Zanimljivosti

Marija Kilibarda razvezala bikini: Evo kako uživa srpska voditeljka u Španiji (FOTO+VIDEO)

Lepa Mara je skoknula do Marbelje, kako bi u suncem okupanoj Španiji napunila baterije za predstojeću televizijsku sezeonu, fanovi oduševljeni.

10.09.2022 16:00

Marija Kilibarda razvezala bikini: Evo kako uživa srpska voditeljka u Španiji (FOTO+VIDEO)
Tanjug / Zoran Žestić

Voditeljka Marija Kilibarda je najzad na dugoočekivanom odmoru i to u Španiji koja joj i te kako odgovara. Ona uživa u lepotama španskih plaža, a na radost brojnih pratilaca mnoge detalje deli na Instagramu.

Ona je tako podelila snimak fontane koju okružuje vinova loza koja se samo delimiično iznad ovog “izvora želja” širi u manjem kružnom obliku. Potom su usledile slike ambijenta u kome lepa voditeljka provodi poslednje letnje dane, a sve uz zvuke španske muzike.

instagram-kilimara

Spustila bretele da se lepo osunča

Marija osmeh sa lica nije skidala, a najviše je bilo fotografija na kojima se vidi kako ona pokušava da uslika ovaj bajkovit predeo. Tropski suncobrani od trske i kokteli su bili baš po Marinoj volji, a ona je uživala u fotografisanju u košulji za plažu i čašom osveženja u drugoj ruci. Fotografija na kojoj je Marija u gornjem delu bikinija koji je smaknut sa ramena je dokaz da lepa voditeljka hvata poslednje zrake sunca.

- Lagani septembar - je opis ovog snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

- Prelepa priroda i ambijent -

- Najlepša žena na svetu -

- I ja bih da sam tu -

- Božanstveno -

Kilibarda je dan ranije postavila fotografiju na kojoj je “uhvaćena” u trenutku skoka i to u minijaturnoj suknji i majici puštene duge kose i bez šminke. Lokacija je Marbelja, Španija, a komentari su odmah usledili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

- Vuopa!! - reagovala je na skok pevačica Nina Badrić.

- Kako drugačije? -

- Vauuuu, Maki! -

- Nikad nećeš biti žena svojih godina -

Izgleda li vama Kilibarda kao da joj je 42 godine?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)