Odrasli

ČUVENA PAULA JE IMALA 245 KILOGRAMA, A SAD JE POZIRALA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Da li možete da zamislite koliko je smršala? (FOTO/VIDEO)

Paula Džons postala je svetski poznata nakon učešća u emisiji na TLC kanalu, koja se bavi životom preterano gojaznih ljudi, a sada je pokazala kako izgleda potpuno transformisana.

06.01.2023 14:01

ČUVENA PAULA JE IMALA 245 KILOGRAMA, A SAD JE POZIRALA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Da li možete da zamislite koliko je smršala? (FOTO/VIDEO)
youtube-printscreen

Paula Džons je postala poznata javnosti ne samo zbog činjenice da je imala više od 245 kg, već i po tome što je 2014. godine učestvovala u emsiji na TLC kanaluMoj život sa 270 kg”. Ona je priznala da uživa u hrani, u kojoj pronalazi neku vrstu utehe pošto je kao dete preživela zlostavljanje. Rezultat svega došao je u vidu prejedanja usled čega je dostigla blizu 250 kg. Njen suprug je iznenada preminuo u 33. godini usled komplikacija koje je izazvala njegova težina i to je bila crvena lampica upozorenja i za Paulu, koja se uplašila da njeno četvoro dece ne ostanu bez oba roditelja.

Da bi uopšte mogla da se operiše, tačnije ugradi želudačni bajpas, što je intervencija smanjivanja želuca, morala je da smrša. Tada je prvi put u životu rešila da se odrekne slatkiša, pomfrita i ostalih grickalica i gaziranih pića, u kojima je od detinsjtva uživala. Pošto je uspela da smrša određen broj kilograma, koji je bio minimalan, odrađena joj je operacija.

Paula je u periodu od godinu dana prepolovila svoju kilažu, tačnije smršala je neverovatnih 125 kg. Njena ishrana tokom te početne godine svodila se uglavnom na pasiranu hranu koja je pre svega bila zdrava i hranljiva, ali niskokalorična. 

Tu se nije zaustavila. Krenula je na psihoterapije i našla ličnog trenera sa kojim je intenzivno počela da vežba u teretani. Nimalo nije bilo lako, ali dovelo je do željenih rezultata. U jednoj od najnovijih objava ona je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu i pohvalila se činjenicom da trenutno ima 90 kg. U međuvremenu je još smršala.

- Pogledajte moja ramena! Nikada nisam mogla ni da sanjam da ću ovako izgledati - napisala je ona.

Njena objava je dobila veliki broj lajkova, kao i niz komentara.

- Neverovatno! Svaka čast! -

- Gledala sam te na televiziji i navijala za tebe, bravo mala! -

- Tvoj sam najveći fan! -

- Toliko sam ponosna na tebe -

- Fanstastična promena! Zapanjena sam, samo napred! - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)