Odrasli

SVAKI DAN PIJEM SVOJ URIN I EFEKTI SU NEZAMISLIVI! Priča koja izaziva gađenje, naterala i lekare da reaguju

Hari Metdin je svojom pričom zgrozio čitav svet, ali on tvrdi da mu je bizarna navika, koju i lekari nikako ne preporučuju, promenila život nabolje.

02.05.2022 13:00

SVAKI DAN PIJEM SVOJ URIN I EFEKTI SU NEZAMISLIVI! Priča koja izaziva gađenje, naterala i lekare da reaguju
Printscreen/Instagram/holistichealthwithharry

Mnogi će "eliksir mladosti" potražiti u nekim biljkama iz prirode ili nečemu sličnom, međutim, Hari Metdin poreklom iz Britanije upražnjava veoma bizarnu, pa čak i morbidnu praksu. On, naime, svakoga dana pije sopstveni urin i to još od 2016. kada je, kako tvrdi, shvatio da mu taj "napitak" rešava zdravstvene probleme.

Budući da se suočavao s psihičkim problemima poput anksioznosti, pokušavao je da pronađe način da se izbori sa tim, a urinoterapija mu je, ubeđen je taj neobični čovek, promenila život. Kako kaže, mozak mu se probudio i izlečio kada je prvi put popio svoju izlučevinu .

- Osetio sam mir, spokoj i odlučnost. Pomislio sam, ovo je besplatno, a ja mogu zauvek da budem sa srećnim umom - rekao je Metdin.

Prema njegovim rečima, svež urin nema tako loš miris i ukus kako se mnogima čini, naprotiv, on je neutralan. S druge strane, onaj koji odstoji "ume da bude nezgodnog ukusa". 

- Pored lečenja depresije, na ovaj način sam održao mladoliki izgled kože. Zato sam počeo i da se mažem njime da bih održao sjajan i blistav ten - ispričao je Britanac, pa dodao:  

- Stari urin je najbolja hrana za kožu koju sam dosad pronašao. Omekšava je i drži elastičnom - tvrdi on.

Taj pomalo čudan čovek promoviše nadrilekarstvo putem društvenih mreža i druži se sa istomišljenicima, jer kod drugih, kako kaže, nailazi na nerazumevanje.

Čak ni njegova porodica ne prihvata tu njegovu bizarnu naviku - sestra sa njim i ne razgovara, ali on smatra da čini dobro za sebe i ne namerava da odustane od životnog stila.

Neobična praksa mladog čoveka ne nailazi baš na odobravanje ni lekara. Tako doktor opšte prakse Džef Foster za Miror upozorava da je urin otpadni proizvod u kom se nalazi 90 odsto vode, dok su ostalo bakterije, amonijak i soli.

- Medicina nije zabeležila zdravstvene koristi od konzumiranja urina, naprotiv, to nije poželjno i može izazvati ubrzani proces dehidratacije i zaražavanja bakterijama - istakao je Foster i dodao da je otpadni proizvod otpad s razlogom. 

Metdin, nažalost nije usamljen slučaj. Postoji više takvih primera koji javno ističu da vode taj način života i „lečenja“ i da im on mnogo pomaže. Prošle godine je svojom istom pričom javnost šokirao nekadašnji Versaćeov model, a sada lajfkouč Troj Kejsi(55) koji je, kako tvrdi, zdrav i mladolik izgled takođe duguje urinu koji konzumira i maže na kožu godinama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)