Horoskop

KINESKI HOROSKOP PREDVIĐA ERUPCIJU LJUBAVI I STRASTI OVA 3 ZNAKA: Do kraja nedelje smeši vam se romantična idila, iskoristite je

Srećna Republika otkriva koji pripadnici Zodijaka će doživeti emotivni procvat tokom ove sedmice.

16.05.2023 09:00

KINESKI HOROSKOP PREDVIĐA ERUPCIJU LJUBAVI I STRASTI OVA 3 ZNAKA: Do kraja nedelje smeši vam se romantična idila, iskoristite je
shutterstock.com

Tri kineska horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi od 15. maja do 21. maja 2023. godine. Astrolozi upozoravaju da će ova godina biti prilično teška, a posebno će zadavati muke nekim znacima horoskopa. Ipak, ima i onih koji će 2023. godinu pamtiti kao najbolju godinu u svom životu. Čak i ako su digli ruke od ljubavi i romanse, mnogi znaci će upoznati svoje srodne duše, dok se pojedinima smeši ta mogućnost već ove nedelje.

Imajte u vidu da univerzum komunicira sa vama kroz horoskopske znake. Što se tiče sreće u ljubavi, za neke od vas druženje je odličan način da povećate svoju sreću na tom polju. Vi birate sa kojim osobama ćete komunicirati, a koje želite da izbegnete po svaku cenu. Pravilan izbor prijatelja može u mnogo čemu doprineti i vašem ljubavnom životu. Prema kineskoj astrologiji tri znaka imaće najviše sreće u ljubavi tokom nedelje od 15. maja do 21. maja. Ukoliko je vaša godina rođenja na spisku nekog od ovih simbola, smeši vam se lepa budućnost.

shutterstock.com

Saznajte šta vam zvezde nalažu za ovu nedelju

1. Konj 

(1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Svi oni koji su rođeni navedenih godina možda imaju poteškoće u vezi u kojoj se nalaze. Bilo da ostajete iz navike, sažaljenja, ustaljenog tempa života, dece ili straha od promena, kineski horoskop vam savetuje da je ova nedelja idealno vreme da sve karte izbacite na sto. Ukoliko odbijete da izađete iz zone komfora, vaša ljubavna sreća se nikada neće ostvariti. Ovo važi za sve one koji već neko vreme žele da napuste odnos u kom su, kao i za sve one koji su sami. Poruka je krajnje jasna, a ona glasi: izađite iz zone komfora. Možda je vaša srodna duša već odmah iza ugla, ali zvezde vam nisu naklonjene dok ne raskrstite sa trenutnim emotivnim partnerom. Čim shvatite šta zaista želite i kažete to naglas, svemir vam šalje neverovatne poklone. Takođe i svi oni koji očekuju bebu i brinu se oko finansija, ne bi trebalo to da imaju na umu. Univerzum poručuje da će posle srećnog potomstva uslediti i sreća u finansijama, a ona će biti znatno poboljšana kada dovedete svoje dete kući. Uživajte u blagodetima neba.

Shutterstock

Finansije stižu sa prinovom

2. Petao

(1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Za neke od vas, najsrećnija stvar koju možete da uradite ove nedelje je da prekinete veze sa toksičnom osobom koja vas iscrpljuje. Ovo u bukvalnom značenju može biti bivši koji odbija da ode. Postoji mnogo načina da mu se stavi do znanja da nema drugog izbora osim da se povinuju vašoj konačnoj odluci. Ovaj horoskop se odnosi i na one druge srećnike koji su na putu zaista kvalitetne veze, ali su na ivici da donesu pogrešnu odluku i prekinu sve u startu, ali zato je tu ovaj horoskop, da vas podseti da to nikako ne činite. Vaša očekivanja u ovoj vezi nisu u skladu sa stvarnošću. Trenuci vas dele od toga da sabotirate nešto dobro samo zato što ste navikli na hronično nezadovoljstvo. Zvezde vas savetuju da ovo nije tek bilo koji partner koji je isti kao i svi ostali. Ovo bi mogla da bude vaša srodna duša, pa joj pružite šansu koju zaslužuje. 

shutterstock.com

Pružite šansu novoj ljubavi

3. Pas

(1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Čestitamo, ako se venčate ove nedelje ili ste usred priprema za venčanje, zvezde vam poručuju da ste izabrali pravu osobu za sebe. Oboje ćete imati velike koristi od ove zajednice. Univerzum vam pak poručuje da brak ne shvatate olako, pa sledi poruka da zapamtite da su brak i romantične veze van braka dve različite stvari. Odgovornosti su u prvom mnogo veće i nije svaki dan možda idealan zbog većih odgovornosti, ali imate pravu osobu uz sebe. Nastavite da komunicirate sa svojim partnerom, bilo da su u pitanju lepe, ili manje lepe vesti i biće sve u redu. Za one od vas koji su slobodni i potajno zaljubljeni u nekoga, univerzum želi da se preispitate. Dobro razmislite da li ste zaljubljeni u pravu osobu, a ne u idealizovanu verziju u vašem umu. Ponekad je najsrećnija stvar koju možete učiniti za sebe upravo to da se uverite da li je onaj koji vlada vašim srcem zaista dostojan da zadrži taj prostor.

shutterstock.com

Razmislite da li ste zaljubljeni u pravu osobu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)