Horoskop

PRED NAMA JE TURBULENTAN VIKEND I NOVI POČETAK: Preokrenite situaciju u svoju korist, posebno na polju finansija! (FOTO)

Naredni dani biće kulminacija svega onoga što nam se događalo ne samo prethodnih mesec dana, već i minule dve godine.

27.10.2023 09:00

PRED NAMA JE TURBULENTAN VIKEND I NOVI POČETAK: Preokrenite situaciju u svoju korist, posebno na polju finansija! (FOTO)
shutterstock.com

Kako je počeo ovaj oktobar se tako i završava sa brojnim astrološkim promenama koje direktno utiču na naše emocije, finasije unoseći nemir i nervozu koja je na ivici pucanja. Ovaj vikend će biti kuliminacija svega onoga što nam se događalo ne samo prethodnih mesec već i minule dve godine i to kroz pomračenje Meseca u Biku u subotu 28. oktobra. Ovo pomračenje dešava se na osi Bik - Škorpija u konjukciji sa retorogradnim Jupiterom u drugom, prirodnom znaku koji vlada finansijama.

Lunacija donosi priliku da situaciju posebno na finansijskom planu preokrenete u svoju korist. Posle ovog pomračenja Meseca mnoge stvari će se promeniti. Srećna republika vam donosi detaljan horoskop za sve znakove Zodijaka za predstojeći vikend.

shutterstock.com

Vreme je da se otrese prašina i krene iz početka

Ovan

Vreme je da otresete prašinu sa sebe i da počnete iz početka. Pomračenje Meseca će poljuljati vaše samopouzdanje i naterati vas na preispitivanje. Koliko god da mislite da vas je sreća napustila to je samo priuvremeni zastoj i vreme kada treba da donesete strateške odluke kako biste postigli uspeh. Već od naredne nedelje dobijate šansu da pokažete svoj potencijal.

Bik

Ovog vikenda završavate dvogodišnji ciklus koji je doveo do intenzivne borbe da pronađete stabilnost. Iako je ovo vreme bilo korisno, postoji gorko-slatki osećaj o tome kako vam se život promenio u poslednje dve godine. Ciklusi pomračenja donose neočekivanu promenu u haosu, dovoljnu da uznemiri čak i nekog tako samopouzdanog kao što ste vi. Iskoristite vikend da zalečite rane i okružite se ljudima koji vas vole kako biste podigli energiju.

Blizanci

Ovog vikenda vreme je za transformaciju i da lošu situaciju pretvorite u novu šansu. Ali, da biste to uradili moraćete da se suočite sa sopstvenim  strahovima. Nalazimo se u periodu Škorpije pa vas okolnosti prosto teraju da zadubite duboko u podsvest i poradite na rešavanju svega što vas koči na poslovnom i privatnom planu. Učite iz svojih grešaka, prevazilazite svoje stare blokade i dozvolite sebi da vam se otvore putevi za budućnost koja će biti mnogo svetlija i bolja nego što je trenutna situacija.

Rak

Svako pomračenje Meseca na vas duboko utiče i okreće vaš svet naglavačke. Imaćete osećaj kao da ne možete da pobegnete od ludila koje je svuda oko vas a vi žudite za malo mira. Ovog vikenda meditirajte, slušajte opuštajuću muziku i dozvolite sebi da se izdignete iznad svih negativnih energija i nervoze koja vas okružuje. Slušajte intuiciju, pratite znakove pored puta i pratite tragove koje vam sudbina ostavlja kako biste krenuli u pravom smeru pogleda uprtih u budućnost. Nemojte se prisećati prošlosti ovog vikenda već se fokusirajte na bolje sutra.

Shutterstock

Lavove čakaju nagrade za mudrost koju su uložili u unapređenje karijere

Lav

Lavovi su toliko nervozni da je to opipljivo. Sve što je moglo da krene naopako krenulo je i čini vam se da nema kraja. Neuspesi, kašnjenja i drame vas prate u korak a vama se čini da vas niko ne čuje koliko god da je vaša rika glasna. Pomračenje na osi Bik-Škorpija primoraće vas da više razmišljate o novcu i zahtevate od sebe i drugih makismum. Sve se to menja kada pomračenje Meseca prođe a vas čekaju nagrade neba za mudrost koju ste pokazali kako biste unapredili svoju karijeru.

