Vežbanje

IMATE LI SADA IZGOVOR? Ostaćete bez reči kad vidite šta ova mamu radi s bebom u teretani, mnogi su je osudili! (VIDEO)

Tiktokerka Sara izazvala je podeljene reakcije na popularnoj društvenoj mreži jer trenira sa svojom bebom u naručju.

14.02.2023 20:01

IMATE LI SADA IZGOVOR? Ostaćete bez reči kad vidite šta ova mamu radi s bebom u teretani, mnogi su je osudili! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/sarrrrrr68

Činjenica je da se u današnjem vremenu, koje podrazumeva mnoga statična zanimanja i višesatno sedenje, malo ljudi natera da se fizički aktivira i u najvećem broju slučajeva traže raznorazne izgovore zašto to ne čine. Pojedinci se tako "izvlače" na posao koji ih "iscrpljuje i troši", na svakodevne obaveze sa decom, zbog kojih ne postižu ni da odu na kafu sa prijateljima, ili na nešto sasvim treće. Jedno je sigurno - izgovora ima na pretek. 

Printscreen/Tiktok/sarrrrrr68

Sara je za kratko vreme u teretani dovela svoje telo do savršenstva

Ipak, ako bismo bili malo realniji i nazvali stvari pravim imenom, za sve može da se nađe vremena. Ključ je u dobroj organizaciji i raspoređivanju vremena. I naravno volji. Stručnjaci napomiju da je dovoljno vežbati pola sata do 45 minuta dnevno i to dva do tri puta nedeljno, što, složićete se, nije nešto zahtevno. Međutim, većini je potrebna motivacija. Od redovnih vežbača ćete čuti da je ni oni često nemaju, već da je po sredi samo disciplina. Od nečega ipak treba krenuti.

Sara je ljubitelj vežbanja pa je dosta vremena provodila u teretani kako bi održala formu i izgled. Pored toga, ona je i mama preslatkog dečaka, kog uvek vodi sa sobom. Nije po sredi nikakvo privlačenje pažnje, već ona trenutno ne može da pronađe adekvatnu bebisiterku, pa radije svog sina drži na oku u teretani, a veoma često i sa njim zajedno vežba.

@sarrrrrr68

baby fever is at an all time high

♬ Work Out (Talkbox) - Adam Tahere

Bebu od tek nekoliko meseci Sara koriti kao opterećenje za vežbanje, a uz to je veoma pozitivna, uvek nasmejana i čini se da joj ništa ne pada teško. Ipak, među komentarima na TikToku bilo je podeljenih mišljenja o tome što dete vodi sa sobom u teretanu.

- I dete je postalo influenser -

- Toliko je uzbuđen što radi sa tobom -

- On te bodri na svakom koraku. Najbolji drug iz teretane ikada -

- Pravi primer da nema izgovora -

- Pokazatelj šta sve žene mogu - 

- Ovo je tako slatko. Lepo je uključiti decu u hobije i sigurno beba uživa u tome - komentarisali su korisnici.

Iako su neki od pratilaca komentarisali mamu kako zarad snimanja radi sve, pa čak i maltretira dete, većina ju je podržala u tome istakavši kako joj nije teško da balansira između majčinskog života i vremena posvećenog sebi i da bi mnogima trebalo da bude ona primer.

Ona je, inače, na viralnom snimku pokazala kako radi s tegovima, a zatim i zgibove dok sina drži na kengur-prsluku. Mlada mama ne krije zadovoljstvo da odlazi na treninge ali i zadovoljstvo kada je u pitanju njeno telo pa često objavljuje i zapise svog napretka u teretani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)