Odrasli

NIJE KORISTILA KREMU ZA SUNČANJE, A SADA JE POKAZALA POSLEDICE! Kada joj vidite glavu šokiraćete se, a tek LICE (FOTO)

Letnje temperature izmamile su mnoge napolje ne bi li uhvatili malo boje i izgledali lepše, Niki Murtag je samo jedna od dama koja je želela da što lepše pocrni, a jedva je spasla živu glavu!

08.07.2022 09:00

NIJE KORISTILA KREMU ZA SUNČANJE, A SADA JE POKAZALA POSLEDICE! Kada joj vidite glavu šokiraćete se, a tek LICE (FOTO)
TikTok-nickienoomurtagh

Niki Murtag (36) iz Londona je dama koja je uvek jedva čekala leto da bi se po ceo dan izležavala na ležaljkama. Ništa ne bi bilo tu iznenađujuće da ona u želji da pocrni nije preterala. Mnogi bi hteli da izgledaju što bolje pa preteruju kada je sunčanje u pitanju. Naše telo kada pocrnimo izgleda mršavije, lepše i zdravije. Ali da li je zaista tako?

Niki je priznala da se prečesto izlagala sunčevim zracimo bez ikakve kreme koja sadrži zaštitni faktor, kako bi što bolje pocrnela. Posledice sunca nisu samo sunčanica i toplotni udar, već mogu da budu i mnogo gori. Ona je prvo napipala kvržicu na svojoj glavi, a primetila je i veliki broj fleka po licu. Ova žena bila je zapanjena kada je od lekara došla sa dijagnozom karcinoma bazalnih ćelija ili rakom kože.

Niki je brzo podelila snimak na TikToku kako i druge dame ne bi prošle poput nje.

- Filteri su isključeni, ali hajde da pogledamo šta su oštećenja od sunca i čuvene ležaljke učinile mojoj koži. Klonite se ležaljki, prekomernog sunčanja i koristite SPF devojke - upozorila je ona.

Žena je prvo pokazala lice sa vidnom depigmentacijom, ali ni to nije najgore što joj se desilo. Ona je potom nagnula glavu napred, kako bi pokazala pečat na temenu nastao posle uklanjanja kancerogene kvržice. Potom je povukla šorts i pokazala ožiljak na nozi zbog presađivanja kože.

- Evo šta je sunce učinilo mojoj koži. Morala sam da idem na sređivanje fleka po licu. Pogledajte šta je sunčanje uradilo mojoj kosi. Ne samo što sam ostala bez kose, već možete da vidite i kako sam jedva uklonila karcinom koji je zahvatio kožu. Pogledajte i šta je sunce učinilo mom telu, morali su da mi sa butine kožu presađuju na glavu - napisala je Niki uz upozorenje da svi koriste kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

- Stvari koje sam preživela unutar svoje duše daleko nadmašuje bilo kakvu količinu ožiljaka. Vratila se sujeta da me ugrize. Želja da pocrnite i da izgledate bolje dovodi do toga da izgledate još gore posle leta, a možete i da se razbolite na kraju -

Niki je postavila i video na kome do detalja savetuje da se na suncu obavezno nosi kačket ili šešir kao i naočare za sunce. Potom pokazuje kremu sa zaštitnim faktorom i drugu koju maže na lice. Posle svega vidimo i losion za telo koji je u boji pudera, koga preporučuje kao savršenu zamenu za sunčanje koje može da dovede do ozbiljnih posledica.

Njeni snimci pregledani su i više od 2 miliona puta, a komentari su preplavili mrežu.

- Hvala vam što ste podelili ovo sa nama, od sada ću biti opreznija na suncu! -

- Čini se da ljudi nemaju pojma koliko sunčanje može da bude štetno -

- Ovo je za nauk svim devojkama. Ne pržite se! -

- Definitivno ću smanjiti sunčanje -

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Linda

06.12.2022 09:57

Volela bih da znam poreklo izreke 'Blago siromasnima duhom, njihovo je Carstvo nebesko'.