Devica

Kakve veze ljubav ima sa tim pitaće se Device ovog vikenda. Vreme je da se oslobodite strahova, nesigurnosti i da usmerite svoju energiju na sigurnu stvar. Pomračenjem punog Meseca u Biku nateraće vas na postavljanje  teških pitanja sebi i drugima. Da li su problemi koji troše vaše misli nešto na čemu vi i vaš partner možete zajedno da radite? Ili je vreme da počnete da razmišljate kako suštinski jedino na sebe možete da se oslonite. Odgvor na pitanja koja vas muče znate samo vi. 

Vaga

Vage konačno mogu da odahnu. Poslednjih nekoliko nedelja bilo je napeto i prepuno izazova kao da niste bili u periodu koji vam je najlepši u godini. Srećom, dolazi vreme kada ćete dobiti odgovor na sva pitanja koja vas muče. Ovog vikenda pokušajte da se isključite iz sveta i povučete kako biste što bezbolnije prošli kroz ovaj period. Skupljate snagu i hrabrost da stvari rešavate korak po korak i nemojte se plašiti da napravite pauzu kada je to potrebno.

Škorpija

Ovaj vikend biće ključni trenutak u vašem razvoju. Osećate kako vam se energija i snaga vraća, a pomračenje Meseca će vas naterati na drugačiji pristup stvarima i problemima. Iako vam može izgledati nepoznato, zapamtite da ste se pripremali za ovaj trenutak. Ovo je vaša prilika da dozvolite svakoj tami na koju naiđete da se transformiše u svetlost. Pokušajte da sagledate stvari objektivno bez ikakvih iluzija. Vreme je da se oslobodite ljudi koji su uneli haos u vaš život i pokušali da vas savladaju. Ali, nisu oni vama dorasli.

shutterstock.com

Strelčevi ponovo menjaju pogled na život

Strelac

Vaš pogled na život se ponovo menja. Od vas se očekuje da dublje preispitate svoja uverenja i promenite svoj spoljašnji svet tako da odražava vaša unutrašnja iskustva. Možda ćete otkriti nove veze, istražiti nove avanture ili uroniti u nova interesovanja. Imajte na umu da je sanjanje način ispoljavanja. Čak i ako ste već bili na ovom mestu, možda ćete ga ovog puta doživeti drugačije, zahvaljujući onome što ste doživeli u poslednje dve godine. Pazite na pozive i nove prilike nakon pomračenja Meseca 28. oktobra i ne oklevajte da kažete da.

Jarac

Ovaj vikend će vas motivisati da ojačate svoje odnose sa drugima. Možda ćete se osećati sentimentalno i fokusirano na svoju porodicu. Bićete neobično emotivni ovog vikenda što će prilično iznenaditi ali i obradovati vaše bližnje. Iskoristite vikend za planiranje i susrete sa ljudima koje niste dugo videli. Iskoristite sve što ste naučili na polju komunikacija kako biste ušli u srž stvari. Shvatate da se menjate, prigrlite promene jer su one dobre za vas.

Vodolija

Dom je tamo gde je srce i za Vodolije će stvari će postati mnogo slađe. Pomračenja Meseca ovog vikenda uzdrmaće vaše polje udobnosti i doma, ali ćete vi pronaći način da iskoristite pružene šanse i nastavite napred. Vi ste uvek za korak ili dva ispred drugih pa sve što se dešava oko vas vi ste već "videli" i spremni ste za ono što sledi. Ovog vikenda obnavljate temelje sopstvene sigurnosti ali slede i nagrade što ne odzstajete od sebe i sopstvenog puta. Odvojite trenutak da proslavite svoj rast i gledajte u budućnost sa optimizmom, zaslužili ste to.

shutterstock.com

Ribe će shvatiti da unutrašnji mir nema cenu

Ribe

Ništa na svetu nije vrednije od vašeg duševnog mira. Ovog vikenda shvatićete koliko je od suštinske važnosti da budete u skladu sa sobom kako biste mogli da funkcionišete. Poslušajte intuiciju ona će vam, kao i uvek do sada, dati jasne smernice u kom pravcu treba da idete. Na taj način ćete povratiti ravnotežu i jasnoću u svojim mislima i emocijama. Pomračenje Meseca za vas će biti kosmički događaj koji vam može pomoći da se oslobodite negativne energije ili misli koje vas sputavaju i prizovite pozitivnu energiju novog početka u svom životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)