Horoskop

DA LI STE SPREMNI ZA ONO ŠTO DOLAZI, OTKRIVAMO NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA ZA NAREDNU NEDELJU?! Blizancima promene, Lavovima uspeh na svim poljima, a Vagama poruka života!

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji horoskop za nedelju pred nama tokom koje ćemo ući u novi, sedmi mesec ove 2023. godine.

bySrećna Republika

25.06.2023 18:01

DA LI STE SPREMNI ZA ONO ŠTO DOLAZI, OTKRIVAMO NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA ZA NAREDNU NEDELJU?! Blizancima promene, Lavovima uspeh na svim poljima, a Vagama poruka života!
shutterstock.com

Donosimo vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 26. juna do 2. jula 2023. godine. Iza nas ostaje mesec jun za koji su mnogi astrolozi istakli da je jedan od najuzbudljivijih ove godine, međutim, ništa manje promena, pre svega na emotivnom planu, neće biti ni u julu. Da li ste spremni za ono što su vam zvezde pripremile u narednom periodu?  

shutterstock.com

Ovan

Ovan - Uživanje i introspekcija

POSAO: Ovnovi se nalaze u veoma dobrom periodu, kada ne bi trebalo mnogo da razmišljaju o poslu, koliko god ih mučile neke stvari, već da se opuste i uživaju. Nije trenutak da reagujete i kažete ono što mislite, pravite radikalne poteze, dajete otkaz ili započinjete nešto novo, već da prođete, pre svega, kroz neke dubinske procese. Najverovatnije niste zadovoljni trenutnom situacijom na poslu i razmišljate da ga promenite ili čak delatnost, ali za to još nije vreme. Probajte da povučete ručnu i kada bude osetili na svojoj koži nepravdu kolega i nadređenih jer će se to sve, na kraju, isplatiti. Pratite razvoj situacije i ne srljajte u nešto nepoznato. Bićete temperamentni i moguće je da nećete moći da obuzdate impulse i vaš glas će morati da se čuje, ali to vam ne bi ništa dobro donelo. Čak i ukoliko smatrate da treba da izađete s nekim izjavama, budite trezveni, svesni i ne pravite velike scene i dramu. Ovo je sjajan period svim Ovnovima koji se bave kreativnim zanimanjem jer će ideje nadolaziti same od sebe. Moguće je da će neko s kim ste već sarađivali kontaktirati ili ćete imati ponudu od ljudi koje poznajete i s kojima ste radili. Što se finansija tiče, tu može doći do nekih problema, iznenadnih troškova ili gubitaka, pa budite spremni na to. Moguće je putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi se osećaju pomalo razočarano jer ne dobijaju od partnera ono što žele. Iako ste već predočili šta vam smeta, partner trenutno ne razmišlja o tome, pa nije naodmet da mu to ponovo naglasite, a ne da se povlačite u sebe ili možda bežite u neku tajnu vezu. Nije isključeno da se pojavi neko iz prošlosti i ponudi vam ono što želite. Ovo je sjajan period za putovanje i podgrevanje strasti. Možete zamerati partneru što vas ne oseća dovoljno na suptilnijem nivou i sada vam to može više smetati nego inače. Očekuju vas lepi i uzbudljivi trenuci od dece. Parovi koji su dugo zajedno razmišljaće o deci i proširenju porodice. Slobodni Ovnovi imaju uzbudljive momente na ovom polju i varnice između vas i osobe koja vam se dopada već postoje. Potrebno je da budete otvoreni i iskreni i ne pravite nikakve drame.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati kardiovaskularnih problema. Moguće su upale i opekotine.

