Horoskop

KRAJ GODINE DONOSI ZASLUŽENU SREĆU U LJUBAVI ZA OVA 4 ZNAKA: Bivši partneri će ih moliti za oproštaj i dati srce na dlanu! (FOTO)

Najlepše stvari se najčešće događaju onda kad im se najmanje nadamo.

27.12.2023 09:00

KRAJ GODINE DONOSI ZASLUŽENU SREĆU U LJUBAVI ZA OVA 4 ZNAKA: Bivši partneri će ih moliti za oproštaj i dati srce na dlanu! (FOTO)
Shutterstock

Na osnovu astroloških predviđanja, do kraja 2023. godine četiri znaka Zodijaka će imati priliku da se ponovo susretnu sa bivšim ljubavima. Dani pred nama donose nove prilike za obnovu veza i rešavanje starih nesuglasica. Astrolozi savetuju da bi osobe rođene u četiri horoskopska znaka trebalo da budu otvorene za nove početke i da pruže šansu starim ljubavima, jer su veliki izgledi da će novi početak biti uspešan.

Bik

Neočekivani susret, poruka ili poziv mogu da vrate staru strast u vaš život, posebno ako se radi o osobi sa kojom vas deli malo veća razlika u godinama. Mogućnost za obnovu veze je na pomolu, a samo od vas zavisi da li ćete nekadašnjoj ljubavi dati novu šansu ili ne. Budite pažljivi i otvoreni za razgovor, jer planetarni aspekti najavljuju da bi ovoga puta veza mogla da uspe. Mnoge Bikove će bivša ljubav zamoliti za oproštaj zbog neprimerenih postupaka u prošlosti.

Rak

Emotivni susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila poremetiće vam planove koje ste napravili za praznike, pogotovo ako ste u ovom trenutku slobodni. Vi ste navikli da opraštate ljudima, ali sada niste sasvim sigurni da li bi trebalo da pređete preko nekih stvari koje vam je priredila osoba iz ljubavne prošlosti.

shutterstock.com

Rakovi su u dilemi da li da bivšu ljubav puste u život

 

Mnogi Rakovi će, neuobičajeno za njih, pristati na avanturu sa bivšom ljubavi, ali ne i na obnovu veze, jer strahuju da bi opet mogli da dožive razočaranje. Kako se emotivna priča bude “zakotrljala”, tako ćete i vi gurnuti “u ćošak” svoje stare strahove i prepustiti se ljubavnoj čaroliji.

Škorpija

Osoba koja vam je nekada mnogo značila, a sa kojom niste uspeli da realizujete ljubavnu vezu na duže staze, već duže vreme razmišlja o vama i ovih dana će se potruditi da obnovi kontakt. Bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne, izvesno je da ćete poželeti da se vidite sa njom u ime starih dobrih vremena. Taj, naizgled neobavezan susret mogao bi da vam donese u život iskru strasti kakvu odavno niste osetili.

shutterstock.com

Škorpije će žrtvovati sve da bi njihova veza sa bivšom ljubavi ovoga puta bila uspešna

 

Okolnosti bi donekle mogle da budu prepreka u obnovi ljubavne veze, pa će neke Škorpije morati da skrivaju da su se zaljubile ili će se u početku odlučiti za tajnu vezu. Ali, prepreke neće biti dugog veka. Za vas je najizvesnije da će vam nekadašnja ljubav ponovo postati “druga polovina” i bićete spremni da platite cenu takve odluke.

 

Ribe

U poslednje vreme mnoge Ribe imaju neobične snove u kojima im se pojavljuju osobe iz prošlosti. Izoštrena intuicija šapuće da ti snovi nisu slučajni i da neko ko vam je mnogo značio takođe misli na vas. Zato se i nećete začuditi ako u pretprazničnoj gužvi negde “naletite” na bivšu ljubav i spontano odete na piće; vi već znate da je Univerzum “ugovorio” taj susret.

shutterstock.com

Ribe čeka ljubav iz snova sa osobom koja im je nekda mnogo značila

 

Nemojte rigidno odbacivati mogućnost da obnovite nekadašnju vezu. Ljudi se menjaju, sazrevaju, uče na svojim greškama… Iako vam je srce bilo ranjeno, dajte mu šansu da zaceli. Neko će dati sve od sebe da ponovo budete srećni u ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)