Horoskop

PRED NAMA JE KLJUČNA GODINA VELIKIH I BURNIH PROMENA : Astrološki potresi očekuju nas od starta 2024. i na njih nijedan znak neće ostati imun! (FOTO)

Novih 365 dana koji su pred nama biće po mnogo čemu slična prethodnoj, ali će se stvari koje smo započeli dešavati brže i dinamičnije.

26.12.2023 09:02

PRED NAMA JE KLJUČNA GODINA VELIKIH I BURNIH PROMENA : Astrološki potresi očekuju nas od starta 2024. i na njih nijedan znak neće ostati imun! (FOTO)
shutterstock.com

Aktuelnu 2023. godinu završavamo retrogradnim Merkurom, što nas u ovom momentu tera na preispitivanje, da usporimo i vratimo se na staro, naročito po pitanju karijere i posla. Biće nam potreban disciplina i čvrstina i spremnost da se nosimo s teškim situacijama. Laka rešenja nisu opcija, ali ni delovanje pod pritiskom.
Svaka godina ima svoje ključne tačke i zadatke, a u 2024. biće važno da li smo dobri sami sa sobom. Ovo je prelomna i ključna godina jer će se u njoj dogoditi aspekti koji se apsolutno nikada pre toga nisu desili. A doći će i do nekih pojava koje su se dogodile davno. Možemo da kažemo da je ovo godina velikih promena.
Mnogi astrolozi kažu da se nalazimo u periodu tranzicije i da će tako biti do 2026, kad ulazimo u novo doba, kao drugačije društvo i pojedinac, a dotad treba odbaciti stare forme, koje ničemu ne služe, postati humaniji i više obraćati pažnju na pojedince. A pre toga svi treba debelo da se preispitaju i zamisle i naprave neke rezove.

shutterstock.com

Naredna 2024. godina donosi velike promene i snažne rezove

Moglo bi se reći da krajem januara ulazimo u potpuno drugačiji period, koji naglašava, pre svega, slobodu, skida teško breme i okove koji su nas sputavali, a i društvo. Sve to bi moglo biti prilično naglo i iznenada, pa onima koji se na ove promene nisu pripremali može da izgleda prilično uznemirujuće. Mogući su češći razvodi, raskidi, otkazi, selidbe, promene u načinu razmišljanja i prihvatanja okolnosti. Probajte da ne delujete ishitreno i plahovito i o nekim radikalnim odlukama malo razmislite. Nemojte se ponašati kao pušteni s lanca i sve što je novo prihvatati kao najbolju opciju.

U narednoj godini, a i mnogim godinama ispred nas, očekujte razvoj u oblasti fizike, medicine, kvantne fizike, tehnologije. Sve se vrti oko veštačke inteligencije i novih projekata, pa će tako biti i naredne godine.
Fokusiraćemo se i na vazduh i ekologiju, pa može doći do drastičnih odluka po pitanju zagađenja ili bar naznaka za ogromne i radiklane promene po pitanju ove teme. Na globalnom planu moglo bi da dođe do pobuna mnogo jačeg intenziteta nego što je to bilo u prethodnom periodu. Na svim izborima koji se budu dogodili 2024. doći će do smene vlasti, a nakon toga su mogući nemiri. Ovo se naročito odnosi na Ameriku i izbore u novembru, a fokus bi mogao biti na Teksasu.

Sloboda će se ceniti i postavljanje granica. Aktivizam će biti glavni nosilac energije narednih godina. Moguća su nova saznanja o svemiru, sajber napadi, atentati, ali i teroristički napadi. Ali moramo napomenuti da je prava promena ona koja dolazi iz mira, a ne ljutnje i besa. I da će se dobro i pozitivno završiti samo one stvari koje kao podlogu imaju humanost i više ciljeve. Sebičnost, egocentričnost i bahatost više neće biti na ceni, a lična i kolektivna odgovornost se spajaju u jedno.

Pixabay.com

Tektonske promene očekuju nas u naredne dve godine

Od maja i juna možemo da očekujemo inovacije i promene u poslu ili potpuno menjanje profesije. Jupiter u Blizancima će nam mnogo toga olakšati, pa čak iako dobijemo otkaz. Ali je neminovno da pre nego što započnemo nešto novo mora prvo doći do kraja nečeg drugog. Pa će se pokazati da je taj kraj bio dobar po nas. Posla će biti, pa nemojte da vas to ni slučajno parališe i sputava. Jupiter u Blizancima donosi razvoj puteva, tokove novca i kratkoročne poslove, lakoću usvajanja znanja, koje je praktično i primenjivo, razvoj trgovine, energetike... Mnoge stvari će se raditi drugačije, mnogi poslovi će se koncipirati na drugi način. Često ćemo biti na putu, telefonu i u pokretu. U vazdušnom saobraćaju bi moglo da dođe do velikih promena, ali i problema. Nisu isključene ni krađe, incidenti, naročito sajber napadi, a promena zakona ili pravila mnogima će doneti teže poslovanje. Mladi će takođe biti tema naredne godine, naročito kada je osnovna škola u pitanju. Obrazovanje, udžbenici, nastavnici, kao i način rada i uslovi. Doći će do nekih promena i reformi, koje će olakšati deci.

U mnogim zajednicama bi moglo da dođe do problema i razvoda, naročito u drugoj polovini godine. Porodica bi mogla da bude na udaru i dobije drugačiji oblik postojanja, na koje stare generacije nisu navikle. Kada je ljubav u pitanju, mnogi će doživeti nalet strasti i dublje emocije. 

Pazite da vas ne vode nagoni, nego razum i intuicija jer to vodi u pogrešne odluke i problematične situacije u kojima ćete izvući deblji kraj. Ova godina će uticati na sve znakove jer se svi uzdižemo i budimo. Radujmo se i prigrlimo novu 2024.

shutterstock

Spremite se na sve što nam donosi 2024.

Ovo je veoma poseban i specifičan događaj koji se nikada nije dogodio u istoriji. Ovo bi moglo da se tumači kao prekretnica između prošlog i sadašnjeg trenutka i, kao kolektiv, možemo otključati nova vrata u budućem vremenu. Snažna isceljujuća energija nam može pomoći da se izdignemo iznad mnogih problema. Ovo je, takođe, jedan od važnih aspekata u ovoj godini, kada su moguće velike promene i inovacije u ekonomiji i finansijama. Moguća je nova digitalna valuta.

Jupiter menja znak svakih 12 godina. U 2024. godini, 26. maja, Jupiter ulazi u Blizance i pojačava mladalačku energiju i duh. S Jupiterom u vazdušnom znaku bićemo mentalno aktivni, spremni da učimo, razigrani i otvoreni. Bićemo svestrani, društveni, radoznali i opuštaćemo druge ljubaznošću i iskrenom radoznalošću. Tamo gde Jupiter trenutno prolazi u vašoj natalnoj karti uglavnom je mesto gde ste skloni da pronađete radost i razvoj. Negujte dete u sebi i dozvolite da budete ono što jeste.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)