SAVET: Ne zanemarujte ono što osećate, ali zadržite i nešto za sebe

shutterstock.com

Bik

Bik - Jednostavno, a efektno

POSAO: Bikovi su trenutno obuzeti raznim poslovima i novim projektima. To će im dati posebnu sigurnost i osećaj blagostanja, ali je potrebno i da provere da li su u balansu i da li zaista dobijaju onoliko koliko daju. Imate mnogo potencijala, ali je potrebno i da u nekim momentima povučete ručnu. Ako ste u nekoj blokadi ili se osećate rastrzano, pravo je vreme da usporite. Nemojte trpeti nikakav pritisak bez obzira na to da li on dolazi spolja ili iznutra. Odmorite se dok ne budete sigurni da ste spremni psihički i fizički. Budite obazrivi u komunikaciji jer možete reagovati i reći nešto što nije primereno. Imajte meru u interakciji s drugim ljudima i trudite se da prepoznate pravu meru. Ove nedelje možete dobiti ponudu za neke nove poslove, koji će vam, s jedne strane, biti primamljivi, a s druge, moraćete nečega da se odreknete. Dobro proverite sve što vam nude i dobro razmislite o uslovima jer, pored sigurnosti koja vam se pruža, postoje i neke stvari koje sada ne vidite, a ne idu vam naruku. Ono što će vam biti primamljivo su finansije koje imaju mnogo potencijala da se podignu na viši nivo. Imaćete konkretne poteze na ovom planu, bilo da se radi o privatnom poslu, bilo da ste zaposleni u firmi. Čak ćete biti iznenađeni kako se sve odvija u dobrom pravcu i zašto niste reagovali ranije. Od vas zavisi da li će neke stvari proraditi ili profunkcionisati. Znaćete kako da se ophodite s ljudima i umećete da prepoznate dobar momenat. Mogući su problemi s jednim od roditelja. 

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi će biti u prilici da preispitaju odnos, spoznaju kako treba da se postave i podignu ga na viši nivo. Moguće je da se čvrsto držite nekih aršina i pravila i da ne želite od njih da odstupate, a, u suštini, oni nemaju mnogo smisla. Nećete izdati sebe ako promenite mišljenje. Budite spontani, otvoreni i nemojte da krijete emocije.  Slobodnim Bikovima se u život vraća osoba iz prošlosti. Radi se o nekome ko je veoma energičan i drži do sebe, ekstrovertan i često se šali i smeje. Međutim, tu je i jedna mlađa osoba koja je takođe temperamentna, dinamična i nametljiva. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s viškom kilograma i srcem. Redukujte ishranu i aktivirajte se fizički. 

SAVET: Ne dozvolite da se ulenjite i budite umereni

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci - Kratkoročni poslovi

POSAO: Blizanci se veoma dobro osećaju u ovom periodu, racionalni su, otvoreni i nadahnuti, pa će moći da reaguju blagovremeno. Mnogi Blizanci bi želeli da promene posao, pa će se aktivirati na ovom planu i napraviti nekoliko konekcija. U narednom periodu možete uspostaviti kontakt s ljudima s kojima do sada niste sarađivali. Nećete bežati od situacija u kojima treba da usporite jer ćete uživati u procesu rada. Čak i da se sada ništa ne materijalizuje, postoji mogućnost da se neki drugi procesi realizuju. Tokom ovog perioda treba da naučite i da se nosite s rezultatima, ne prenagljujte i ne zloupotrebljavajte položaj ili uspeh koji budete postigli. Biće to, na neki način, i test za sve ono što vas očekuje za dve godine. Morate da znate gde vam je mesto i ne odskačite naglo. Komunikacija vam je veoma naglašena, pa ćete često biti u društvu, upoznavati nove ljude, a bićete i rado viđen gost na nekim skupovima. Bićete u centru pažnje i šarmom i elokventnošću osvajati prisutne. Moguće je i kraće putovanje. Na finansijskom planu uvećaćete budžet nekim kratkoročnim poslovima, ali su mogući i troškovi.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci su zreli za neke promene u odnosu. Imate odličnu komunikaciju s partnerom i sada je pravo vreme da iznesete sve što mislite. Želeli biste da sve ide jednostavno i bez ikakvih usporavanja, pa nećete moći da prihvatiti bilo kakvu inertnost drugih. Menjate se i, na neki način, možete da iznenaditi drage ljude. Parovi koji imaju decu više vremena će provoditi s njima. Slobodni Blizanci su već započeli komunikaciju s osobom koja im se dopada. Moguće je češće razmenjivanje nežnosti i strasti preko poruka, ali će se uskoro desiti nešto konkretnije. Moglo bi da vam zasmeta ako vas ta osoba bude gledala s visine, ali to neće biti dovoljan razlog da izađete iz odnosa, štaviše, probudiće vam se jače emocije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s disajnim organima i rukama.

