Horoskop

PLANETA SREĆE I OBILJA VRAĆA SE NA PRAVI PUT: Direktni hod Jupitera donosi pregršt ljubavi i para rođenima u ova tri znaka Zodijaka (FOTO)

Do 15. januara 2024. imate vremena za donošenje odluka koje će imati velikog uticaja na vaš život u budućnosti.

31.12.2023 09:00

PLANETA SREĆE I OBILJA VRAĆA SE NA PRAVI PUT: Direktni hod Jupitera donosi pregršt ljubavi i para rođenima u ova tri znaka Zodijaka (FOTO)
shutterstock.com

Od 4. septembra pa sve do poslednjeg dana decembra Jupiter je tranzitirao kroz znak Bika, ali retrogradno, pa su mnogi horoskopski znaci osetili uskraćivanje zasluženog na polju ljubavi, novca i uspeha.

Poslednji dan 2023. godine ujedno je dan kad planeta obilja i optimizma kreće direktnim hodom, a to će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka i doneti im veliku radost i zadovoljstvo.

Astrolozi izdvajaju osobe rođene u Ovnu, Lavu i Vagi kao one kojima će direktni hod Jupitera doneti mnoge dobrobiti.

Ovan

Vi ćete imati veliku šansu da napredujete u karijeri. Iako je vreme praznika, nemojte misliti da nadređeni ne razmišljaju o vama i vašim rezultatima. Bićete prijatno iznenađeni kad se budete vratili u radno okruženje i kad vas pretpostavljeni budu pozvali na razgovor. Dobro ćete unovčiti svoje znanje i sposobnosti – Jupiter ima tendenciju da širi i umnožava, pa eto vam prilike da dobijete veću platu i/ili bolju poziciju.

To će biti praćeno i povećanim obimom posla, ali vam dodatna zaduženja neće teško pasti.

Lav

shutterstock.com

Priznanje će Lavovima značiti isto koliko i novac koji im stiže preko posla

 

I vama se smeši sreća na poslovnom planu. Nezaposleni Lavovi u narednih 15 dana mogu da dobiju pregršt ponuda za posao, a oni koji su nezadovoljni postojećom situacijom u firmi sa uspehom će završiti pregovore o većoj plati ili boljoj poziciji do polovine januara.

Takođe, neće izostati ni javne pohvale, što će Lavovima mnogo značiti. Priznanje je ono što će vam prijati isto koliko i novac.

Vaga

Ako će Jupiter nekome doneti iznenadnu novu ljubav, i to onu o kojoj se mašta celog života, onda su to Vage. Mistične, šarmantne, ljupke i harizmatične predstavnice vazdušne grupe znakova u narednih 15 dana blistaće kao nikad do sada. Bez obzira na to koliko godina imate i da li ste u vezi ili braku, udvarača neće manjkati. Nije isključeno da neke Vage uđu u tajnu vezu dok ne donesu konačnu odluku o razlazu ili razvodu od sadašnjeg partnera. Za mnoge iz njihovog okruženja to će biti šok, ali Vage će konačno uživati u ljubavnoj priči poput one iz holivudskih filmova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)