Zanimljivosti

Unuka jedne od najlepših glumica svih vremena ODUZIMA DAH! Za nju kažu da nosi sve ono što je APSOLUTNI HIT! (FOTO)

Iako sebe ne smatra princezom, Šarlota Kaziragi, unuka čuvene Grejs Keli, izgleda poput prave plemkinje i mogla bi mnogima da održi lekciju iz visoke mode i otmenog stila.

08.07.2022 14:00

Unuka jedne od najlepših glumica svih vremena ODUZIMA DAH! Za nju kažu da nosi sve ono što je APSOLUTNI HIT! (FOTO)
shutterstock.com

Svi se sećamo filmova u kojima je legendarna i prelepa holivudska diva Grejs Keli prikupljala simpatije ljudi širom plnete svojim nežnim i sofisticiranim likom. Krasile su je prirodno plava kosa i krupne plave oči koje su bile njen zaštitni znak. Nakon što se udala za kneza Renijea III, kneza od Monaka, i iz SAD se preselila da živi u Monaku, napustila je fulmsku karijeru i posvetila se novom životu.

Grejs, ne samo što je bila poznata po lepoti i ljupkosti, već je i negovala sofisticiran modni stil koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Tako se čini da je genetika ponovo učinila svoje, pa je tom utabanom stazom krenula i njena unuka Šarlota Kaziragi (35). Iako od bake nije nasledila boju kose, oči svakako jeste, pa bi se mnogi složili da ta mlada dama i te kako podseća na baku.  

Ta nekadašnja profesionalna jahačica konja, čija se ljubav prema toj vrsti životinja nikada nije ugasila, izuzetno vodi računa o svojim stajlinzima kada god ima neko javno pojavljivanje.

U besprekornom stilu protkanom istančanim i prefinjenim ukusom ona spaja eleganciju i urbanost i uvek zna da odabere pravi komad odeće za određenu priliku. Otako je postala Šanelova ambasadorka, na svim javnim pojavljivanjima uglavom nosi odeću tog brenda koju prilagođava dešavanjima.

Unuka Grejs Keli se nedavno pojavila na dodeli nagrada na "Monako Longines Pro-Am" kupu, konjičkom takmičenju koje se od 2010. tradicionalno održava zahvaljujući njoj u Monte Karlu. Narandžasta haljinica bez rukava sa volanima je za tu prigodu bila izbor mlade Šarlot. Kao njihovo zaštitno lice u nekoliko kampanja i ovaj put je prednost dala kolekciji brenda Šanel. Haljina je na mladoj princezi izgledala fenomenalo, dajući joj i mladalački i sofisticirani izgled istovremeno.

Ni druga njena izdanja nisu bila ništa manje lepša i svaki put je Šarlota veoma inventivna i elegatna. Pritom, modni kritičari su posebno skrenuli pažnju na njen odabir sandale, koje su apsolutni hit ovog leta i kakve bi svaka mlada žena trebalo da im u svom cipelarniku.   

Ljubav koju gaji prema konjima pokazala je i početkom ove godine kada joj je brend Šanel dao tu mogućnost da na njihovoj modnoj reviji prošeta jašući konja. Po tome su je mnogi i zapamtili.

Takođe, da se može pojaviti i u vrlo urbanom i istovremeno opuštenom izdanju, pokazala je nedavno obukavši džins u jednom modnom zadatku. U interesantnom printu obučena od glave do pete u džins, ona je u uskim farmerkama pokazala savrešnu figuru, a stajling je upotpunila "oversajz" jaknom u istom dezenu. 

Inače, Šarloti je, dok je još bila devojčica, nastradao otac, italijanski iznismen Stefano Kasiragi. Izgubio je život tokom regate, o čemu je ona kasnije govorila za pojedine medije kao o velikoj traumi koja je na nju ostavila trajne posledice. Kako je govorila, to su bile strašne emocije za nju nakon kojih više ništa ne uzima zdravo za gotovo.

- Često sam se pitala zašto mi se sve to događa i zašto sve to moram da proživljavam. Put do prevladavanja gubitka bio je dug. Pomogle su mi neke knjige - otkrila je ona tom prilikom.

Svoju mirnu luku, Šarlot je pronašla pored francuskog producenta Dimitrija Rasama sa kojim ima sina Baltazara. Starijeg sina Rafaela (8) dobila je u braku sa bivšim partnerom, francuskim glumcem i komičarem Gadom Elmalehom.

Za pojedine francuske medije je istakla kako se ne oseća kao princeza, niti da to želi da bude. Ona je sestričina šefa države, princa Alberta od Monaka, ali pretenzije za presto joj nikada nisu bile ambicije i vodi normalan život van dvora.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)