Jako lekovito!

ZNATE LI DA NAPRAVITE PRIRODNI VITAMIN C?! Ostaje u vašem organizmu do 48 sati!

Prirodni vitamin C u telu ostaje i do 48 sati!

21.11.2021 21:43

ZNATE LI DA NAPRAVITE PRIRODNI VITAMIN C?! Ostaje u vašem organizmu do 48 sati!
pexels.com

Kako se približava zima i sve više je virusnih infekcija u vazduhu, mnogi od nas se trude da poboljšaju svoj imuni sistem, te se trude da u hranu dodaju što više vitamina C. Međutim, iako je zimska hrana svakako bogata ovim vitaminom, ponekada joj je potrebno da se doda neki suplement.

Suplementi mogu biti jako skupi i pre svega nedovoljno efikasni, zato smo našli nain da napraviti prirodni vitamin C koji će u vašem telu ostati do 48 sati.  Sve što treba da urdite je da kušite bilo koje citrusno voće poput pomorandže, limuna, grejpa, mandarine i sličnih i da ih pojedete, a da njihovu koru operete i ostavite da se suši.

Kada se kora posle nekoliko dana lepo osuši stavite je u blender i izmeljite je dok ne postane prah. Prah stavite u teglu koja ne propušta vazduh i držite ga na suvom i hladnom mestu. Svakog dana pojedite po jednu kašičicu vitamina C i vaš imunitet će biti fantastičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)