Horoskop

Horoskopski parovi koji nikada ne bi trebalo da se venčaju

Neki su potpune suprotnosti, dok drugi ne mogu jednostavno da funkcionišu zajedno

19.02.2022 09:00

Horoskopski parovi koji nikada ne bi trebalo da se venčaju
Pixabay

Da li će veza i brak uspeti, zavisi od mnogo faktora. Astrolozi smatraju da je ključan horoskopski znak a neki zodijački parovi nisu preporučljiva kombinacija za brak. Po karakteru, neki su potpune suprotnosti i imaju različite poglede na svet, dok drugi ne mogu jednostavno zajedno da funkcionišu i nađu zajednički jezik, bez obzira kolika strast da ih veže.

Ovan – Rak

Njihov brak se završava u suzama. Iako se kaže da se suprotnosti privlače, u stvarnosti to nije tako. Upravo je takav slučaj sa Ovnom i Rakom. Iako njihov brak u početku izgleda „obećavajuće“, Ovnovi ubrzo postaju isuviše dominantni za nežnog i ljubaznog Raka. Savet je da se ne susreću ni u prolazu.

Pixabay

Dominantni Ovan nikako ne odgovara nežnom Raku

 

Bik – Ribe

Ovaj brak trajaće samo oko šest meseci, što uključuje i potpisivanje papira za razvod. Oni ne dele iste snove i ambicije i razlaz je neizbežan. Bik želi uspešnu karijeru i miran porodični život, dok su Ribe slobodnog duha i ne žele da postupaju po nečijim očekivanjima.

Pixabay

Brak Bika i Ribe neće trajati ni šest meseci

 

Blizanci – Jarac

Ovaj horoskopski par će vrlo brzo baciti prstenje jer im nedostaje međusobne komunikacije, a nisu spremni ni na kompromis. Blizanci vole sve brzo da rade, bez mnogo razmišljanja, dok logičnom Jarcu treba organizovan i sistematičan život.

Lav – Škorpija

Ova kombinacija je pravi recept za razvod. Oba horoskopska znaka važe za „usijane glave“ koje imaju različite puteve. Ove dve jake ličnosti teško da mogu da se usklade i njihov brak se uglavnom sastoji od svađa. Astrolozi savetuju da Lavovi i Škorpije odlože zauvek slanje pozivnica za venčanje.

Pixabay

Dve usijane glave, kakvi su rođeni u znaku Lava i Škorpije, nikako ne mogu da se slože

 

Devica – Strelac

Kada su parovi u pitanju, brak Device i Strelca je verovatno jedan od najslabijih i najmanje prosperitetnih. Oni nemaju puno toga zajedničkog i nemaju razumevanja za snove i želje druge strane. Oba znaka biće na gubitku ukoliko kažu „da“.

Vaga – Vodolija

Njihova veza liči na san sve dok ne uplove u bračnu luku. Onda postaje noćna mora. Kao prijatelji, oni odlično funkcionišu jer imaju mnogo toga zajedničkog. Odlično se zabavljaju dok su u vezi, ali kada stvari postanu ozbiljnije, ta neozbiljnost se okreće protiv njih i otkriva pukotine u vezi, piše MSN.

Komentari (0)