Horoskop

MERKUR U RAKU UZBURKAĆE STRASTI OVOG LETA: Ove znake horoskopa u prvoj polovini jula čeka životna promena, iskoristite šansu!

Merkur u Raku će je na snazi od 26. juna do 11. jula ove godine, a za mnoge pripadnike Zodijaka on donosi mnogo pozitivnih promena na više polja.

30.06.2023 09:00

MERKUR U RAKU UZBURKAĆE STRASTI OVOG LETA: Ove znake horoskopa u prvoj polovini jula čeka životna promena, iskoristite šansu!
shutterstock.com

Za mnoge znakove tranzit Merkura u Raku, koji je počeo 27. juna, donosi nove izazove. Nekim horoskopskim znacima će se smešiti romantični trenuci, drugi će se usavršavati na poslovnom polju i u komunikaciji. Merkur u Raku donosi inspiraciju i kreativnost. 

Period tranzita trajaće do 11. jula i posebno će snažan uticaj imati na određene znake Zodijaka. Srećna Republika otkriva kome će zvezde biti naklonjene.

Ovan

Ovaj period će za Ovnove biti test koliko cenite sebe i kako da razumevanjem to primenite u potencijalnim odnosima. Ciljate visoko i fokusirate se na svoju karijeru praveći neophodne promene kako biste imali više energije oko sebe. Mekur vam daje više energije na polju kreativnosti kako biste učvrstili svoje ideje, prenosi colective.world.

Imati Sunce u istom znaku otvara vam vrata ličnog rasta jer ćete kod kuće otkrivati delove sebe koji čine slagalicu. To vam pomaže da se fokusirate na ono što vam donosi radost i harmoniju, a Mars i Venera vas guraju da otvorite svoj um i srce.

shutterstock.com

Ovnovi će biti kreativni na poslu ali i u odnosima sa drugima

Rak

Naučićete mnogo novih stvari u ovom tranzitu. Pošto se ova energija dešava u vašoj prvoj kući vi ćete se istaći i zalagati za svoja uverenja. Možete imati osećaj kako ste korak ispred, planirate i čekate. Bez obzira što ste iskreni i hrabri, pre nego razgovarate sa drugima dobro razmislite da biste održali mir sa njima. Merkur vam pomaže da napravite plan i put kojim želite da idete i usredsređeni ste i odlučni što vas čini nezaustavljivim. Trebalo bi da prihvatite sve izazove koji su pred vama ali ste i mnogo otvoreni za sve što vas čeka.

Shutterstock

Ukoliko se Rakovi drže svog plana postaće nezaustavljivi

Vaga

Učite da postanete nezavisniji na liderskim pozicijama koje zahtevaju od vas odgovornosti i vođstvo. Kao znak kojim vlada Venera znate kako da privučete ljude na svoju stranu i zbog toga ste u prednosti. Planeta Merkur želi da verujete svojim sposobnostima ali i sebi. U ovom periodu vaše komunikacijske veštine će se transformisati dajući vam mogućnost da obavite potrebne stvari i da budete u dobrim odnosima  sa mnogim kolegama na poslu. 

Imaćete mnogo prilika za unutrašnju snagu i samoosnaživanje, a vi ste tu da razbijete sve prepreke i pobedite. Sve dok verujete u sebe blistaćete.

Škorpija

Za ovaj znak Zodijaka predstojeći period je povoljan na polju odnosa i ljubavi jer ih čeka mnogo romantičnih trenutaka. Prihvatate sve promene u odnosima što vas podstiče da budete bolji, jači i usklađeniji sa svojim ciljevima. U ovom periodu ćete izaći iz tajnosti  ali ćete dobiti osećaj moći i hrabrosti za pobede. Imaćete prilike da rastete iznutra i budete spremni da date sve u vezama u kojima se nađete. Zanima vas mnoštvo novih tema koji se tiču vaše svrhe a Merkur vam pomaže da sledite ono što želite pre početka sezone lava.

shutterstock.com

Škorpije očekuje mnoštvo romantičnih trenutaka

Jarac

Ovo je period u kojem ćete drugačije gledati na odnose i doživeti duboke transformacije. Stvari tokom ovog perioda mogu biti intenzivnije i guraju vas da malo razmislite. Uspešno se nosite sa promenama pošto se retrogradni periodi odnose na teme sa kojima ste se susretali. Tokom ovog perioda bićete povezaniji nego inače sa porodicom i prijateljima. Ovi periodi vam mogu pomoći da uspostaviti dublji odnos sa sobom i zajednicom.

Ribe

Vodene znake tokom ovog perioda očekuje prava poslastica . Merkur im donosi razigranu i inspirativnu energiju koja im pokreće maštu i omogućava da se fokusiraju na planove i projekte koji će stimulisati njihovu kreativnost. Imate prilike za upoznavanje novih ljudi i pronalazićete više ljubavi u poslu koji radite. Ako imate hobi, ponovo ćete se zaljubiti u njega. Ako ste slobodni, biće prilike da upoznate novu ljubav. Oni koji su zauzeti uživaće u ljubavi i romantičnoj energiji sa partnerom, omogućavajući vašoj ljubavi da cveta.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)