Horoskop

MARS U JARCU DONOSI SAMOPOUZDANJE I SPREMNOST NA AKCIJU: Budite posebno oprezni 28. januara, sudbinski čvorovi mrse konce!

Vreme je da zasučemo rukave i bacimo se na posao!

04.01.2024 08:55

MARS U JARCU DONOSI SAMOPOUZDANJE I SPREMNOST NA AKCIJU: Budite posebno oprezni 28. januara, sudbinski čvorovi mrse konce!
Shutterstock

Od 4. januara Mars ulazi u svoj omiljeni horoskopski znak Jarca, i tu će ostati do 13. februara kad prelazi u Vodoliju. U narednih šest nedelja svi horoskopski znaci osetiće veliki priliv samopouzdanja, biće asertivniji i spremni na akciju.

Mars je poslednji put bio u Jarcu od 24. januara do 6. marta 2022. godine. Astrolozi savetuju sve znake Zodijaka da se prisete energije koju su manifestovali u tom periodu. Naime, kako je astrologija ciklična, možemo da iskoristimo iste ciljeve od pre dve godine i radimo na njima kako bismo ostvarili svoje želje. Ovo je prilika da unapredimo svoje namere i vizije, jer imamo priliku da ih nadogradimo i pretvorimo u stvarnost.

Mars u Jarcu je u egzaltaciji, što znači da je to najbolji položaj za akciju. Jarac je znak koji garantuje uspeh, a to je nešto čemu teži i Mars. Od 4. januara do 13. februara je idealno vreme za preuzimanje značajnih zadataka i njihovo izvršenje. Mars u Jarcu deli osećaj svrhe i pravca, što ovo vreme čini moćnim. Mars voli da ide napred i da bude moćan, a Jarac pomaže da se to i dogodi. Zato je savet svim horoskopskim znacima da se vise angažuju tokom ovog tranzita, bez razmišljanja o konačnom ishodu.

shutterstock.com

Tokom ovog astrološkog tranzita svaki cilj će biti dostižan

Jarcem vlada Saturn, koji donosi strukturu i stabilnost. Kao rezultat toga, postaćemo realističniji i pragmatičniji u pogledu svojih ciljeva. Kada moćni Mars uđe u zemljani znak, postajemo smireniji i dajemo prioritet naporima da završimo mnogo toga što smo započeli. Neko će uložiti mnogo energije u posao kako bi došao na bolju poziciju, a neko će se fokusirati na rešavanje problema u emotivnom životu. Čini se da će svaki cilj biti dostižan tokom ovog astrološkog tranzita zbog uloženih napora.

Kada je Mars u Jarcu, naše želje koje se odnose na intimni život biće na vrhuncu. Ove planete rade jako naporno, ali isto tako još više vole da se igraju. Od 4. januara do 13. februara je vreme koje će svim znacima Zodijaka doneti puno uživanja i ujedno svakom horoskopskom znaku pomoći da otkrije tajne želje. Kako je Mars egzaltiran u Jarcu, svi horoskopski znaci će prigrliti ovozemaljske želje i naučiti kako da se oslobode stresa.

U ovom tranzitu ukupna energija će biti lakša nego pre. Mars se neće povezati sa Plutonom kao što je bio u prošlosti, jer će Pluton ući u Vodoliju 20. januara. Možemo očekivati ​​da ćemo osetiti fokus Marsa u kvadratu sudbinskim čvorovima 28. januara, što će nas naterati da nešto preduzmemo. To može da uzrokuje turbulencije u odnosima, jer će svi horoskopski znakovi pokazati i nezadovoljstvo. Astrolozi upozoravaju da bi 28. januara svi znaci Zodijaka trebalo da budu veoma ljubazni i da izbegavaju sukobe, uprkos želji da preuzmu odgovornost i kontrolišu situacije i druge ljude.

shutterstock.com

Pazite kakve poteze povlačite 28. januara -taj datum je posebno rizičan

 

Takođe, kada se Mars spoji sa Neptunom 7. februara, mogli bismo da posumnjamo u sebe; mnogima će se činiti kao da prave jedan korak napred, a dva koraka nazad. Ne dopustite da vas strah spreči da popravite kvalitet svog života i da reskirate u situacijama ili odnosima. Ako se osećate zaglavljeno, ovo je pravo vreme da razmislite o tome kako želite da se razvijate, jer ćete tako bolje razumeti šta zapravo pokušavate da postignete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)