Prirodni lekovi

SMUTI OD ČISTOG ZDRAVLJA: Pozdravite se sa povišenim šećerom i holesterolom uz ovaj ukusan lek iz prirode!

Ukoliko vam nalazi krvi nisu baš najsjajniji i kuburite sa povišenim masnoćama i trigliceridima, probajte ovo zdravo rešenje.

07.03.2022 14:56

SMUTI OD ČISTOG ZDRAVLJA: Pozdravite se sa povišenim šećerom i holesterolom uz ovaj ukusan lek iz prirode!
pexels.com

Povišeni nivoi šećera i holesterola su postali boljka svakodnevice. Sve su učestaliji a krivci za njih su uglavnom nezdrav i brz način života, stres i neadekvatna ishrana. Portal Srećna Republika vam predstavlja smuti koji će vam pomoći da se ovih problema rešite.

Ukoliko ste otišli na sistematski pregled i dobili ne baš prijatnu vest  da vam nalaz krvi ukazuje na povišene nivoe glukoze, uree, holesterola, triglicerida i lipida, onda znate da je krajnje vreme da se pozabavite svojim zdravljem. Preporučujemo vam prirodnu metodu da poboljšate svoje zdravlje a njeni rezultati će vas zapanjiti i biće vidljivi već nakon jedne godine.

unsplash.com

Smuti od bundeve

Svake nedelje tokom mesec dana bi trebalo konzumirati bundevu. Kupite organsku, jer će vam ona pružiti najbolje nutrijente, savetuje portal dnevno.hr. Oljuštite 100 grama bundeve, stavite je u blender, sipajte malo vode i dobro ispasirajte. Dobićete pravu vitaminsku bombu, smuti od bundeve, koji je ukusan koliko i zdrav! Ovaj smuti se konzumira na prazan želudac i to 15-20 minuta pre doručka.

Ovaj tretman nema kontraindikacija, jer se sastoji od prirodnog povrća i vode. Imajte na umu da ne koristite šećer ili druge dodatke. U bundevama se nalaze aktivni sastojci koji eliminišu LDL holesterol iz arterija kroz urin. Napitak može očistiti arterije i nakon konzumiranja osećaćete se osveženo i energičnije. Ipak, najbolje je konsultovati se sa svojim izabranim lekarom, kako bi vas on uputio na adekvatnu terapiju i posavetovao vas kako i da li da je kombinujete sa smutijem od bundeve.

 

Komentari (0)