Psihologija

UM MOŽE DA POLUDI: Reči ovog stogodišnjaka dobro upamtite, nakon njegove ispovesti život će vam se promeniti! (VIDEO)

Vremešni starac je tiktok zvezda i na ovoj mreži ga prati 1,3 miliona korisnika a svojim savetima i pozitivnošću kojom zrači, osvojio je simpatije mladih.

10.02.2023 13:01

UM MOŽE DA POLUDI: Reči ovog stogodišnjaka dobro upamtite, nakon njegove ispovesti život će vam se promeniti! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/askunclejack

Iako će ove godine napuniti puni vek svog života Ujka Džek, kako se na Tiktoku predstavlja, odiše pozitivnom energijom i optimizmom koju nesebično deli sa ljudima širom celog sveta. Ove godine puni 100 i, kako kaže, prošao je mnogo teških dana ali i uprkos tome neke sitnice su ga održale u životu kao i pozitivan pogled na život. 

Od svih saveta koje bi ovaj vremešni starac podelio sa javnosti za jedan kaže da najvažniji. Ujka Džek savetuje ljude da što više vremena provode napolju i da budu u dodiru sa prirodom. Kako objašnjava, od svežeg vazduha nema ništa bolje. Iako su mnogi u današnjem svetu postali otuđeni, pa čak i oni najbliži, starac kaže kako su dobri međuljudski odnosi najvažniji. 

Printscreen/Tiktok/askunclejack

Vremešni starac ima savete i mudrosti zlata vredne

 

Ono bez čega većina danas ne možeovaj starac smatra suvišnim te apeluje da se čuvamo tog zla više od bilo čega.

- Um može poludeti gledajući u vaše "magično ogledalo" tj telefon. Jednostavna šetnja napolju i oblaci će se rasterati - kaže on u svojoj objavi. 

Jednostavan recept za lep život koji je podelio Ujka Džek, pokupio je 5, 6 miliona lajkova i preko 41 hiljadu komentara. Mnogi su priznali da im on popravlja dan te da su mu saveti zlata vredni.

- Peticija da Ujka Džek postane predsednik sveta -

- Hvala na savetima-

- Svima je potrebno da ovo čuju-

- 100 godina i još uvek dobro izgleda čoveče!

- Divne reči mudrosti! Volela bih da sednem i poslušam sve tvoje priče koje imaš - komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Mnogi su se osvrnuli na to da starac izgleda daleko mlađe, te mu poželeli uspešnu i zdravu stotu godinu koju će proslaviti na leto. 

 

 

U svojim objavama ovaj starac deli svoja iskustva i kako se nosio sa mnogim izazovima kroz život. Na pitanje kako se nosio sa tugom, ujka Džek kaže de je nakon gubitka roditelja i brata dosta tugovao i da je lečio tugu dugim šetnjama, te da je ona stvarno sporo ali polako nestajala. To su bili za njega najteži trenuci jer su mu najbliži bili sve što ima.

Ovaj stogodišnjak uživa u svakodnevnim malim sitnicama koje ga ispunjavaju i kaže da je lek za sve brige boravak sa ljudima ljudima te da se treba skloniti od telefona i svega što je on doneo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)