Zanimljivosti

SVI ZANEMELI KADA SE MELANIJA POJAVILA NA TRAMPOVOM MITINGU: Ovo nikada nije uradila, fanovi u ekstazi (FOTO)

Njeno sinoćno pojavljivanje se i dalje komentariše.

28.10.2024 10:25

SVI ZANEMELI KADA SE MELANIJA POJAVILA NA TRAMPOVOM MITINGU: Ovo nikada nije uradila, fanovi u ekstazi (FOTO)
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Na velikom predizbornom mitingu koji je Donald Tramp sinoć održao u Medison Skver Gardenu u Njujorku, svi su bili zapanjeni kada se na bini pojavila Melanija Tramp koju su prisutni dočekali gromoglasnim aplauzom.

Ovo je, inače, bio prvi put da se Melanija pojavila na nekom Trampovom mitingu u sklopu ovogodišnje predsedničke kampanje.

Melanija, koja se pred publikom pojavila u elegantnoj crno-beloj kombinaciji sa animal printom, do juče se držala dalje od promotivnih skupova i zbog toga je njeno pojavljivanje izazvalo toliku pažnju. Inače, Elon Mask je najavio Melanijin dolazak, ona je blistala na podijumu, a zatim je publici "predstavila" svog supruga. Njih dvoje su se poljubili na bini i otpozdravili publici.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Donald I Melanija Tramp

 

Ono što je takođe bilo neočekivano je činjenica da je Melanija po prvi put održala i govor koji je trajao oko pet minuta. Ona nije direktno spominjala Trampa, osim u poslednjoj rečenici: "Molim vas da pozdravite našeg narednog vrhovnog komandanta, mog supruga, predsednika Donalda Trampa".

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Donald i Melanija Tramp

U krcatom Medison Skver Gardenu je bilo oko 20.000 Trampovih pristalica, koji su burno pozdravili Melaniju, a zanimljivo je i da ona u svom kratkom govoru nijednom nije spomenula Kamalu Haris.

Tramp nije propustio priliku da čestita Melaniji na velikom uspehu njenih memoara koji su završili na prvom mestu bestselera Njujork Tajmsa.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Melanija je bila zvezda večeri  

- Bio sam nervozan kada sam čitao knjigu, brinuo sam šta će napisati o meni - poručio je Donald Tramp.

Dok je stajala na bini, Melaniji su fanovi dovikivali: "Volimo te!", a ona im je odgovorila: "Volim i ja vas", prenosi Dejli Mejl (Daily Mail).

BONUS VIDEO:  

Komentari (0)