SAVET: Nemojte biti opterećeni načinom na koji vas drugi gledaju

shutterstock.com

Rak 

Rak - Emotivni i otvoreni

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj ćete imati naglašenu stabilnost i kontakte s ljudima koji su vam važni. Kada je u pitanju vaš profesionalni život, negujete stabilnost i stalan pristup. Tokom ove nedelje će vam vaša nežna priroda i obraćanje pažnje na detalje dobro poslužiti u vašem poslu. Fokusirajte se na efikasno i temeljno izvršavanje zadataka. Saradnja i timski rad će biti ključni za postizanje vaših ciljeva, zato negujte pozitivne odnose s kolegama. Odvojite vreme da procenite dugoročne ciljeve u karijeri i razmotrite sva prilagođavanja ili nove puteve koji su u skladu s vašim strastima. Kada su u pitanju vaše finansije, ova nedelja vas podseća da budete oprezni i praktični. Procenite budžet i navike potrošnje da biste osigurali finansijsku stabilnost. Izbegavajte impulsivne kupovine i fokusirajte se na štednju za buduću sigurnost, a razmislite o traženju saveta od finansijskih stručnjaka da biste doneli informisane odluke. Potražite načine da povećate prihod ili istražite nove mogućnosti ulaganja. Važno je stvoriti čvrstu finansijsku osnovu za sebe i najbliže okruženje za period koji je pred vama.

LJUBAV: Kada je reč o emotivnom životu, Rakovi koji su u braku ili vezi tokom ove nedelje važno je da se usredsrede na negovanje i jačanje odnosa. Vreme je za produbljivanje vaše veze i izražavanje naklonosti. Stvorite siguran prostor za emocionalnu intimnost i uključite se u iskrene razgovore. Rakove koji su trenutno slobodni možda će privući neko ko pruža osećaj emocionalne sigurnosti i razumevanja. Otvorite osećanja i dozvolite sebi da budete ranjivi. Tokom ovog perioda važno je da se ne plašite da budete izloženi i da imate više poverenja u druge ljude. Iznenadiće vas sopstvena jačina i sposobnost da na emocionalno adekvatan način odgovorite na mnoge izazove koji će biti pred vama. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećate se dobro i zdravo pa nema razloga za brigu. 

SAVET: Budite otvoreni za nova iskustva i novonastale situacije

shutterstock.com

Lav

Lav - Harizmatični i strastveni

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje imate nalet samopouzdanja i izraženu harizmu. Vaši prirodni liderski kvaliteti će zablistati, a vi ćete biti spremni da preuzmete odgovornost u svakoj situaciji. Vreme je za samoizražavanje i prihvatanje individualnosti, ali povedite računa da ne pređete onu tanku liniju između samopouzdanja i arogancije. Ostanite prizemni i trudite se da koristite uticaj da inspirišete i podižete one oko sebe. Vaše samopouzdanje i harizma privući će uzbudljive prilike u različitim životnim oblastima. Preuzmite odgovornost za profesionalne poduhvate i dopustite liderskim kvalitetima da vas vode. Vaše samopouzdanje ostaviće trajan utisak na vaše nadređene i kolege i vreme je da tražite nove mogućnosti i preuzmete proračunate rizike. Nemojte se plašiti da potvrdite ideje i vodite se entuzijazmom. Međutim, ne zaboravite da vodite računa o perspektivi drugih i održavate harmonično radno okruženje. Kada su u pitanju vaše finansije, upravljajte njima pomoću strateškog planiranja i izbegavajte impulsivne odluke pošto ova nedelja predstavlja priliku za finansijski rast i stabilnost. Vaša smelost i preduzetnički duh mogu dovesti do novih izvora prihoda ili poslovnih poduhvata.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi imaju šansu da prodube odnos kroz zajedničke avanture i iskrene razgovore. Održavajte plamen strasti, izražavajući ljubav i divljenje partneru, pošto i on to radi kada ste vi u pitanju, pa nemate nijedan razlog da budete nezadovoljni postojećim odnosom. Lavovi koji su trenutno slobodni privući će mnoge obožavaoce harizmom i dostojanstvenim stavom. Uživajte u pažnji koju izazivate, ali nemojte propustiti priliku da započnete zanimljivu romantičnu vezu koja vam se nudi ako je to ono što vam je zaista važno u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

