Horoskop

3 ZNAKA HOROSKOPA ČEKA LJUBAVNI ROLERKOSTER, VRAĆAJU SE BIVŠIMA: Počela je vladavina Blizanaca i donosi more promena!

Blizanci podstiču zabavu i druženje, a zvezde ukazuju na mogućnost obnove ljubavi.

23.05.2023 09:01

3 ZNAKA HOROSKOPA ČEKA LJUBAVNI ROLERKOSTER, VRAĆAJU SE BIVŠIMA: Počela je vladavina Blizanaca i donosi more promena!
shutterstock.com

Vladavina Blizanca, vazdušnog znaka kojim dominira Merkur, počela je 21. maja, a to će uvesti bitne promene u mnogim aspektima života. Misli će nam biti pomalo konfuzne i prebukirane, ali najzad ćemo shvatiti šta želimo. Moći ćemo da osetimo češće trenutke kada nam se um razbistri, a osetićemo čak i prosvetljujuće momente. Ovaj period nam ukazuje da je moguće da razmišljamo, brinemo i budemo samokritični, a opet sve te samoanalize ne doprinose ničemu.

Blizanci su veoma društveni, podstiču nas da izađemo i družimo se sa drugima, komuniciramo i delimo svoje priče, pa je ovo period brojnih susreta od kojih neki mogu da budu i sudbonosni. Kod pojedinih znakova će se ukrstiti putevi prošlosti i sadašnjosti, a sve u nadi za bolju budućnost.

Ljubavni susreti za 3 znaka u horoskopu nagoveštavaju mogućnost povratka bivšeg partnera u život, a evo i koji su to znaci koji će starim ljubavima pružiti još jednu šansu.

shutterstock.com

Krenula je sezona Blizanaca

Rak, utisci su se slegli

Razmišljali ste mnogo da li je dobra ideja da se vratite bivšem, pa ćete se od prvog dana Blizanaca osećati dobro zbog ideje da bi to zaista moglo da postane stvarnost. Proveli ste određeno vreme odvojeno od partnera, a to je učinilo da se utisci slegnu i da shvatite šta želite. Ovo vam je dalo vremena da razmislite i vidite kakav je život kada niste zajedno kao par. Nije ni to bilo toliko loše, ali deo lekcije koju ste naučili jeste da je sve što vam je potrebno bilo malo vremena da pronađete sebe i da shvatite da želite da se vratite bivšem. Činite pravu stvar vraćajući mu se jer oboje osećate da ste proveli neophodno vreme odvojeni kako biste shvatili da ste jedno za drugo. Najzad možete da se odnosite jedno prema drugom s poštovanjem koje zaslužujete. Sve je ovo veoma zrela odluka, samo napred.

Vodolija, vi ste mu centar sveta

Zanimljivo u vezi s vašim povratkom bivšem jeste to što niste predvideli da bi do toga uopšte moglo da dođe. Međutim, odjednom ćete shvatiti da vreme prolazi, godine su proletele, a vi počinjete da se pitate gde su nestali svi oni trenuci koje ste mogli da provedete zajedno. Zar niste juče bili sa svojom bivšem ljubavi, uživali u zajedničkom životu, a sada kroz život morate sami? Prvog dana sezone Blizanaca shvatićete da se ne ljutite na tu osobu iz prošlosti i da ako ste iskreni prema sebi, uživate u tome što ona održava kontakt s vama. Ukoliko imate osećaj kao da ste jedina osoba na svetu koju su ikada želeli, možda ste u pravu. Pa zašto bi se onda pokajali ako biste toj osobi ponovo bili centar sveta. Zvezde su vam naklonjene više nego ikada, pa iskoristite povoljan aspekt Blizanaca za ozbiljan razgovor i pomirenje s bivšim/bivšom.

shutterstock.com

Shvatili ste da ste jedno za drugo

Ribe, svi vas vide kao par

Nikada vam se nije dopala ideja kako vi i vaš bivši partner izgledate kada vodite odvojene živote. Čak i dalje niste sigurni da li je razlaz uopšte bio rešenje. Na kraju krajeva, i dalje se čujete i viđate se svakodnevno i čini se da se odlično slažete, baš kao najbolji prijatelji. Međutim, najmanje što želite jeste da bivšeg koji neprestano flertuje sa vama svrstate u domen prijateljstva. Zvezde vam savetuju da zastanete i pokušate da sagledate stvari jasno, a ništa ne pruža bistru glavu kao početak sezone Blizanaca. Ovo je period kada vidite sve, a sa ovom sjajnom novom vizijom možete da potvrdite da je vaš bivši partner ipak onaj pravi. Toliko odugovlačite sastanak da i sami znate da će se po viđenju desiti ono neizbežno i da ćete ponovo biti par. Ulepšajte život i sebi i bivšem, svi odavno žele da vas ponovo vide zajedno, pa zašto da im ne učinite svima ono što je i vašem srcu drago. Sada je vreme za ljubav, piše portal Yourtango.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)