Horoskop

PET ZNAKOVA KOJI ĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI DO KRAJA FEBRUARA: Ovan je svima tiha patnja, Škorpija živi ljubavnu bajku

Radosni trenuci na emotivnom planu čekaju i Blizance, Vodolije i Ribe

15.02.2024 09:00

PET ZNAKOVA KOJI ĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI DO KRAJA FEBRUARA: Ovan je svima tiha patnja, Škorpija živi ljubavnu bajku
Shutterstock

Iako su planetarni aspekti u narednim danima i nedeljama dobri za sve kad je reč o ljubavi, osobe rođene u pet znakova Zodijaka imaće više sreće od ostalih. Bez obzira na to da li su u vezi ili braku ili još čekaju da upoznaju osobu za koju će reći da je njihova srodna duša, Kupidon ih neće zaobići – naprotiv. Neki horoskopski znaci će osvežiti vezu, neki će osetiti novi nalet strasti sa starim partnerom, a neki će konačno sresti svoju “drugu polovinu”.

Do kraja februara ovih pet znakova Zodijaka mogu da očekuju da će živeti pravu ljubavnu bajku.

Ovan

shutterstock.com

Ovnovi će svima biti tiha patnja

 

Pokreću vas strast i želja za avanturom, što vašu harizmu stavlja u prvi plan i čini vas najpoželjnijim partnerom u naredne dve sedmice. Oko vas će se vrzmati i slobodni i zauzeti, a na vama je da odlučite sa kim ćete flertovati, a sa kim ćete se upustiti u nešto ozbiljnije. Zauzeti Ovnovi proživljavaće “drugu mladost” sa voljenom osobom. Neće vam manjkati ni romantika, a ni strast.

Blizanci

Do kraja februara verovatno će vam biti teško da se posvetite samo jednoj osobi, ali s obzirom na vašu dualnu prirodu uživaćete u zavođenjima i flertovima. U trećoj dekadi februara slobodni Blizanci će upoznati osobu zbog koje će poželeti da se skrase u ljubavi. Zauzeti Blizanci će shvatiti da je osoba koju su odabrali za vezu ili brak ona prava za njih.

Škorpija

shutterstock

Škorpije čeka značajan susret sa osobom koja im je nekad mnogo značila

 

Poznati ste po intenzivnoj i strastvenoj prirodi, ali se često nalazite u grču komplikovanih emocija. Vaša želja za dubokim vezama ponekad može da dovede do nesporazuma. U naredne dve nedelje taj problem će vas zaobići. Ukoliko ste u vezi ili braku, osetićete da vas partner voli i podržava kao na početku vase ljubavne priče, a ako ste usamljeni velike su šanse da ćete se sresti sa osobom zbog koje će vam se vratiti vera u ljubav. Starije razvedene Škorpije mogu da očekuju obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti koja im je mnogo značila. U novoj ljubavnoj bajci konačno ćete biti glavni akter.

Vodolija

Vaš nezavisni i nekonvencionalni pristup životu će vas izazvati da mirnu luku potražite u ljubavnoj vezi sa osobom koja je sasvim drugačija od vas. To može da bude neko koga poznajete duže vreme i ko je ostavio snažan utisak na vas već prilikom prvog susreta. Lako ćete se prilagoditi mirnijem stilu života i prepustiti se plimi strasti. Starije Vodolije koje su izašle iz veze ili braka maštaju o osobi koja im je davno ukrala srce, ali veza nikada nije bila realizovana na način na koji je to Vodolija očekivala. Sad je trenutak da se priča završi na način koji ste priželjkivali.

Ribe

shutterstock.com

Ribe će doživeti ljubavnu magiju na koju su dugo čekale

 

Druga polovina februara donosi vam poznanstvo sa osobom koja ispunjava sve vaše kriterijume. To može da bude i neko iz vašeg poslovnog okruženja. Ukoliko ste dugo usamljeni, možda ćete se plašiti da novu osobu pustite u život, ali se zapitajte zašto biste sebi uskraćivali trenutke radosti. Zauzete Ribe će uživati u trenucima zadovoljstva sa voljenom osobom. Sreća će vam biti nadohvat ruke, nemojte je propustiti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)