Prirodni lekovi

RECITE GRIPU ZBOGOM: Kineski prirodni lek od samo 3 sastojka koji vam daje čelični imunitet

Živimo u vremenu gde nam je ishrana sve siromašnija hranljivim i lekovitim sastojcima koje pokušavamo da nadoknadimo pilulama sa apotekatskih polica. Ipak, svi znamo da je priroda nema alternativu i da su lekovi koje nam ona nudi često najdelotvorniji. Ovaj kineski lek će držati grip podalje od vas.

08.11.2021 09:50

RECITE GRIPU ZBOGOM: Kineski prirodni lek od samo 3 sastojka koji vam daje čelični imunitet
unsplash.com

Kineska narodna medicina je poznata po svojim prirodnim elementima i delotvornosti. Srećna vam donosi ovaj prirodni kineski lek od samo tri sastojka koji će vam pomoći u borbi potiv prehlade, gripa, oslabljenog imuniteta ali i u rešavanju problema sa varenjem.

PRIPREMA:

Uveče pre spavanja u 200 ml ključale vode stavite dve kašičice cimeta i jednu kašiku meda. Urendajte oko jedne kašičice svežeg đumbira, pa dodajte tri kašike soka od limuna i poklopite tanjirićem.

 

 

Posle pola sata popijte polovinu ovog napitka, najbolje bi bilo uveče pre spavanja. Drugu polovinu popijte ujutru kada ustanete na prazan stomak, savetuje portal espreso.co.rs.

Probajte i sigurno ćete videti pozitivne efekte a i osetiti olakšanje tegoba!

 

 

Recite nam u komentarima da li vi koristite recepte srpske narodne medicine i predložite nam neke koji su se vama pokazali kao delotvorni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)