ZDRAVLJE IZ PRIRODE

POBOLJŠAJTE KRVNU SLIKU PRIRODNO: Uz tri kašike ovog narodnog leka dnevno pucaćete od zdravlja!

Donosimo vam odličan recept za povećanje nivoa hemoglobina i poboljšanje krvne slike.

03.02.2022 16:45

POBOLJŠAJTE KRVNU SLIKU PRIRODNO: Uz tri kašike ovog narodnog leka dnevno pucaćete od zdravlja!
pexels.com

Smanjenje nivoa hemoglobina u krvi, nezavisno od broja crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kiseonik i dovodi do anemije.U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi.

Jedan od njih preporučuju i sami lekari, a koji je izuzetno dobar za povečanje hemoglobina, podizanja nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje krvne slike. Portal Srećna Republika vam donosi recept za pripremu ovog prirodnog melema.

Pixabay.com

Alternativna medicina

Za pripremu ovog prirodnog leka biće potrebno:

  • 200 gr meda
  • 200 gr jezgra oraha
  • 200 gr suvog grožđa
  • 200 ml soka od šargarepe
  • 200 ml soka od cvekle
  • 2 limuna

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasecite na pola i izvadite koštice. Sameljite na mašinu za mlevenje mesa ili na drugi način. Stavite u jedan sud. U smesu samlevenog limuna dodajte med, sok od cvekle i sok od šargarepe. Promešajte i posle u ovu smesu dodajte sitno iseckane orahe i suvo grožđe. I ponovo sve promešajte.

unsplash.com

Prirodni lek

Dobićete litarsku teglu ukusne i veoma zdrave lekovite smese. Čuvajte je u frižideru. Uzimajte tri puta dnevno po 1 supenu kašiku pre jela, savetuje portal uspesnazena.com

unsplash.com

Prirodna apoteka

Prirodni lekovi naravno služe kako bi pomogli ljudima. Međutim, ukoliko imate neki zdravstveni problem, preporuka je da se prvo konsultujete sa svojim izabranim lekarom. Alternativna i prirodna medicina imaju svojih prednosti, ali najbolje su u kombinaciji sa stručnim mišljenjem doktora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)