SAVET: Trudite se da uravnotežite živahnu prirodu i brigu o sebi

shutterstock.com

Vaga

Devica - Praktični pristup

POSAO: Drage Device, ove nedelje imate snažan fokus na praktičnu stranu života i posvećenost detaljima. Vaša analitička priroda će biti na vrhuncu, omogućavajući vam da budete izvrsni u zadacima koji zahtevaju preciznost. Vreme je da organizujete i pojednostavite život, kako fizički tako i mentalno. Iskoristite ovu energiju da se uhvatite ukoštac sa svim nerešenim obavezama i uspostavite osećaj reda. Međutim, budite oprezni da ne postanete preterano kritični prema sebi ili drugima. Prihvatite uravnoteženu perspektivu i iskoristite svoje veštine za stvaranje harmonije. Sve u svemu, ova nedelja vam nudi priliku da se istaknete u praktičnim nastojanjima. Prihvatite svoju analitičku prirodu i efikasno organizujte život. Negujte odnose kroz efikasnu komunikaciju i emocionalnu vezu. Obratite pažnju na detalje da biste postigli profesionalno priznanje i pojednostavili procese. Vaša sposobnost da analizirate informacije i identifikujete rešenja biće veoma cenjena na radnom mestu. Trudite se da ne budete previše kritični i negujte pozitivno radno okruženje nudeći konstruktivne povratne informacije i podršku. Na finansijskom planu za vas je ove nedelje bolje da se fokusirate na dugoročne ciljeve umesto da idete na kratkoročnu dobit. Što se troškova tiče, već duže vreme ste vrlo restriktivni u trošenju, pa ostanite dosledni takvom pristupu, koji će vam doneti dosta benefita.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su u braku ili vezi ove nedelje daju prioritet emocionalnoj vezi i komunikaciji. Fokusirajte se na otvorenu i iskrenu komunikaciju. Podelite misli i osećanja s partnerom i aktivno slušajte njegove potrebe. Negujte vezu tako što ćete pronaći praktične načine da podržavate jedni druge. Device koje su trenutno slobodne možda će vas privući neko ko deli vaše vrednosti i intelektualnu dubinu. Uključite se u smislene razgovore i odvojite vreme da razumete drugu stranu i nemojte u startu odustajati od nekoga ako vam se na prvi pogled učini nedovoljno interesantnim ili vrednim vaše pažnje. Važno je da zaista date priliku ljudima da budu ono što jesu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o organima za varenje i prehrambenim navikama.

SAVET: Negujte praktičnu stranu ličnosti i zadržite vedrinu i optimizam

shutterstock.com

Vaga

Vaga - Što vas ne ubije, to vas ojača

POSAO: Vage su ovih doživele neko razočaranje ili su mogle steći neke uvide koji im se baš nisu dopali. To ih neće nikako poremetiti. Štaviše, promeniće stav o mnogim stvarima, uvesti neke nove navike u svakodnevicu i drugačije posmatrati sve oko sebe. Možda bi pre moglo da se kaže da vam je ovo bila odlična životna lekcija, da vas malo prodrma i okrene u pravom smeru. Prijatelji i bliske osobe će vam takođe biti podrška i oslonac, pa će vam, pored smeha i pozitivne energije, dati dobre savete. Moguće je da ćete biti pomalo dekoncentrisani i konfuzni ovih dana, pa ne donosite nagle i ishitrene odluke jer biste mogli da pogrešite ili se predomislite. Ovih dana, takođe, treba da razmislite o nekim navikama koje hitno treba da promenite, bilo da se radi o ishrani, cigaretama ili aktivnostima koje vam remete zdravlje, bilo o poslovnom okruženju koje vas ugrožava i ne prija vam. Ovih dana biste mogli da dobijete ponudu od starih kolega ili osoba s kojima ste sarađivali. Ovo bi moglo biti primamljivo kada su finansije u pitanju, ali vam neke druge stvari neće odgovarati. Prijalo bi vam putovanje i mali reset, pa ako ste u mogućnosti, dajte sebi malo oduška.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi trebalo bi da donesu neku važnu odluku kada su svakodnevne aktivnosti u pitanju, ali postoji velika verovatnoća da nećete naići na razumevanje partnera ili bliskih osoba u okruženju. To bi moglo prilično da vas uzdrma, pa je moguće da ćete reći nešto što ne mislite ili biti grubi. Nemojte ništa raditi pod pritiskom, već pustite da partner to sam shvati. Ovih dana će vam prijati društvo prijatelja i drugih ljudi, pa ćete često biti u pokretu, viđati se i s osobama koje dugo niste videli. Slobodne Vage bi mogle imati avanturu ili strastvenu vezu s osobom koja im je prijatelj ili su je upoznali preko prijatelja. Međutim, u život može da vam se vrati i neko iz prošlosti, stara ljubav ili neko koga dugo niste ni videli ni čuli. Moguć je i poziv iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa cirkulacijom i venama. Više se krećite i pijte dosta tečnosti.

