Horoskop

Horoskopski znaci koji su skloni laži: Jedan perfektno spaja činjenice sa fikcijom

Astrolozi su identifikovali nekoliko znakova koji nisu skloni istini

24.02.2022 09:00

Horoskopski znaci koji su skloni laži: Jedan perfektno spaja činjenice sa fikcijom
Pixabay

Nekada ste oduševljeni nečijim šarmom i elokventnošću i zato ne primećujete da vas neko u oči laže. Činjenica je da svi pomalu lažu, neko iz praktičnih razloga, neko zato što želi da zaštititi nekoga ili nešto, ima i onih koji stvarnost vide drugačije i preuveličavaju stvari. A ima i onih kojima je drugo ime laž.

Astrolozi su identifikovali šest horoskopskih znakova kojima laž nije strana, kao i to zbog čega oni najviše ne govore istinu.

Bik

Ovaj horoskopski znak nije sklon lažima jer mu je moral veoma važan, kaže astrolog Loren Eš. Ali ako se odluči da slaže, svoje priče će se držati do kraja života. On obično laže ako misli da će mu laž pomoći da postigne cilj. Ako ga uhvatite u laži, on će to poricati i pozivaće se na moralne vrednosti. Zato sa njima uvek budite spremni i suočite ih sa činjenicama.

Škorpija

Isto važi i za Škorpije: lako neće priznati da su slagale. Kako su veliki šarmeri i vešto barataju rečima, pokušaće da vas ubede u suprotno i navedu da čujete ono što one žele. Škorpije su od onih ljudi koji će vam reći: „Da li veruješ meni ili svojim očima?“

Vrlo su lukave pa sa njima treba biti na oprezu.

Pixabay

Sa Škorpijama treba biti oprezan jer su veoma šarmantne

 

Rak

Možda nikada ne biste rekli da emotivni i nežni Rakovi znaju da lažu, ali oni to čine kako bi stvari preokrenuli u svoju korist. Itekako su vešti kada treba ispričati srceparajuću priču. Tada su spremi i da puste suzicu kako bi bili uverljiviji. Saterani u ćošak će se pozivati na svoja povređena osećanja.

Lav

Lavovi lažu tako što stvari preuveličavaju, što drame i što žele da šokiraju. A kada svesno odluče da lažu, upotrebiće svu svoju kreativnu energiju kako bi svi oko njih poverovali da je istina i da su se stvari zaista tako odigrale. Oni toliko sebe ubede da im ni detektor laži ne može ništa.

Pixabay

Lav zna toliko da preuveličava i da drami da i sebe ubedi da je to istina

 

Device

Device imaju oštro oko za detalje, brzo razmišljaju i donose zaključke. Uz sve to su lukave i duhovite, pa svaku laž znaju lepo da zapakuju. Poznate su po tome što znaju dobro da blefiraju i izmišljaju priče koje se savršeno uklapaju u stvarnost pa niko ne sumnja u njih.

Blizanci

I, najveći lažovi od svih se rađaju u znaku Blizanca. Zato nije ni čudo što ih bije glas da su dvolični. Njihovim znakom vlada Merkur koji ih je obdario darom da pričaju i brbljaju non-stop. Oni su vrlo vešto govornici koji znaju da svoje reči prilagode svakoj situaciji, a ako to situacija zahteva, biće i „đavolji advokati“. U principu, oni nisu ništa skloniji od drugih znakova laganju, samo što oni to čine veštije, spajajući činjenice sa fikcijom, piše bestlifeonline.

Komentari (0)