Vežbanje

PROMENILA JE ISHRANU I REŠILA SE EKCEMA, PROBLEMA SA VARENJEM I ASTME: Fit baka izgleda 30 godina mlađe! (VIDEO)

Gospođa Čif se okrenula veganstvu i tvrdi da nikad nije imala više energije

06.04.2024 12:25

PROMENILA JE ISHRANU I REŠILA SE EKCEMA, PROBLEMA SA VARENJEM I ASTME: Fit baka izgleda 30 godina mlađe! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thinkhealth

Na pragu osme decenije očekivano je da te generacije vreme provode u laganim šetnjama u parku, čuvanju svojih unuka i ljubimaca. Različite životne okolnosti u kojima je neko živeo, ishrana i kretanje imaju veliki uticaj na to kako većina dočekuje starost. I dok se neki mire sa tim da godine čine svoje i da ih treba dostojanstveno nositi, drugi ne prihvataju tu činjenicu i žele da i dalje treniraju i svoje telo i svoj um. 

Pixabay.com

Sve je više dama koje, uprkos godinama, ne odustaju od fizičke aktivnosti

Čif Barbet je veganka koja je odlučila da promeni svoj način života i koriguje ishranu kako bi održala vitalnost i mladolikost koliko god je moguće. Ona je otkrila da je prošle godine napunila 72 godine i odlučila da napravi najlepše fotografije, pokazavši ljudima svoje godine i na koji način telo nastavlja da odgovara ako vežbate ljubav prema sebi i brigu o sebi.

- Bila sam na standardnoj američkoj dijeti. Bila sam "navučena" na rafinisani šećer, fruktozni kukuruzni sirup, imala sam užasnu kožu, ekcem, astmu i probleme sa varenjem. Imala sam najglasnije podrigivanje od bilo koga na planeti. Moja majka je ubacivala šećer u skoro sve, ali meni ništa od toga sada ne nedostaje; osećam se sada tako jadno što sam jela sve te stvari - objašnjava ona u priči koja je objavljena na stranici thinkhealth na TikToku.

Ova veganka je takođe otkrila kako je vremenom naučila da se pravilno hrani, obezbeđujući svom telu sve što mu je potrebno. Barbet je paralelno sa tim vežbala i sada izgleda bolje nego većina daleko mlađih žena. Zgodno i zategnuto telo, osmeh na licu i lepa koža rezultat su promene ishrane o kojoj se informisala kroz knjige, naglašavajući da hrana može biti pravi lek.

Zapanjujuće fotografije ove bake ostavile su u šoku ljude na društvenim mrežama koji su priznali da im je njen primer prava motivacija da rade na sebi.

 

 

- Divna dama! Sjajne misli, ona je primer kako žena treba da tretira sebe.

- Ona upražnjava život onako kako bi trebalo svi da to činimo.

- Inspirisana sam.

- Toliko si lepa i spolja i iznutra, hvala na ovom deljenju - bili su neki od komentara.

Mnogi su ovoj starijoj dami odali priznanje za rad na sebi i za to što se pobrinula da svoju starost na neki način "odloži". Druge žene su podelile slična iskustva, priznavši kako su se susrele samo sa benefitima nakon što u promenile ishranu i počele da vežbaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)