Vežbanje

DOBRO POGLEDAJTE TELO OVE LEPOTICE: Kad čujete o kakvoj prevari je reč, neće vam biti dobro (FOTO)

Daniku Patrik svi dobro znaju ali u svom izdanju ju je retko ko video.

16.12.2023 10:05

DOBRO POGLEDAJTE TELO OVE LEPOTICE: Kad čujete o kakvoj prevari je reč, neće vam biti dobro (FOTO)
Printscreen/TikTok/andradefit9

Karijera čuvene lepotice bila je svih ovh godina usko povezana za auto trke na kojima je često odnosila i pobede,međutim, Dana Patrik je želela da se okuša i u drugoj disciplini. Američku sportistkinju svi pamte kao zgodnu mršavu brinetu koja je znala da stane na crtu muškarcima i da po gasu.

 

Ovaj put se odlučila za nešto drugačije, a ljudi koji su je videli na ulicama Los Anđelesa bili su u potpunom šoku. Širokih ramena i nabildovanih mišića, Patrikova je bila daleko od one devojke na koju su navikli njeni fanovi putem ekrana. Ona se pojavila na trci kao snagator nabildovanih mišića i zajedno sa drugim muškarcima otrčala maraton. 

Prolaznici su šokirano gledali u nju, a Danika je jedno vreme trčala da bi kasnije pozirala fotografima i snimateljima. Iako nikome nije bilo jasno od kada je poznata trkačica automobila postala bodibilderka mnogi su shvatili da je u pitanju kostim i da se Patrikova tako obukla samo za potrebe reklame koju je snimala za neki brend i to još pre desetak godina. Snimak je ponovo postao viralan na mreži, a neki su ga iskoristili u svrsi šale opisavši neke svakodnevne situacije. U opisu je stajalo "Idemo u teretanu".

Video je nasmejao mnoge, a neki su komentarisali kako su sada shvatili da su u većini slučajeva bili obmanuti te da se iza ovakvih tela možda nekada kriju samo kostimi.

- Znam za ove trikove.

- Super i ja želim takav kostim.

- Impresivno

- Jednog dana.

- Ja sam klaustofobična i potpuno sam izgubljena kada vidim ovu stvar.- bili su neki od komentara.

Mnogi su isprva bili zbunjeni videvši polunago telo sportistkinje koje je bilo cenzurisano, shvativši kasnije da je reč o kostimu u kojem je trebalo da se pojavi u reklami. Neki od korisnika mreže uporedili su je sa Sandrom Bulok zbog sličnosti koje dele.

Danika je najpoznatija žena u istoriji vožnje automobila i svoje afinitete kao ovom sportu pokazivala je još u tinejdžerskim godinama.

U medijima je poznata kao "devojka kojoj momci gledaju u leđa".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)