Psihologija

KOLIKO STE VISOKI? Centimetri o vama govore više nego hiljadu reči, a evo u kojoj ste vi grupi!

Veruje se da visina i te kako ima veze sa karakterom, pa pogledajte kom tipu ličnosti vi pripadate.

27.08.2022 12:00

KOLIKO STE VISOKI? Centimetri o vama govore više nego hiljadu reči, a evo u kojoj ste vi grupi!
shutterstock.com

Kada opisujemo nekoga uglavnom se vodimo nekim uopštenim odrednicama poput "visok, nizak ili prosečne visine". Na taj način nekome omogućavamo da stekne prvi utisak o nekome. Međutim, malo ko zna da ti centimetri mogu da igraju važnu ulogu u određivanju nečijeg karaktera i kakav je on zapravo u životu.

Test koji je pred vama, uz verovatnoću od 90 posto, mogao bi da vam objasni neke karakterne crte koje posedujete, a za njih mžda niste ni znali. 

140 -150 cm

Reč je o izuzetno inteligentnim osobama, koje su veliki mislioci. Pregršt ideja koje uvek imaju kod sebe čini ih posebnim i kreativnim. U suštini su introverti, ali u toj tišini i samoći dobijaju ideje i razmišljaju o svojim stavovima i i pogledima. Kompatibilni su sa sebi sličnima i onima koji vole da se nadograđuju. Po prirodi su osobe velikog morala i često o tome razmišljaju, a uprkos mnogim neslaganjima sa okolinom, trude se da budu ispravni.

150-160

Pronicljivog karaktera i vrlo duhovno izgrađene, ove osobe često su sklone filozofskom načinu posmatranja sveta. Iako ih mnogi često pogrešno razumeju, imaju odličnu intuiciju i za neke su i pomalo čudni. Po prirodi su emotivni i osobe koje znaju da vide i razgraniče tamnu i svetlu stranu života. Kreativnost je ono na čemu ove osobe treba da rade.

pexels.com

Visina dosta govori o našoj ličnosti

160 – 170 cm

U pitanju su brižne i poštene osobe. Odogovornost, kao posebna osobina, tera ih da pošteno rade i zbog toga ih drugi cene i veruju im. Po prirodi su komunikativni i duhoviti, uvek su raspoloženi za neku priču i zanimljive detalje koje će podeliti s drugima. Zanimljivi su i uzbudljivi i zbog toga ih drugi vole i žele ih u svom društvu.

170- 180 cm

Da li važi da su visoke osobe i samouverenije? Ako je verovati tome, ove osobe su sigurne u sebe i vole da dominiraju. Njihova nezavisnost ih tera da se oslanjaju samo na sebe i da budu jaki u izazovnim situacijama, kako za sebe, tako i za one koje vole. Svemu što žele, idu u susret, a ono što od drugih zahtevaju je iskrenost, prenosi Novi.ba.

pexels.com

Visoki ljudi su samouvereni i nezavisni

180- 200 cm

Kod ovih osoba postoje možda sve poželjne osobine. Nezavisnost, moralnost, iskrenost je ono što ih izdvaja od drugih. Jedinstveni su u duhovnom smislu i umeju da budu filozofski nastrojeni. Intuicija je njihova dobra strana, iako nekima zbog toga deluju pomalo čudno. Ipak, kada su ljubavne veze u pitanju,  romantični su i dobri su ljubavnici.

 

Komentari (0)