Zanimljivosti

Pre tri decenije su mamili uzdahe i muške i ženske publike, a evo kakvi su danas! Čuvari plaže ponovo na okupu, NE BISTE IH PREPOZNALI NA ULICI! (FOTO)

Glumac Dejvid Haselhof, koji je postao planetarno poznat nakon uloge Miča Bjukenona, proslavio je 70. rođendan, a proslavi su prisustvovali mnogi glumci nekadašnje postave iz čuvene serije.

21.07.2022 10:30

Pre tri decenije su mamili uzdahe i muške i ženske publike, a evo kakvi su danas! Čuvari plaže ponovo na okupu, NE BISTE IH PREPOZNALI NA ULICI! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Glumci popularne serije "Čuvari plaže" ponovo su se okupili kako bi proslavili jubilarni 70. rođendan glumca Dejvida Haselhofa, a malo ko bi ih danas prepoznao. Čuveni Haselhof je povodom rođendana priredio raskošnu zabavu na kojoj se okupio i veliki broj kolega, a o tome je pisao i The Sun.

Dejvid je glumio najpoznatijeg spasioca Miča Bjukenona, a toliko godina kasnije ponovo je pozirao sa nekadašnjom stalnom postavom serije, koje su činili Keli Pakard, Dejvid Čokači, Džeremi Džekson i Parker Stivenson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch (@baywatch_fans)

Haselhof je ostao prepoznatljiv po svojoj bujnoj delimično loknastoj kosi, a na pragu 8. decenije vidimo da je sed, ali se i dalje dobro drži. Od početka prikazivanja serije prošlo je više od 3 decenije, a minule godine su bile najuočljivije na najmlađem glumcu sa seta, Džeremiju Džeksonu koji sada ima 41 godinu. On se u periodu od `91.-99. godine pojavio kao Mičev sin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baywatch (@baywatch_fans)

Ovo su samo pojedine rođendanske čestitke upućene omiljenom kolegi, od strane glumaca sa snimanja čuvenog serijala.

- Jedan od mojih heroja danas je napunio 70 godina! Nikada nećete sresti velikodušnijeg, ljubaznijeg ni talentovanijeg čoveka! Tako sam srećna što smo svi uspeli da proslavimo tvoj rođendan! Drago mi je da vidim kolege i prijatelje na okupu - napisala je Keli.

instagram-davidhasselhoff

Dejvid Haselhof s nekadašnjim kolegama sa seta

- Sjajno je proslaviti Dejvidov 70. rođendan! On je neverovatno ljudsko biće koje ima toliko ljubavi da podeli sa svetom - dodao je Čokači.

Haselhof je i na pragu 8. decenije izgledao sjajno. Odlučio se za sive pantalone i crnu košulju. Kosa mu je, iako seda, i dalje bujna, a osmeh po kome je bio prepoznatljiv nije izostao.

instagram-davidhasselhoff

Dejvid Haselhof i Džeremi Džekson (desno)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)