Odrasli

MUŠKARAC TVRDI DA JE DOBIO EŠERIHIJU U POLNOM OGRANU NA OVAJ NAČIN! Lekari zapanjeni, tako nešto nije moguće! (FOTO)

Amerikanac insistira da je dobio infekciju na krajnje neobičan način, cela priča dospela na društvene mreže, mnogi ga ismejali.

23.10.2024 21:15

MUŠKARAC TVRDI DA JE DOBIO EŠERIHIJU U POLNOM OGRANU NA OVAJ NAČIN! Lekari zapanjeni, tako nešto nije moguće! (FOTO)
Shutterstock

Molson Hart, vlasnik kompanije za edukativne igračke iz Teksasa, podelio je na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) bizarno iskustvo koje je privuklo ogromnu pažnju javnosti. Hart tvrdi da je zaradio infekciju rezistentnim sojem bakterije Ešerihije koli u svom polnom organu korišćenjem bidea, što ga je ostavilo da mokri krv nekoliko dana.

Prema njegovoj tvrdnji, voda iz bidea je prsnula fekalno zagađene kapljice prema njegovom genitalnom području, što je dovelo do infekcije. 

- Kada koristite bide, voda prska prema vašem anusu, a Ešerihija koli je prisutna i kod zdravih ljudi. Pa, prskao sam vodu u svoj anus koja je na kraju završila u mom penisu. To je najbolji način na koji mogu objasniti - istakao je on na X mreži, dok o tome piše i Daily Mail.

 

 

Hart je dodao kako je mislio da ima prehladu, ali se kasnije ispostavilo da je u pitanju infekcija Ešerihijom koli, koja je otporna na standardne antibiotike. Urolozi i stručnjaci su, međutim, skeptični prema njegovom objašnjenju. 

Njegova objava brzo je prikupila više od 32 miliona pregleda i 1.700 komentara, izazivajući lavinu reakcija. Mnogi korisnici su se našalili na račun Hartovog objašnjenja, sugerišući da se radi o izgovoru kako bi prikrio neku drugu situaciju. 

- Sve ovo je razrađen izgovor da sakrije činjenicu da je imao avanturu za jednu noć - mnogi su aludirali da je bio u pitanju analni intimni odnos.

 

 

Pokušavajući da dodatno objasni svoju teoriju, Hart je čak objavio anatomski dijagram koji prikazuje kako bi bide mogao da prenese prljavu vodu iz njegovog anusa u penis. Međutim, korisnici su ubrzo primetili da je crtež nesrazmeran, što je izazvalo sumnje da je Hart možda preuveličavao situaciju.

Urolozi koji su komentarisali ovaj slučaj sumnjaju da je bide zaista krivac. Doktor Dario, koji se uključio u diskusiju, izjavio je da infekcije Ešerihijom koli često nastaju iz drugih razloga. 

- Ešerihija koli je jedna od najčešćih patogena urinarnih infekcija kod muškaraca i može nastati zbog urinarnih opstrukcija, zaostale mokraće ili stranih tela u mokraćnim putevima, kao što su kamenci. Nisi to dobio od bidea - napisao je.

Uprkos njegovom objašnjenju, Hart je nastavio da brani svoju teoriju, čak sugerišući da bi izvor infekcije moglo biti i meso hamburgera iz McDonald's-a, koji je nedavno imao izbijanje Ešerihije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)