Horoskop

JEVREJSKI HOROSKOP ZA VRELI MESEC ZMAJA! Spremite se za buru, 7 znakova biće na najjačem udaru, evo šta ova promena donosi Shoru, Talehu, a šta Betuli?

Pogledajte da li ste među onima koji u narednom periodu treba da se pripreme za promene i zapamtite ove datume.

25.06.2023 09:01

JEVREJSKI HOROSKOP ZA VRELI MESEC ZMAJA! Spremite se za buru, 7 znakova biće na najjačem udaru, evo šta ova promena donosi Shoru, Talehu, a šta Betuli?
shutterstock.com

Mesec Tamuz počeo je 20. juna i završava se 29. jula. On obeležava promenu Lunarnih Čvorova, značajan događaj u jevrejskoj astrologiji. Dva lunarna čvora predstavljaju glavu i rep T'lija - nebeskog zmaja:

  • Južni Čvor (rep zmaja) ukazuje na zonu komfora u kojoj se nalazimo
  • Severni Čvor (glava zmaja) pokazuje kakva osoba moramo postati tokom budućnosti

Ono što će ove promene doneti jesu unikatnost, kreativnost, genijalnost, ljubaznost, borbenost kao i smirenost. Ovo će biti period lekcija za mnoge od nas, a ovih 7 znakova biće na najvećem udaru.

shutterstock.com

Dajte sebi dozvolu da budete kreativni - ne mora sve da bude savršeno

Ovan / Taleh

U narednih 18 meseci možete očekivati velike promene. Od 26. juna nastupa period kada ćete imati potrebu da svima pokažete koliko ste jedinstveni i unikatni. Međutim, nemojte da donosite ishitrene odluke i da uradite nešto zbog čega biste mogli da se pokajete. Od 10. jula imaćete podršku Device, koja će vam dati mudrost i strategijsko razmišljanje pre akcije. Iskoristite ovaj period da osvestite svoje kvalitete, ali nemojte da brzate. Naučite da iskontrolišete svoj ego. 

Bik / Shor

Možda ćete se osećati malo iscrpljeno. Radili ste mnogo na sebi u proteklom periodu, a 29. juna ćete videti koliko daleko ste stigli. Od 2. jula na scenu stupa vaša kreativnost. Dajte sebi dozvolu da budete kreativni i slobodno pravite nered i uživajte u njemu - ne mora sve da bude savršeno. Iskoristite mudrost koju ste akumulirali u proteklom periodu, ali naučite i da se opustite i pustite da vas život nosi. Lepo je imati sve pod kontrolom, ali život je neizvestan zato samo naučite da vas emocije nose. 

shutterstock.com

Bićete ljubazni, ali i zahvalni na svemu što imate - zahvalite Bogu na tim darovima

Blizanci / T'omim

Usporite - neka vreme radi za vas! Od 29. juna ćete osetiti maltene šokantnu samosvest. Od 9. jula pali se vaša iskra genijalnosti na svim poljima, osvestićete svaki svoj pokret i pokazati sve sposobnosti i vrline koje ima svaki genijalac. Izbegavajte pasivno-agresivne igre moći. Bez bilo kakve muke i primene sile možete da dođete do zacrtanih ciljeva i iskoristite ovaj period da iskoristite sve genijalne ideje koja vam budu pale na pamet. Nemojte da razmišljate da vaše ideje, iako nisu prethodno dobro isplanirane, neće imati pozitivan ishod. Pred vama je period uspeha, zato se opustite i uživajte.

Rak / Sartan

Sada je vaše vreme da zasijate! Bićete veoma ljubazni, što je karakteristika za vaš znak, kao što ćete biti i zahvalni, a zahvalnost stvara ljubaznost. Budite hrabri 9. jula i napravite jasnu granicu između poslovnog i privatnog života. Zahvaljujući vašoj toploj prirodi nećete imati nikakvih problema u komunikaciji. Nemojte da se ustručavate i da razmišljate negativno, zato što je pred vama period bez prepreka i kao što je već rečeno blistajte i iskoristite sav sjaj koji nosite u sebi. 

Lav / Arijev

Obratite pažnju na svoje snove. Od 28. juna ćete u nekoj situaciji da pokažete svoje milosrđe. Izgovorite na glas sve velike stvari koje je Bog učinio za vas. U periodu od 1. jula ćete shvatiti da što više dajete, više ćete imati, tako da nemojte da škrtarite već budite "otvorene ruke" u svakom smislu. Pored ovih pozitivnih promena možete da naiđete na mali problem oko 15. jula zbog svog velikog ega. Imati samopuzdanje je dobro, ali nemojte da preterujete. Naučite da vladate sami sa sobom i uvek imajte meru i potrudite se da ne preterujete. Naredni period je period uspeha

shutterstock.com

Izbegavajte pasivno-agresivne igre moći i iskoristite svoju genijalnost

Devica / Betula

 Već neko vreme se oslanjate na svoju reputaciju koju ćete sada morati da opravdate. U period od 29. juna dobijate podršku od porodice i prijatelja dok ćete od 10. jula pokazati svoju borbenost. Već od 17. jula ćete saznati da li ste vi ti koji zadajete ili primate udarac. Budite samouvereni, jer vaša genijalnost dolazi do izražaja. Nemojte da se ustručavate da pokažete svoju jaku stranu. Sve ćete prevazići bez problema

Vaga / Moznajim

Sve staro postaje novo za vas tokom sledećih 18 meseci. Obratite pažnju na 26. jun koji donosi povratak problema vezanih za intimne odnose za koje ste mislili da su rešeni. Od 1. jula ćete shvatiti da se nosite sa bolom iz prošlosti bolje nego što mislite, a 10. jul vam obećava emotivnu dubinu i duševni mir. Naučite da ne očekujete previše od partnera. Pustite da vas vreme nosi i priznajte sebi da i vi imate mane. Skloni ste tome da uvek tražite krivca za vaše probleme, ali ponekad ste i vi krivi zato naučite da priznate sebi da niste savršeni. Partner će pokušati da vam nametne svoju volju i razmotrite tu ideju, zato što će možda biti genijalna na duže staze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)