Horoskop

OVI DATUMI U FEBRUARU SU KRITIČNI: Neke veze mogu biti zauvek prekinute, a problemi vrebaju iza ugla

Zvezde vam mogu pomrsiti konce.

04.02.2024 09:02

OVI DATUMI U FEBRUARU SU KRITIČNI:  Neke veze mogu biti zauvek prekinute, a problemi vrebaju iza ugla
shutterstock.com

Februar je najkraći mesec u godini iako je ova godina prestupna. Za ovaj mesec mnogi vezuju početak lepih dešavanja i praznik za zaljubljene, čime se mnogi vode da će čitav mesec biti u tom znaku pun raspoloženja i lepih dešavanja. Ipak, astrolozi napominju da treba pripaziti, jer i on kao i svaki drugi mesec sa sobom nosi neke nepovoljne dane za odluke, komunikaciju ili početke. Astrolozi izdvojili su neke datume, a evo kada treba biti posebno oprezan:

5. februar

Astrolozi najavljuju da c‌e se 5. februara desiti konjunkcija Plutona i Merkura, što može dovesti do problema u ljubavi i komunikaciji. Očekuje se vecća sklonost svađama i tvrdoglavosti, pa je važno biti oprezan u izražavanju i postupcima.

13. februar 

Prelazak Marsa u znak Vodolije može dovesti do gubitka motivacije i produktivnosti kod ljudi. Iako ne bi trebalo da ima kritičan uticaj na uspeh, važno je pronaći snagu da se izbegne lenjost i zadrži želja za postizanjem ciljeva.

Shutterstock

Lako je da ovaj dan budete demotivisani zato pronađite snage i energije da se nosite sa svim što taj dan nosi

14. februar

Mars u konjunkciji sa Plutonom. Ovog dana se očekuju konflikti i želja za dominacijom, s obzirom na to da će Mars biti u konjunkciji sa Plutonom. Ljudi će pokazivati želju da demonstriraju svoju superiornost, što može dovesti do rivalstva i sukoba.

16. februar 

Prelazak Venere u Vodoliju može rezultirati osecćajem gubitka snage i potencijalnim zdravstvenim problemima, posebno mentalnim. Važno je biti podrška svojim najmilijima i obratiti pažnju na svoje emocionalno stanje.

shutterstock.com

Pružite podršku najmilijima sa kojim god problemom se nosili

17. februar

Venera u konjunkciji sa Plutonom. Očekuje se naglo pogoršanje zdravlja zbog konjunkcije Venere i Plutona. Preporučuje se izbegavanje okruženja koje može uticati negativno na emocionalno stanje i boravak u samoći.

22. februar

Konjunkcija Venere i Marsa donosi period bez diplomatskog pristupa komunikaciji, sa tendencijom ka svađama, tvrdoglavosti i razdražljivosti. Važno je biti svestan ovih uticaja i truditi se za mirnije reakcije u komunikaciji.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)