Horoskop

OVA 4 ZNAKA DO KRAJA MESECA ČEKA PROMENA IZ KORENA: Budite oprezni, jedan pogrešan korak mogao bi vas puno koštati (FOTO)

Blizanci treba da budu na oprezu, Devicama se savetuje odmor, Škorpije treba da budu iskrene u ljubavi, a Jarčevi posvećeni partneru.

09.01.2024 09:00

OVA 4 ZNAKA DO KRAJA MESECA ČEKA PROMENA IZ KORENA: Budite oprezni, jedan pogrešan korak mogao bi vas puno koštati (FOTO)
shutterstock.com

Novogodišnji i božićni praznici su iza nas i sada je pravo vreme da se posvetimo svakodnevnim obavezama i planovima. Prema astrološkim predviđanjima pojedi pripadnici Zodijaka imaće burni period do kraja meseca.

Četiri znaka horoskopa će posebno biti na udaru. Srećna republika donosi vam detaljan horoskop za Blizance, Device, Škorpije i Jarčeve. Evo šta ih očekuje do kraja januara.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Shutterstock

Blizanci

U ovom mesecu, Blizanci će osetiti snažan poriv ka komunikaciji i povezivanju sa okolinom. Vaša znatiželja će biti na vrhuncu, pa iskoristite ovu energiju za istraživanje novih ideja i sticanje znanja. Međutim, pripazite da se ne raspršite previše. U ljubavi, budite pažljivi prema partneru i posvetite mu više vremena.

Posao: Ovog meseca budite oprezni jer neko može pokušati da iskoristi vaš trud i rad za sopstveni napredak. Ne dozvolite da vam to promakne. U kontaktima sa novim ljudima, preporučuje se provera njihovih namera, ali nemojte se previše opterećivati sumnjama.

Ljubav: Ljubomora i erotika će zauzeti posebno mesto u vašem odnosu tokom ovog perioda, donoseći novu paletu osećanja. Vaša veza može iskusiti izazove, a oboje biste mogli praviti greške. Važno je zajedno pronaći snagu da prevaziđete te izazove, jer će vaša veza postati jača kroz zajedničke napore.

Zdravlje: Vaša energija će se povećati, čineći vas aktivnim u različitim sferama života. Retko ćete se osećati umorno, a optimizam će vam pomoći da prevaziđete prepreke. Međutim, uticaj Merkura u Strelcu može izazvati osećaj nemira, nesanice i uznemirenosti među Blizancima.

Najbolji dan: 12. januar

Device (23. avgust - 22. septembar)

Shutterstock

Devica

Ovog meseca, Device će osećati snažnu potrebu za organizacijom i redom u svim aspektima života. Fokusirajte se na postizanje ciljeva na poslu, ali povedite računa o svom zdravlju. Odmor je važan kako biste održali ravnotežu. U ljubavi, izrazite svoje osećaje otvoreno i iskreno.

Posao: Tokom ovog perioda, naglasak će biti na vašoj javnoj reputaciji i ugovorima. Važno je da budete oprezni kako biste izbegli situacije koje bi mogle narušiti vašu popularnost. Javne ličnosti posebno treba da obrate pažnju na svoje postupke, izbegavajući sramotne situacije i ogovaranja. Pravne aspekte poslovanja treba pažljivo razmotriti, jer će zakonske mogućnosti imati ključnu ulogu u vašem uspehu.

Ljubav: U ljubavnom životu, mogli biste osetiti potrebu za više pažnje i nežnosti. Međutim, partner vam može biti zauzet ili posvećen poslu, što može izazvati nesklad u emotivnom odnosu. Važno je pronaći ravnotežu između obaveza i intimnosti. Ponekad će biti potrebno preuzeti inicijativu kako biste održali emocionalnu povezanost.

Zdravlje: Osećaćete se dobro raspoloženi i duhovno orijentisani tokom ovog perioda, zahvaljujući vladavini Jarca. Ipak, trebalo bi obratiti pažnju na fizičko zdravlje. Merkur upozorava na mogućnost iscrpljenosti i povećanu podložnost virusima i prehladama. Posvetite pažnju očuvanju energije i obratite se preventivnim merama kako biste održali dobro zdravlje.

Najbolji dan: 11. januar

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Shutterstock

Škorpija

Mesečni horoskop za Škorpije ukazuje na duboke promene i transformacije. Druga polovina meseca je idealna da se oslobodite starih navika i otvorite prostor za nove mogućnosti. Nemojte se bojati da se suočite sa emotivnim izazovima. U ljubavi, budite iskreni prema sebi i partneru.

Posao: Iako se suočavate sa određenim izazovima na poslu, važno je napomenuti da spoljašnje poteškoće nisu nepremostive. Očekuje vas period smanjene koncentracije, što može rezultirati nestrpljivošću i sklonosti ka kritikovanju tuđih postupaka. Ipak, ove poteškoće neće vas sprečiti da ostvarite svoje ciljeve, ukoliko ostanete fokusirani i dosledni.

Ljubav: Ako želite unaprediti svoj ljubavni život, ključ je u promeni vlastitog pristupa i otvorenosti za nove susrete. Škorpije će posebno blistati uz verbalnu spretnost i zanimljiv društveni nastup, što će privući pažnju suprotnog pola. Imajte na umu da ćete, zahvaljujući ovim osobinama, imati priliku da izaberete partnera koji deli slične vrednosti i način razmišljanja.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje će biti generalno dobro, bez ozbiljnijih problema. Povremene glavobolje i sklonost iscrpljenosti mogu biti prisutni, ali večernja druženja i izlasci će vam doneti radost i pozitivnu energiju. Važno je da se posvetite održavanju ravnoteže između poslovnih i privatnih obaveza.

Najbolji dan: 13. januar

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Shutterstock

Jarac

Jarčevi će osetiti snažan pritisak da ostvare svoje ciljeve. Budite strpljivi i dosledni u radu ka postizanju svojih ambicija. Povedite računa o svojim odnosima sa kolegama i budite spremni na saradnju. U ljubavi, posvetite vreme partneru i negujte vašu emotivnu povezanost.

Posao: Vaša komunikativnost i snalažljivost će doći do izražaja. Znaćete tačno šta imate da kažete u svakom trenutku i od sagovornika ćete izvući veoma zanimljive informacije koje će biti korisne za vaš napredak.

Ljubav: Razmislite o svojim postupcima, izgovorenim rečima i nestalnim osećanjima. Ponašajte se malo mirnije od svoje prave prirode, to je jedini način da izbegnete bračne svađe. Ne slušajte tračeve, slušajte šta vam partner govori.

Zdravlje: Briga o zdravlju i izgledu biće visoko na listi prioriteta svih Jarčeva. Počećete redovno da posećujete fitnes centar ili da se ostvarujete kroz neki drugi vid rada na svom telu. Imaćete koristi od dužih šetnji.

Najbolji dan: 11. januar

BONUS VIDEO:

Komentari (0)