Zanimljivosti

NIKOL KIDMAN ZAPREPASTILA FANOVE! Njeno ponašanje s dodele Oskara postalo je nova tema broj jedan!

Holivudska diva iznenadila je fanove reakcijom na šokantnu scenu tokom dodele prestižne filmske nagrade kada je glumac Vil Smit udario kolegu Kris Roka.

28.03.2022 16:00

NIKOL KIDMAN ZAPREPASTILA FANOVE! Njeno ponašanje s dodele Oskara postalo je nova tema broj jedan!
Tanjug/AP

Komičar Kris Rok nije očekivao da će izvući deblji kraj dok je proglašavao pobednika u kategoriji za najbolji dokumentarac na ovogodišnjoj dodeli Oskara u Los Anđelesu. Njega je, naime, nokautirao holivudski kolega Vil Smit, nakon što je uputio neumesnu opasku na račun Smitove supruge koja boluje od alopecije i zato na ceremoniju nije došla duge kose na kakvu su svi navikli.  

Taj incident potpuno je na trenutak bacio u drugi plan dodelu prestižnih filmskih nagrada, pa i same govore, a u prilog tome najbolje govore reakcije okupljenih glumaca koji su u šoku posmatrali šta se događa na bini pred njima. 

Najupečatljiviju reakciju imala je glumica Nikol Kidman, pa je zato video kako zaprepašćeno gleda ka binmi i vrišti preko noći postao najbolji mem. Odmah su nastale i šale na njen račun poput one da joj treba dati Oskara za najbolju reakciju i izraz lica na šokantnu scenu, a bilo je i onih strogih kritičara koji su naveli da nisu navikli od nje da se tako "ponaša koliko god nešto bilo šokantno".   

Inače, Smit se nakon što je udario kolegu vratio na svoje mesto, upozoravajući Krisa da se drži podalje od njegove supruge. Kasnije je primio svoju nagradu izvinivši se Akademiji zbog incidenta. Tom prilikom je dodao da se trudi da voli i poštuje ljude, ali da je "u ovom poslu i životu neminovno da će biti onih koji ga neće poštovati ili će ga maltretirati, a on mora da bude nasmejan".

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)