Numerologija

BORBA ZA MOĆ I BOGATSTVO: Naredna 2024. godina je u simbolu broja 8, evo što to zapravo znači (FOTO)

Pripremite se za buru.

16.11.2023 09:02

BORBA ZA MOĆ I BOGATSTVO: Naredna 2024. godina je u simbolu broja 8,  evo što to zapravo znači (FOTO)
shutterstock.com

Predstojeća 2024. godina će biti vreme za planiranje i svesne poteze. Fokusiranje na materijalne aspekte života će nam omogućiti da napravimo direktne i moćne skokove napred ka ostvarenju naših snova - i da za to budemo plaćeni.

Osmica je ultimativni "broj moći" koji predstavlja obilje na najvišem nivou. Pripremite se za godinu moćnih igara, sa naglaskom na novcu, kontroli i autoritetu. Ulazimo u akciju 2024. godine, dok ulazimo u trogodišnji period globalnog prelaza i transformacije. Ovaj ciklus nas vodi iz 8. univerzalne godine u veliko finale potpunog, devetogodišnjeg ciklusa 2025. godine, koja je 9. univerzalna godina (2025). Počinjemo iznova sa globalnim resetovanjem 2026. godine, koja je 1. univerzalna godina.

shutterstock.com

Broj 8 donosi naredne godine velike promene

 

Biće potrebna žestoka odlučnost dok ulazimo u ovaj trogodišnji globalni pomak. Stari sistemi mogu da se sruše dok novi izranjaju. Predstojeća 8. univerzalna godina može da se oseća haotično i preteško. Često se podsećajte da su ove promene neophodne kako bi se otvorio put za napredak.

Budite jasni i ozbiljni. Naredna, 8. univerzalna godina donosi mnoštvo prilika za rast i dostizanje novih visina. Takođe možete da očekujete da ćete biti primorani da izađete iz svoje zone komfora, prisiljeni da se izdignete ili budete potisnuti.  Vaši "potezi sa novcem" mogu da se isplate velikim uspehom u 2024. godini, kada vlada intenzivna vibracija osnaživanja i ostvarivanja.

Dodajte vrednost

U 2024. godini, možda ćete se osećati posebno nateranim da se uskladite direktnije sa svojim autentičnim pozivom u životu.

 

Proslavite moć božanske ženstvenosti

Osmica u numerologiji je takođe povezana sa moći božanske ženstvenosti, a 2024. godina je intenzivno moćna godina koja zahteva da svi izađemo u svet sa otvorenim očima i srcem.

 

Shutterstock

Infestirajte u narednoj godini

Monetizujte i investirajte

Naši materijalni resursi su pod uticajem broja 8, a ova univerzalna godina podržava masovne poduhvate u tome kako i šta monetizujemo.

Pripremite se za globalni ekonomski pomak

U 8. univerzalnoj godini, postojeći sistemi, strukture i koncepti dostižu nove nivoe uspeha ili se mogu raspasti dok novi preuzimaju.
 

Preuzmite kontrolu i budite svoj autoritet 

Žanjemo ono što smo posejali u 8. univerzalnoj godini. Što više možete da se uskladite sa sopstvenim autoritetom na način koji ispoljava moć umesto sile, to ćete biti otvoreniji za obilje koje stiže.
 

Pripremite se za borbe za moć

Biće teško autoritarnima da deluju pod velom nevidljivosti. Tokom 8. univerzalne godine, dolazi do kršenja poverenja od strane liderstva.
 

Podelite svoje bogatstvo

Podelite svoje bogatstvo i stimulišite ekonomiju trošenjem kod preduzeća i ljudi čije vrednosti podržavate. 8 je simbol beskonačnosti i simbolizuje stalni i dosledni tok. Energija novca mora da teče da bi privukla još novca.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)