SAVET: Vreme je promenite pristup i oslobodite se stvari koje vas koče

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija - Ne dolivajte ulje na vatru

POSAO: Škorpije su svedoci mnogih neprijatnih situacija, nesporazuma, iskušenja ovih dana, ali će se one veoma dobro snaći u tim momentima i uglavnom reagovati baš onako kako treba. Imate pojačan adrenalin, volju i snagu, pa za vas još ne može da počne odmor. Atmosfera je uzavrela, a strasti uzburkane, ali samo vi možete da ih smirite i spustite na zemlju. Ove nedelje bićete dosta zauzeti nekim finansijskim transakcijama i sređivanjem zaostalih dugova, ali nije isključeno ni sklapanje novih poslovnih ugovora. U tom slučaju sve dobro proverite jer bi mogle da vam promaknu neke sitnice. Moguće je da imate zajednički interes, ali je potrebno da se dobro preispitate. U bliskoj budućnosti vaš život bi mogao drastično da se promeni i napravi spona prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Stičete novo iskustvo i radite nešto što vam je mnogo bitno. Možda ćete želeti da ubrzate procese i iskoristite potencijale koji su veliki i moćni, pa biste mogli da izvršite pritisak na neke ljude. Mada je bolje da budete taktični i više igrate ulogu mudre osobe, ne ulazite u konflikte i pokažete da dobro plivate u teškim situacijama. Postavite nove standarde i uspostavite ravnotežu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije bi mogle imati tenzije i nesporazume s partnerom oko dece ili finansija. Ako ste veće neko vreme u lošem odnosu, moglo bi da dođe do raskida ili udaljavanja, dok će neki doživeti otrežnjenje i partnera gledati potpuno drugim očima. Mogli biste reagovati naglo ili napustiti neki događaj ili mesto gde se budete zajedno zatekli. Smetaće vam neke suptilne stvari i neosetljivost partnera, pa biste mogli biti duboko razočarani. Krajem nedelje partner će vas pitati za mišljenje i uvažiti vaš sud. Iako osećate šta je dobro da uradi, budite strpljivi. Parovi koji su u dobrom odnosu i planiraju zajednički život, napraviće jedan korak ka tom ostvarenju, dok će neki drugi planirati potomstvo. Slobodne Škorpije će se truditi da premoste razlike s osobom koja im se dopada i već neko vreme se nalazi u vašem okruženju. Osećate se neispunjeno i nezadovoljno, a opet morate da prevaziđete neke strahove i duhove prošlosti. Nekim Škorpijama će se vratiti osobe iz prošlosti, ali budite obazrivi da li je to iskušenje ili prevazilaženje rupa u dušu. Budite iznad situacije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema kardiovaskularnim problemima i stresom. Izbegavajte vrućinu i pijte dosta tečnosti. Ne prepuštajte se previše hedonizmu. Pazite se zapaljivih supstanci i materija.

SAVET: Oslobodite se mehaničkih radnji i zalaženja u detalje

shutterstock.com

Strelac

Strelac - Nove avanture 

POSAO: Strelčevi su se u prethodnom periodu trudili da uspostave balans na svim poljima, pa će sada uživati u plodovima rada i onoga što su postigli. Mnogi Strelčevi će ove nedelje biti na odmoru ili poslovnom putu, dok će oni koji su još u svakodnevnim obavezama biti u situaciji da revidiraju sve što im se dešava na poslu. Veoma dobro sagledavate situaciju, vrlo ste objektivni i dobro reagujete na sve izazove. Iako ste prilično društveni, ovih dana će vam više prijati tišina, povlačenje i kućno okruženje. Veoma ste smireni i emitujete pozitivnu energiju na druge, pa će svaki vid kontakta i komunikacije s drugima biti povoljan za vas. Ali nemojte se zbog toga isticati previše i izlaziti u prvi plan jer bi to moglo naići na loš odjek u poslovnoj sferi. Ove nedelje biste mogli biti u iskušenju kad su u pitanju podsvesna stanja, jedan od roditelja ili nekretnina. Biće vam pojačana suptilnost, što vas malo može uznemiriti, dezorijentisati ili činiti nesigurnima. Možda bi trebalo da se posvetite ovim situacijama jer su one važnije nego što mislite. Strelčevi koji se bave privatnim biznisom biće u prilici da se reorganizuju, adaptiraju poslovni prostor ili zaposle nove ljude. Potreban vam je potpuni reset da biste krenuli dalje. Moguća saradnja s inostranstvom.

