Horoskop

STIŽE SEZONA RASKIDA I RAZVODA: Ova tri horoskopska znaka će prodisati kad ostave partnere!

Mesec, Neptun, Mars i Uran inspirisaće osobe da stave tačku na ljubavne priče koje je odavno trebalo da postanu prošlost.

31.01.2024 09:00

STIŽE SEZONA RASKIDA I RAZVODA: Ova tri horoskopska znaka će prodisati kad ostave partnere!
shutterstock.com

Poslednji dan januara i prvi dani februara su, kako najavljuju astrolozi, dani kad će mnogi horoskopski znaci provesti u „velikom spremanju života“. Neki će razmišljati o tome da daju otkaz, neki će poželeti da promene radno mesto unutar firme u kojoj rade, drugi će preseći komunikaciju sa članovima porodice koji im odavno oduzimaju energiju, dok će biti i onih koji će poželeti da raskinu vezu ili da potegnu pitanje razvoda.

Za poteze koje će mnogi od nas povući krivac je aktuelni raspored zvezda. Mars, Neptun, Uran i Mesec diktiraju da horoskop za naredne dane bude dinamičan i da nam obezbedi energiju koja nam je prethodnih nedelja manjkala za raščišćavanje emotivnih odnosa.

Astrolozi predviđaju da bi osobe rođene u tri znaka Zodijaka mogle da „podvuku crtu“ i stave tačku na ljubavne priče koje ih odavno ne ispunjavaju, a koje nisu imali snage da preseku u prethodnom periodu.

Blizanci

Mesec u trigonu s Merkurom nateraće vas da osobi sa kojom ste već neko vreme u vezi ili u braku kažete u lice sve ono što vam smeta. Ne želite da se raziđete sa nekim na ružan način, niti da samo tako nestanete; osećate potrebu da kažete sve ono što vam leži na srcu i da objasnite zbog čega vaša ljubavna priča nema perspektivu.

shutterstock.com

Blizance nova ljubav čeka "iza ćoška"

S druge strane, i sami očekujete da čujete šta „druga strana“ ima da vam kaže. Iako nikome neće biti prijatno da vodi razgovor o raskidu ili razvodu, shvatate da je tako najbolje za oboje, pa ćete se oboje potruditi da razlaz prođe što bezbolnije.

Bez obzira na to što ste željni ljubavi, verovatno ćete se opredeliti da naredni period provedete bez emotivnog partnera. To će vam omogućiti da se posvetite sebi i prijateljima koje ste donekle zapostavili, pokušavajući da rešite primarni problem na emotivnom planu. Ljubav vam se smeši iza ćoška, ali vi kao da ćete osobu koja vam se dopada „peći na tihoj vatri“ narednih nedelja.

Škorpija

Promena za kojom žudite može da vam se dogodi samo ako prekinete emotivnu vezu u kojoj ste i koja vas, svesni ste toga, odavno ne ispunjava. Raspored planeta kao da će vam otvoriti oči i dati vetar u leđa da se okrenete i pođete napred. Ovo se odnosi i na starije Škorpije koje su godinama u braku i koje dugo ćute i trpe.

shutterstock.com

Škorpije su svesne da njihova sadašnja veza ili brak nemaju perspektivu

Vašem partneru će ovo teško pasti, ali vi nećete dozvoliti da „padnete“ na njegove suze. Svesni ste da je raskid neizbežan i da je tako najbolje za vas. Ako sada uskratite sebi mogućnost da ponovo udahnete punim plućima, mesecima ćete se mučiti da održite vezu koja je odavno „na staklenim nogama“. S druge strane, i osoba koju ostavljate će znati da ste u pravu i da vaša ljubav nema perspektivu. Samo napred, Škorpije, za vas tek stižu sreća i sjajni dani kad je reč o ljubavi!

Jarac

Verovatno ćete u narednim danima osećati da ste svima dužni da sve objašnjavate, ali za to je kriv samo raspored planeta. Činiće vam se da su svi koje poznajete zainteresovani da čuju zašto vaša ljubavna veza ili brak ne funkcionišu onako kako ste očekivali.

Shutterstock

Jarčevima će se svi mešati u emotivni život

 

Nemojte trošiti vreme na objašnjavanja. Jasno vam je da je „druga strana“ dala sve od sebe da vaša emotivna veza postane „javno dobro“. Zato ne oklevajte; to je razlog više da raskinete i da potražite sreću pokraj osobe koja zna da čuva intimu i privatnost. A neko takav je već u vašoj blizini i jedva čeka da budete slobodni...

BONUS VIDEO:

Komentari (0)