvari same od sebe poklope i pokrenu. Postoji proces koji treba da se odvije da bi se stvorili bolji uslovi za rad i interakciju s drugima. Zasad je važno da pravite plan i sačekate. U vašem okruženju ili kolektivu oko 13. februara bi moglo da dođe do nekih promena, koje neće mnogo uticati na vas, ali bi mogle da vam pomognu da rešite neke stvari ili dobijete bolju ideju. Mogli biste da podignete kvalitet ili finansije, ali ne u ovom trenutku, već u nekoj bliskoj budućnosti. Neko od prijatelja će vam biti podrška. Pomoći će vam u nekim razmišljanjima i odlukama jer biste sami mogli da odlutate i izgubite osećaj za realnost. Oko 17. februara ćete dobiti potvrdu da poslovanje dižete na viši nivo i da su promene ipak neminovne. Ovo nije dobar period za ishitrene odluke, promene i izlazak u prvi plan, već introspekciju i promenu u stilu i načinu ponašanja i komunikaciji.

LJUBAV: Kad je ljubav u pitanju, zauzete Ribe bi mogle biti nezadovoljne zbog razlike između ljudi ili odnosa s njima. To bi moglo prilično da vas opterećuje i smeta. Moguće su i neke tajne i nerazjašnjene situacije, a nije isključeno da kod nekih postoji i treća osoba. Imate potrebu za harmonijom i ravnopravnim odnosom, ali to partner ne može da shvati ili vam pruži. Ništa se ne događa bez osnova, pa tako ni ovo nije bez razloga. Slobodne Ribe bi mogle biti tajno zaljubljene u osobu koja im je prijatelj ili je dosta bliska i s kojom se veoma dobro razumeju na duhovnom nivou. Postoje neke prepreke između vas, a moguće je i da je osoba daleko. Ovo nije dobar period za započinjanje veze, ali je i te kako dobar za raščišćavanje, pre svega, sami sa sobom. Ove nedelje biste mogli napraviti neku selekciju oko 13. februara i lomiti se oko toga u kom pravcu da idete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na navike i obrasce koji su loši po vas. Oslobodite se predrasuda i stvari koje vas psihički opterećuju.

SAVET: Proverite šta zapravo želite. Zastanite i pogledajte oko sebe.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)