LJUBAV: Na emotivnom planu Strelčevi su veoma zadovoljni odnosom s partnerom i bliskim ljudima. Mnogo smeha, razgovora i sličnih pogleda će činiti da zračite posebnom energijom. Osetićete da se između vas dešava nešto posebno i da su se vaša veza ili brak transformisali i izdigli na viši nivo. Veoma ste spontani, otvoreni i ne plašite se onoga što osećate. Parovi koji su dugo u vezi bi mogli da planiraju prinovu ili započnu zajednički život nakon nekog puta. Slobodni Strelčevi će uživati u pažnji koju dobijaju i tako će biti sve do kraja leta. Plenićete harizmom gde god se pojavite i osvajati nekim posebnim šarmom koji će vas pratiti, a posebnu strast i emocije možete osetiti na nekom putu ili s osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s podsvešću, a od toga dolaze svi upalni procesi. Obratite pažnju na kolena, a hronični bolesnici na pritisak i kardiovaskularne bolesti.

SAVET: Ne budite arogantni

shutterstock.com

Jarac

Jarac - Težnja ka stabilnosti

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje bićete naglašeno odlučni i usredsređeni na planiranje nekih važnih ciljeva. Napravite korak unazad i procenite dugoročne planove i uverite se da su vaše akcije u skladu s vašim težnjama. Fokusirajte se na uspostavljanje čvrste osnove i postavljanje temelja za uspeh. Verujte u svoje sposobnosti i ostanite posvećeni svom putu. Ova nedelja donosi praktičnu i ciljanu energiju za vas, pa se fokusirajte na izgradnju čvrste osnove u svim oblastima svog života, uključujući ljubav, karijeru, finansije i zdravlje. U karijeri ostanite posvećeni bez obzira na trenutne okolnosti i iskoristite prilike za rast. Na kraju, dajte prioritet samopomoći i održavajte zdrav način života da biste podržali opšte blagostanje. Verujte u svoje sposobnosti i istrajte u potrazi za svojim dugoročnim ciljevima. Vaš naporan rad i posvećenost će verovatno biti prepoznati, što će dovesti do novih odgovornosti ili unapređenja. Od suštinskog značaja je da zadržite fokus i nastavite da težite izvrsnosti. Saradnja i timski rad će biti od koristi, pa tražite mogućnosti za umrežavanje i izgradnju jakih odnosa s kolegama. Kada je reč o finansijama, ovo je stabilna nedelja, koja nudi brojne mogućnosti za povećanje budžeta. Krajem nedelje imate bolje šanse za povećanje prihoda, pa ako želite da tražite povišicu ili ugovorite veće honorare, sačekajte kraj nedelje.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi fokusiraju se na jačanje emotivne veze kroz otvorenu komunikaciju i zajedničke ciljeve. Razgovarate o svojim snovima i težnjama i podržavate jedno drugo u njihovom ostvarenju. Dajte prioritet stabilnosti i posvećenosti u vašim odnosima i otvoreno komunicirajte s partnerom. Jarčevi koji su trenutno sami mogu biti privučeni nekome ko deli njihove vrednosti i dugoročnu viziju. Ipak, nema razloga da žurite, uzmite dovoljno vremena da izgradite jaku osnovu pre nego što se upustite u romansu da bi to što izgradite bilo zasnovano na pravim vrednostima. Važno vam je da znate u kom pravcu idete i da druga strana deli vaše vrednosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu skloni ste infekcijama i upalama, pa se malo pričuvajte.

