Horoskop

MLAD MESEC U JARCU DONOSI PREGRŠT IZNENAĐENJA: Raku i Ribama stiže nova ljubav, Ovnu i Strelcu moć i pare

Lunaciju koja nam stiže 11. januara obeležiće velike prilike koje bi svaki horoskopski znak trebalo da iskoristi za napredak na ličnom, profesionalnom ili emotivnom planu.

05.01.2024 09:00

MLAD MESEC U JARCU DONOSI PREGRŠT IZNENAĐENJA: Raku i Ribama stiže nova ljubav, Ovnu i Strelcu moć i pare
Shutterstock

Mlad mesec u znaku Jarca je druga lunarna promena koja nas čeka ove godine. Kako najavljuju astrolozi, ova pojava koja nam stiže 11. januara donosi mnogo uzbuđenja, iznenađenja i novih početaka koji će se niotkuda pojaviti i „preko noći“ promeniti život mnogim znacima Zodijaka.

Ovan

Iskoristite energiju koju mlad mesec bude doneo sa sobom da preuzmete vođstvo i pokažete svetu svoju moć. Nemojte se ustručavati da to uradite, jer se ovakva šansa ne događa baš često. Bićete puni entuzijazma i volje da promenite sve ono što vam se ne dopada.

Bik

Dolazak mladog meseca nateraće vas da izađete iz vaše zone komfora, da promenite rutinu i da reskirate. Neki Bikovi će se pozabaviti nerazrešenim stvarima iz prošlosti, a neki će dići ruke od svega i otići na odmor koji im je preko potreban.

Blizanci

Mlad mesec će vas ohrabriti da verujete drugima i da naučite kako da delite. Ukoliko ste željni promena, ovo su dani kad možete da ih sprovedete u delo. Oslonite se na snagu i mudrost Univerzuma i nećete pogrešiti.

shutterstock

U vreme mladog meseca Blizancima je povoljan trenutak da promene sve što im se ne dopada

Rak

Bićete inspirisani da se jače povežete sa drugim ljudima, bilo da je reč o članovima porodice, voljenoj osobi ili prijateljima. Ukoliko niste u emotivnoj vezi, mlad mesec bi moga da uvede u vaš život osobu koja je kao stvorena za vas. Mnogi Rakovi će se "preko noći" zaljubiti.

Lav

Januarski mlad mesec će aktivirati vaš sektor produktivnosti. Ubrzaćete tempo, preuzeti više projekata, a ujedno imati i više odgovornosti i na poslu i u privatnom životu. Ipak, to vam neće teško pasti. Ukoliko ste bez posla, angažujte se da ga pronađete – bićete srećne ruke.

Devica

Bićete raspoloženi za ljubav i romantiku. Ukoliko ste u vezi ili braku, uživaćete u priajtnim trenucima sa voljenom osobom. Device koje su slobodne lako bi mogle da se zainteresuju za osobu iz komšiluka ili nekoga koga su upoznale preko prijatelja. Vrzmaće se oko vas i neka osoba iz prošlosti, ali nećete biti preterano zainteresovani za nju.

shutterstock.com

Device će biti okružene ljubavlju sa svih strana

 

Vaga

Mlad mesec će vas inspirisati da se ponovo povežete sa članovima porodice i familijom. Shvatićete koliko vam znače razgovori sa ljudima koji vas dobro poznaju i koliko su lekoviti saveti koje ćete čuti. Mnoge Vage će iz korena promeniti uverenja koja su ih ograničavala u prethodnom periodu.

Škorpija

Sektor komunikacije i putovanja biće u vašem fokusu, a samim tim postoji i velika mogućnost da napravite značajne pomake u karijeri i odnosima sa prijateljima. Ukoliko budete sledili svoje srce, velike su šanse da ćete do narednog mladog meseca doživeti velike pozitivne preokrete na poslu i u međuljudskim odnosima. Prilikom susreta sa osobom iz prošlosti emocije će vas preplaviti. 

Strelac

Ponuda za posao, povišica ili prilika da dobijete bolje radno mesto vratiće vam osmeh na lice. Ova lunacija ima potencijal da vas inspiriše da tačno odredite koliko želite da zarađujete u narednih godinu dana. Ukoliko budete bili sasvim fokusirani na ovaj segment, nadajte se pozitivnim promenama po pitanju životnog standarda.

shutterstock.com

Jarčevima se smeši sreća na svim poljima

 

Jarac

Mlad mesec u vašem znaku podstiče vas na akciju. Energija će biti na vrhuncu, verovaćete svojoj intuiciji i motivaciji koja će učiniti da sve ono što zamislite sprovedete u delo. Sreća vam se smeši na svim poljima – i u ljubavi, i na poslu, i po pitanju finansija, i u odnosima sa prijateljima i članovima porodice. Uz sve to, kolege će vas obožavati.

Vodolija

Vreme je da stavite sebe na prvo mesto. Odmorite se, obnovite energiju i vizualizujte šta biste voleli da vam se dogodi u nedeljama i mesecima koji slede. Idealan je trenutak da započnete da radite na ciljevima za koje znate da im je potrebno više vremena da bi se ostvarili. Verujte u sebe. 

Ribe

Mlad mesec u Jarcu podseća vas da je trenutak da izađete iz svoje ljušture i obnovite kontakte sa prijateljima sa kojima se dugo niste ni čuli, ni videli. Iako su mnoge Ribe protiv upoznavanja novih ljudi preko društvenih mreža, upravo na mrežama postoji mogućnost spajanja sa osobom koja bi mogla da vam se dopadne. Takođe, i prijatelji će se angažovati da vas spoje sa nekim za koga misle da bi bio vaš idealan partner.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)