Odrasli

DOŽIVELA TRANSFORMACIJU O KOJOJ BRUJI SVET! Niko nije verovao da ima samo 27 godina, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Keli Burt ispričala je u emotivnoj ispovesti da je u jednom trenutku imala 170 kilograma, zbog čega je bila zatvorena u kući boreći se s teškom depresijom.

bySrećna Republika

14.04.2022 18:00

DOŽIVELA TRANSFORMACIJU O KOJOJ BRUJI SVET! Niko nije verovao da ima samo 27 godina, a evo kako sada izgleda! (FOTO)
printscreen

Novozelanđanka Keli Burt izazvala je pravu buru na internetu nakon što je s čitavom planetom odlučila da podeli svoju strašnu priču o tome kako se zbog gojaznosti borila s teškom depresijom, pre svega zbog činjenice da je godinama pokušavala da izgubi kilograme, ali joj, kako je istakla, nisu pomagale ni dijete, ni svi preparati ovog sveta, što joj je predstavljalo ekstremno veliki problem.

Kako je otkrila, imala je više od 150 kilograma i da bi utolila jezivu potrebu za hranom konzumirala je obroke namenjene šestočlanoj porodici. 

- Tih 150 kilograma nije ništa - šest nedelja pre toga imala sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsečena od sveta. Probala sam svaku dijetu, svaki lek, sve što sam videla i ništa mi nije pomagalo. Deset godina sam pokušavala da smršam na različite načine - počela je svoju priču mlada Burtova, koja sada ima 28 godina. 

Otkrila je da joj se život u jednom trenutku promenio u trenu nakon što je dobila priliku da ode na operaciju smanjivanja želuca. Podvrgla se rizičnoj operativnoj intervenciji uprkos činjenici da se mnogo plašila da ide pod nož.       

- Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem oterala u grob, u to sam potpuno uverena. Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promeniti život - ispričala je Kler, a evo kako izgleda njena neverovatna transformacija. 

printscreen

Keli Burt je živela zatvorena u četiri zida, a sada nema problem da sa svetom podeli svoju sreću 

Prema njenim rečima, smršala je ukupno 80 kilograma nakon što su joj lekari odstranili 80 odsto želuca.

- Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dve porcije pomfrita, dva burita i gazirano piće. Onda bih posle pojela dve velike pice i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca - rekla je Keli, otkrivši da su retki ljudi koji su imali priliku da je vide verovali da je mnogo starija nego što jeste.  

printscreen

Kler Burt je nakon operacije skroz promenila i navike i rezultat je više nego očigledan 

Na kraju više, kako je istakla, više nije mogla da obuče nijedne gaće, prenosi Mondo. 

Pala sam u depresiju i više nisam ni izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe - zaključila je ona.    

Komentari (0)