Horoskop

DANAS JE MAGIČNI MLAD MESEC U JARCU: Ako ste željni velikih promena, sad je pravi trenutak – niz 111 donosi veliku sreću (FOTO)

Odbacite sve ono što vam ne donosi dobrobit i prigrlite nove obrasce ponašanja – nećete se pokajati

11.01.2024 09:00

DANAS JE MAGIČNI MLAD MESEC U JARCU: Ako ste željni velikih promena, sad je pravi trenutak – niz 111 donosi veliku sreću (FOTO)
Shutterstock

Prvi mlad mesec u 2024. godini stiže nam danas i biće u zemljanom znaku Jarca. Osim toga što je prvi mlad mesec u godini, on je još po nečemu poseban – „vezuju“ ga tri jedinice, jer „pada“ 11. 1. Astrolozi smatraju da upravo ovaj mlad mesec koji prati broj 111 ima veliki potencijal i u numerološkom smislu, te da je izvanredan za nove početke. Svi horoskopski znaci koji žele da unesu promene u život danas imaju posebnu podršku zvezda da lakše i jednostavnije sprovedu u delo ono o čemu su dugo vremena razmišljali, ali u prethodnom periodu nisu imali dovoljno energije, snage i volje.

Poslednjih nekoliko dana 2023. godine donelo je mnogo promena zbog retrogradnog Merkura i kvadrata sa Neputnom. Sada, kad je Merkur krenuo direktno, stiže i energija koja nam je bila preko potrebna.

Danas, kad počinje mlad mesec u Jarcu, može da bude važan trenutak za preisipitvanje onoga što ste želeli i ujedno za donošenje odluke da li ćete zaista raditi na ostvarenju tih želja. Ako procenite da vas ostvarenje starih želja ne bi usrećilo, odbacite ih i kreirajte neke nove koje će vaš život obojiti veselim bojama.

Mlad mesec je ujedno mesečeva mena kad bi trebalo „podvući crtu“ i doneti odluke koje će nam biti od velike koristi u bližoj i daljoj budućnosti. Ukoliko pokušavate da se oslobodite neke loše navike – konzumiranja duvana, uskraćivanja sna, zavisnosti od slatkiša, konzumiranja alkohola i/ili gaziranih napitaka..., danas je idealan dan da „presečete“ i „okrenete novi list“. Pozicija mladog meseca u Jarcu daće vam snagu i disciplinu da istrajete u odlukama koje budete doneli. Osetićete veću dozu odgovornosti da uskratite sebi ono što vam ne donosi dobrobit.

shutterstock.com

Mlad mesec je idealan period za početak dijete, jer će kilogrami brže padati

Ova mesečeva mena nekim znacima Zodijaka doneće i raskid ljubavne veze koja je bila „na staklenim nogama i puna trzavica, ljubomornih scena i mučnih rasprava. Jednostavno, sve što vam nije na korist u ovoj mesečevoj fazi možete s lakoćom da eliminišete iz života i stvorite prostor da vam se dešavaju samo lepe stvari.

Ipak, mlad mesec neće sam od sebe napraviti „čistilište“; neophodno je da to uradi svaki horoskopski znak za sebe, a podrška planeta će biti tu kao dobri duh koji će vam davati snagu da istrajete. Današnji dan je idealan za početak dijete. Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma, potrudite se da baš danas uvedete nov režim ishrane.

Takođe, mlad mesec je mesečeva mena koja je veoma povoljna za ulepšavanje. Ako se na današnji dan ošišate, kosa će vam brže rasti. Takođe, svi kozmetički tretmani kojima se budete podvrgli biće uspešniji.

Ukoliko želite da promenite nešto u poslovnom okruženju, uradite to u vreme mladog meseca: zatražite povišicu ili bolju poziciju, nadređeni će vam izaći u susret.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)