Dete

STIGLI SMO NA PLAŽU, ČULA SAM DETE DA VRIŠTI: Odmah je shvatila šta joj se desilo, početak horora (FOTO)

Emili je tada imala tri godine i nije mogla da hoda od bolova.

13.07.2024 10:11

STIGLI SMO NA PLAŽU, ČULA SAM DETE DA VRIŠTI: Odmah je shvatila šta joj se desilo, početak horora (FOTO)
Printscreen/Facebook/Jill Shaw

Džil Šo iz Edinburga je doživela pravu noćnu moru dok je sa porodicom bila na pikniku na plaži. Njena ćerkica Emili (3) zadobila je teške opekotine i plikove na stopalima nakon što je hodala po vrelom pesku. Džil je opisala kako je njihov bezbrižan dan brzo pretvoren u pakao kada je Emili počela da vrišti od bolova.
Džil je svoje iskustvo podelila na Fejsbuku sa ciljem da upozori druge roditelje da budu oprezni kada su sa decom na plaži.

Ona je istakla važnost pažljivog nadzora nad decom, posebno kada su u blizini vrelog peska ili vatre. Njeno upozorenje je od suštinskog značaja kako bi se izbegle slične nezgode. Ova situacija se desila 2018. godine, ali je važno da i sada svi koji idu na plažu, budu upozoreni.

Na društvenoj mreži Facebook, napisala je:

- Pravo svakoga ko ide na plažu je da pravi roštilj ili pali vatru, molim vas, pobrinite se da to ugasite kako treba, jer danas na plaži smo išli zajedno sa Emili (3 godine) pošto je sunce izašlo pa smo stigli na plažu tražeći nešto. Trebalo je da sednemo i vidimo veliki balvan i odemo tamo, a onda je Emili počela da vrišti. Neko je zapalio roštilj tokom noći, tako da vas molim da sledeći put kada idete na plažu proverite da li su vatra/roštilji ugašeni jer moja Emili sada ne može da hoda. Ne znam kada ju je poslednji put nešto toliko bolelo.

Ljudi su bili šokirani stanjem devojčice i mnogo im je bilo žao zbog svega što joj se dogodilo. Noge su joj bile crvene i vidno bolne, a devojčica je zbog tuđeg nemara loše prošla.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)