Horoskop

SPREMITE SE ZA VENERU U STRELCU: Zavrteće nam mozak i nikad jače ostaviti traga na ljubavnom polju, a evo ko posebno treba da se pripremi!

Ova vatrena Venera je puna optimizma i lako se prepušta emocijama, a sreća konačno izlazi iz skrovišta i slobodna energija Strelca podstiče nas da živimo život punim plućima.

15.11.2022 09:02

SPREMITE SE ZA VENERU U STRELCU: Zavrteće nam mozak i nikad jače ostaviti traga na ljubavnom polju, a evo ko posebno treba da se pripremi!
shutterstock.com

Posle naglašenog perioda Škorpije, teških i, u isto vreme, dubokih energija, prva planeta ljubavi preći će u Strelca i uneti malo vedrine i akcije. Nećemo više sedeti skrštenih ruku i čekati da se stvari dogode, već ćemo se pokrenuti i to na više strana. Interesovaće nas moral, etika, filozofija, znanje i duhovnost, a privlačiti slobodne ljubavi, putovanja...

shutterstock.com

Sreća, ljubav i uzbuđenje obojiće narednu nedelju

Ako ste dosad imali napetiji odnos, očekujte više iskrenih razgovora, susreta, smeha, želje za putovanjem, ali i više avantura i ulazaka u veze. Ova Venera nam donosi energiju vere, optimizma, iskrenosti, slobode i nade. Znaćemo šta je najbolje za nas i šta nas najviše usrećuje. Osobe s Venerom u Strelcu od života uvek traže najviše i najbolje. Daljina, vera i religija nisu nikakve prepreke za njih. Ne poznaju granice niti ograničenja, često se zaljube, ali zato retko vole.

Kod mnogih će se u ovom periodu probuditi avanturistički duh, pa će krenuti tamo gde ih čeka ispunjenje snova. Ako imamo ideju, ovo je pravo vreme da je sprovedemo u delo bez obzira na to da li se radi o poslu, ljubavi ili nekom drugom segmentu. Pomerajte granice, širite vidike...Sve što je bilo nepoznato i daleko sada može postati blisko.

shutterstock.com

Pomerite granice svoje ličnosti

Moguće su ljubavi na prvi pogled, ali i zaljubljenost, koja može preći u zaslepljenost, naročito oko 4. decembra, pa bi tada trebalo da budemo obazrivi. Pripazite tokom ovog perioda na obećanja koja dajete i koja ćete dobijati, na planove, istine koje to više neće biti i spremite se da saznate da su neke nade, iluzije i uverenja bili izgrađeni na pogrešnim temeljima. Moguće su emotivne veze sa strancima, na putovanju ili one koje donose emotivna uzbuđenja. Za mnoge će ljubav biti avantura, a osobe koje će im prijati jesu one s kojima dele ista ili slična uverenja i životnu filozofiju.

Želećemo da se proširimo izvan naših uobičajenih granica, a moguće je da ćemo se odreći nekih udobnih i starih obrazaca da bismo isprobali neka nova iskustva. Želećemo da rastemo i razvijamo se, gradimo ljubav na temeljima istine, mada se nećemo mnogo truditi da to dobijemo po svaku cenu. Osećaj sreće, zadovoljstva i smeha je ono čemu ćemo zapravo težiti. Pa ako ne budemo dobili šta nam treba, potražićemo to na drugoj strani.

shutterstock.com

Strelac voli slobodu

Strelac ne voli da bude vezan, pa je najbolje da ljubav pokazujemo otvoreno, ne shvatamo je previše ozbiljno i trudimo se da se osećamo udobno u svojoj koži. Više ćemo se smejati, družiti, biti otvoreni i spontani. Očekujte da u vaš život uđu neki neobični ljudi, stranci, neko ko je druge vere ili ljudi koji će uneti neki novi vajb i uverenja. Osobe koje u natalnom horoskopu imaju Veneru u Strelcu često su u slobodnim vezama ili žive u vanbračnim zajednicama jer za njih papir ne predstavlja ništa. Kada je posao u pitanju, dok traje ovaj tranzit, moguća je saradnja sa strancima i inostranstvom, ali i zakonom i obrazovanjem. Novac može doći preko putovanja, sporta ili nauke.

Dok je Venera u Strelcu, na ceni će biti uzbuđenja i zadovoljstvo, bićemo skloni hedonizmu i trošenju, pa postoji mogućnost da brzo ispraznimo novčanike, a da o tome nismo razmišljali. Strelac voli mali rizik, uključujući i finansijski, pa se treba čuvati prekomernog trošenja i kockanja. Međutim, ulaganje novca u nova znanja, učenje ili putovanja odličan je način da se ta energija iskoristi. Slobodni bi mogli da pronađu ljubav tamo gde je najmanje očekuju. Možete sresti osobu iz snova na putovanjima, u školi, na kursu, fakultetu...

shutterstock.com

Venera u Strelcu donosi uzbuđenje i avanturu

Dok je Venera u Strelcu, sve nam može delovati čarobno i činiti se bolje nego što jeste. Zakoračite u potragu za idealima, ali se trudite da ne poletite previše jer, kada Venera izađe iz Strelca 9. decembra, čarolija bi mogla da nestane, a vi doživite razočaranje. Ne ograničavajte sebe, već se ohrabrite. Razmislite šta je ono što ste oduvek želeli, o čemu ste maštali, a niste imali hrabrosti da učinite ili ste mislili da je nemoguće. Venera u Strelcu će vam pružiti podsticaj da krenete na neistraženu teritoriju i shvatite da možete sve.

Ova Venera će vas naučiti da verujete i sami birate svoj cilj, slušate, ne osuđujete i postupate u skladu s univerzumom. Naučiće vas da uvek posmatrate svet s vedrije strane. S Venerom u Strelcu imamo neverovatnu moć da gledamo sve s vedrije strane. Što više mogućnosti i pozitivnosti sada pružimo, više ćemo dobiti zauzvrat. Prepustite se plimi nepoznatog i uživajte u novim stvarima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)