Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NEOSVOJIVE TVRĐAVE! Nema te sile koja će ih naterati na kompromis kad su u pitanju ljubav i brak

Četiri znaka Zodijaka smatraju se najdoslednijim kada su u pitanju kriterijumi za odabir partnera.

22.11.2022 09:01

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NEOSVOJIVE TVRĐAVE! Nema te sile koja će ih naterati na kompromis kad su u pitanju ljubav i brak
Pixabay.com

Svako od nas sigurno poznaje nekoga koga prati glas da ima visoke standarde kad je u pitanju izbor životnog partnera. Kako objašnjavaju astrolozi, razlog leži ne samo unjihovoj izbirljivosti, već i u astrologiji. Naime, pojedini horoskopski znaci imaju izuzetno visoke standarde koje ne žele da "spuste" čak ni kad zađu u godine. Za njih se kaže da su neosvojive tvrđave i da tu ne pomaže ni upornost, ni veština osvajača, jer ukoliko procene da niste za njih ništa ih neće pokolebati. 

Srećna republika vam donosi kojih 5 horoskopskih znakova su praktično nesvojive tvrđave, pa je najbolje da ne gubite vreme i živce na njih ako vam stave do znanja da se ne uklapate u njihove standarde. 

Bik

Pixabay.com

Bik

Bikovima je društveni ugled izuzetno važan, zato strogo vode računa da ne nasednu na šarm osobe koja im, po njihovom mišljenju, ne priliči. U stanju su da strpljivo čekaju mesecima dok se ne pojavi neko ko će odgovarati njihovim strogim kriterijumima. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim standardima idealnog partnera. Ali kad pronađu za sebe savršenu osobu, učiniće sve da ta veza uspe. 

Škorpija

Pixabay.com

Škorpija

Tvrdoglave i svojeglave Škorpije imaju veoma intenzivan i strastven ljubavni život, pa se čini da ne biraju mnogo kad je u pitanju ljubavni partner. Ali kao i sve drugo kad su oni u pitanju, i to je varka. Osobe rođene u ovom znaku i te kako imaju visoke standarde prilikom izbora partnera i, što je najgore, ne pristaju na kompromis. Oni tačno znaju šta žele, a to je uvek samo najbolje, i na manje ne pristaju. 

Strelac

Pixabay.com

Strelac

Skloni brojnim avanuturama, posebno u mladosti, pripadnici ovog znaka Zodijaka od malih nogu imaju u glavi sliku savršenog partnera i od toga ne odustaju. Što se njih tiče, u životu može da im se pojavi najlepša žena/muškarac, ali ako se ta osoba ne uklapa u njihove kriterijume, džaba. Jednostavno će odlepršati dalje u potrazi sa svojom idealnom polovinom i niko ih ne može uveriti u to da ideal u ljubavi ne postoji. 

Jarac

Pixabay.com

Jarac

Jarčevi bukvalno imaju popis osobina koje žele kod svog partnera. Oni se najkasnije žene/udaju jer su zaokupljeni sopstvenom karijerom, pa im se ne žuri. Često žele partnera sa potpuno nerealnim osobinama, ali njih to ne brine jer su uvereni da sigurno negde na svetu postoji osoba koja odgovara njihovim zahtevima. Zato će na idealnu osobu sačekati nekoliko godina ili decenija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)