Zanimljivosti

MEGAN KOPIRA KEJT: Kojoj bolje stoji ova kombinacija?

Modni dueli među jetrvama sa britanskog kraljevskog dvora su česti i nisu neuobičajeni. Da li su po sredi slučajnosti ili namerne situacije, teško je odgonetnuti, a još teže koja bolje nosi svoje izdanje.

20.07.2022 14:05

MEGAN KOPIRA KEJT: Kojoj bolje stoji ova kombinacija?
Foto: Tanjug/AP

Odnos među snajkama sa kraljevskog dvora oduvek je bio misterija za javnost. Iako su njih dve na svim zajedničkim pojavljivajima delovale vrlo blisko i neposredno, mnogi smatraju kako između Kejt i Megan ne stoji sve baš najbolje i da se njih dve često takmiče, naročito u oblačenju.

Megan je više puta prozivana još dok je živela na dvoru kako se dodvorava starijoj jetrvi i kako je često u njenoj senci. Međutim, kako su se sklonili sa dvora čini se da vojvotkinja od Saseksa sada živi svojih pet minuta slave. Ona se sa svojim suprugom princom Harijem pojavila u Njujorku na proslavi Međunarodnog dana Nelsona Mendele u sedištu Ujedinjenih nacija.       

Ono što je mnogima zapalo za oko je stajling Harijeve supruge koji je mnogo podsećao na Kejtin od pre dva meseca.

 

 

Megan se odlučila za efektan crno - beli kombinezon koji se vezuje na leđima, a potpisuje ga Gabriela Hearst. Svoj stajling upotpuunila je crvenom torbom i crnim štiklama, dok je kosu vezala visoko u rep. Megan je prisutne ostavila bez teksta u ovoj upečatljivoj odevnoj kombinaciji kombinezona bez bratela, ali ipak mnogi su motive prepoznali u stajlingu Kejt Midlton, pronašavši mnogobrojne sličnosti.

 

 

U sličnoj haljini, istog dezena pojavila se Vojvotkinja od Kembridža u maju, na premijeri filma "Top gan", zasenivši sve prisutne u kreaciji Rolanda Moureta čija haljina košta 32.000 dolara.

FOTO: Profimedia

Skoro isti autfit u razmaku od samo par meseci

Obe odevne kombinacije i haljinu i kombinezon krasi upečatljiva bela traka na rubu gornjeg dela, jer je u pitanju korset model.

 

 

Mnogi su prepoznali da je Megan inspiraciju pronašla u svojoj jetrvi jer se i ranije dešavalo da su se njihovi stajlinzi preklapali.

Britanski mediji prenose kako uprkos njihovom teškom i problematičnom odnosu, Megan voli da iskopira pojedina izdanja Kejt i da voli njen stil oblačenja.

Da su i ranije imale slične "modne okršaje" pokazuju i slike kada je Megan prisustvovala večeri u Torontu 2016. godine obukavši plavu haljinu, potpuno identičnu kao i Kejt koju je nosila za svoju veridbu sa princom Vilijamom 2010. godine.

 

 

Modni stil dveju dama je svakako istančan i prefinjen i svaka se trudi da uskladi najbolje izdanje za određenu priliku. Međutim, preklapanja koja se dešavaju kod njih dve i mnogobrojni modni dueli, mnogi tumače kao želju Megan da bude poput Kejt. Međutim, gledajući fotografije teško je odlučiti kojoj bolje šta stoji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)