Horoskop

VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Bik će uživati s porodicom, Rakovi u spa centru, a Strelčevi ne odustaju od avantura! (FOTO)

Iskoristite naklonost zvezda za emotivno povezivanje i lično blagostanje.

06.01.2024 09:00

VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Bik će uživati s porodicom, Rakovi u spa centru, a Strelčevi ne odustaju od avantura! (FOTO)
Pixabay.com/AI

Ovaj praznični vikend kad pravoslavni vernici slave Badnji dan i Božić biće miran i na nebu što se tiče zvezda. Većina će se posveti porodici kako i dolikuje za ovaj praznik, a biće i onih koji će mir potražiti u nekom spa centru.
Srećna republika vam donosi šta svih 12 horoskopskih znakova možete da očekujete ovog prazničnog vikenda.

shutterstock.com

Za Ovnove je subota dan za fizičku aktivnost, dok će u nedelju uživati u krugu porodice

OVAN 

Vikend će za pripadnike znaka Ovna biti dinamičan i pun događaja. U subotu će se osećati posebno energično i spremno za akciju. Mogli biste iskoristiti ovaj dan za fizičku aktivnost ili neki izlet u prirodu. Nedelja će doneti malo više mira, pa je preporučljivo da se posvetite relaksaciji i odmoru u krugu porodice.

BIK 

Za Bikove će vikend biti fokusiran na dom i porodicu. Uživaćete u prijatnom ambijentu svog doma i praznično okupljanje uz porodični ručak. Ovo će baš biti vikend po vašoj meri. Subota je idealna za uređenje doma, dok je nedelja povoljna za emotivne razgovore sa najbližima.

BLIZANCI 

Blizanci će imati vikend ispunjen komunikacijom i druženjem. Očekuje vas puno razgovora, susreta sa prijateljima, a moguće je da ćete se upustiti u neku zanimljivu debatu. Subota je povoljna za izlazak i nova poznanstva, dok će nedelja doneti više mira i vreme za introspekciju.

RAK

Za pripadnike znaka Raka, vikend će biti posvećen ličnom blagostanju. Možda ćete se odlučiti za odlazak u spa centar, meditaciju ili neku vrstu relaksacije. Subota je idealna za negu tela, dok je nedelja povoljna za planiranje budućih ciljeva i ambicija, ali i porodični ručak. Od vas se očekuje da, kao i uvek, specijalitetima zadivite porodicu.

shutterstock.com

Lavovi ne miruju ni kad su praznici

LAV 

Lavovi neće moći da miriju bez obzira na praznike. Očekuje vas puno smeha, izlazaka i uživanja u društvu prijatelja. Subota je idealna za provod u gradu, dok je nedelja povoljna za kreativne aktivnosti i hobije. Posvetite više vremena porodici, posebno tokom prazničnih dana.

DEVICA 

Za Device će vikend doneti fokus na organizaciju i planiranje. Kod vas mora da bude sve pod konac, posebno kada su praznici u pitanju i kad želite da se pokažete u najboljem svetlu. Subota je povoljna za praktične obaveze, dok je nedelja idealna uživanje sa porodicom u miru svog doma.

VAGA 

Vage će ovog vikenda biti posvećne harmoniji i lepoti. Možda ćete se odlučiti za posetu muzeju, šetnju gradom ili neki kulturni događaj. Subota je idealna za uživanje u umetnosti, dok je nedelja povoljna za duboke razgovore sa voljenom osobom. 

ŠKORPIJA 

Za pripadnike znaka Škorpije vikend će biti vreme za istraživanje i transformaciju. Možda ćete se odlučiti za neki oblik ličnog razvoja, istraživanje mističnih tema ili jednostavno duboko promišljanje. Subota je povoljna za samopromociju, dok je nedelja idealna za duboko emotivno povezivanje sa drugima, posebno sa članovima porodice.

shutterstock.com

Strelčevi se ne odriču avantura ni tokom prazničnih dana

STRELAC 

Bio praznik ili ne, Strelčevi ne mogu da miruju. Slobodne dane će iskoristiti za avanture poput planinarenja i sve sa osmehom na licu i zavidnim nivom optimizma. Subota je idealna za izazovne aktivnosti, dok je nedelja povoljna za opuštanje i uživanje u prirodi. Ne zaboravite na članove porodice, posebno one starije kao što su bake i deke.

JARAC 

Za Jarčeve, vikend će biti posvećen ostvarenju sopstvenih ciljeva. Vi ste tradicionalista po prirodi, pa su vam praznici kao što je Božić izuzetno važni.  Ali, to vas neće sprečiti da tokom vikenda kujete planove za budućnost i osmišljavate poslovne poteze koji će vam doneti pozamašnu sumu novca. Subota je povoljna za praktične akcije, dok je nedelja idealna za relaksaciju i vreme sa porodicom.

VODOLIJA 

Vikend će za Vodolije biti vreme za društvene aktivnosti i posetu familiji. Osećate da ste zapostavili porodicu i sad je pravo vreme da tu grešku ispravite. Subota je idealna za nova iskustva, dok je nedelja povoljna za introspekciju i razmišljanje o budućnosti kako vas, tako i vaših najbližih.

RIBE

Za Ribe, vikend će biti posvećen emotivnom blagostanju. Možda ćete se odlučiti za meditaciju, umetničke aktivnosti ili vreme provedeno sa voljenom osobom. Subota je povoljna za duboku emotivnu povezanost, dok je nedelja idealna za sanjarenje i maštarenje o budućnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)