SAVET: U ovom periodu vaš glavni cilj je da težite stabilnosti i redu u odnosima

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija - Kreativno izražavanje

POSAO: Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj će fokus biti na kreativnosti i inovativnom pristupu stvarima. Želećete da i drugi prihvate vašu perspektivu i razmišljanje izvan okvira, pa ćete dosta energije uložiti u tom pravcu. U prvoj polovini nedelje imaćete nalet kreativnosti, koji će vam otvoriti nove horizonte u poslovanju, što će nadređeni umeti da cene. Verujte intuiciji i istražite nove ideje i mogućnosti o kojima razmišljate već duže vreme. Ukoliko preuzimate rizik, napravite tačnu kalkulaciju da ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Prihvatite saradnju koja vam se nudi i podelite sa saradnicima svoje uvide. Vaša perspektiva biće od velikog značaja za ceo kolektiv, pa će vam kolege biti zahvalne na pristupu koji na poslovnom planu otvara nove mogućnosti. Vodolije koje se bave privatnim poslom mogu da menjaju saradnike i sprovedu pravu malu reformu u poslovanju. Ako zapošljavate nove ljude, najbitnije je da oni poseduju samostalnost i izraženu kreativnost da bi uveli značajno osveženje u način rada i svakodnevno funkcionisanje. Na finansijskom planu ova nedelja je u znaku poboljšanja i prosperiteta. Očekuju vas iznenadni finansijski dobici i dobre prilike koje ćete znati kako da iskoristite, što će doprineti ekonomskoj stabilnosti na duže staze. S druge strane, važno je da ostanete racionalni i potrošnju uskladite s raspoloživim resursima.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi očekuje nedelja puna nepredvidivih trenutaka koji donose uzbuđenje. S partnerom vas očekuju naleti strasti i spontani trenuci koji će osvežiti vezu. Istražujete neke nove vidove intimnosti i poglede na svet koji vam prijaju i donose novu percepciju. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju potrebu za partnerom koji im predstavlja izazov. Možete imati susret s osobom koja, na neki način, testira vaše granice. Što veću radoznalost ta osoba bude probudila u vama, to ćete biti spremniji da se upustite u avanturu i emotivni odnos s njom pošto su vam sada najpotrebniji izazovi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu obratite pažnju na bubrege i moguće infekcije.

SAVET: Veoma je važno da ove nedelje nesputano izražavate kreativnost na svim poljima

shutterstock.com

Ribe

Ribe - Mašta i intuicija

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj će vam fokus biti na intuitivnom pristupu stvarima i mašti. Vreme je da iskoristite unutrašnju mudrost i verujete instinktima. Prihvatite svoju maštovitu prirodu i dozvolite tom delu sebe da vam pomogne kada su u pitanju komplikovane odluke. U prvoj polovini nedelje imate priliku da se iskažete na poslu ako iskoristite intuiciju u rešavanju problema i sprovođenju inovativnih ideja. Trudite se da ideje izražavate sa samopouzdanjem i pred drugima ne pokazujete sumnju u sebe i dvoumljenje u pogledu ideja. Vaša jedinstvena perspektiva i neuobičajen pristup može dovesti do napretka i otkrića koja će biti svima od koristi. Ono što ne smete dozvoliti jeste to da vas u izražavanju ideja ometaju spoljašnje prepreke i tuđi stavovi koji nisu u saglasnosti s vašim. Na finansijskom planu bilo bi dobro da preispitate i revidirate finansijske ciljeve, bar kada je dugoročni plan u pitanju. U prvoj polovini nedelje možete da očekujete isplatu kroz posao koji redovno obavljate, dok vas u drugom delu nedelje mogu iznenaditi isplate od poslova koje ste završili u prošlosti. Neočekivane troškove možete imati na svakodnevnom nivou, ali nisu u pitanju krupniji izdaci, već više sitnih troškova, koji će vas opterećivati zbog učestalosti. Finansijska samodisciplina je za vas važna pošto će vam pomoći da neke troškove i ne osetite.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi težiće ka romantičnim trenucima i emotivnoj bliskosti, što će partner prepoznati. Očekuju vas pojačane emocije i želja za dubinskom povezanošću s partnerom, ali nemojte ove potrebe držati u sebi. Potrudite se da partneru jasno stavite do znanja šta vam je potrebno da ne bi došlo do nepotrebnog nerazumevanja. Ribe koje su trenutno slobodne mogu da privuku partneri koji su emotivni, nežni i koju često pokazuju pažnju. Ako sretnete takvu osobu, dozvolite da spontanost odigra ulogu i nemojte da opterećujete odnos nametanjem određenih pravila i zahteva. Ako se sve odvija s lakoćom, nemate razlog za brigu, u suprotnom, ne vredi mnogo truda da idete dalje u tom odnosu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o navikama.

SAVET: Ne plašite se sopstvene mašte i slobodno je izražavajte

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)