Zanimljivosti

GLUMICA UNAKAŽENA NA SNIMANJU FILMA: Pokazala jezive povrede, fanovi zabrinuti za njen ŽIVOT! (FOTO)

Holivudska lepotica mora da nosi i mider zbog izvođenja teških i zahtevn ih scena.

27.10.2024 16:10

GLUMICA UNAKAŽENA NA SNIMANJU FILMA: Pokazala jezive povrede, fanovi zabrinuti za njen ŽIVOT! (FOTO)
B4859 / Avalon / Profimedia

Glumica Kejt Bekinsejl nedavno je na društvenim mrežama podelila seriju fotografija na kojima se vide povrede koje je zadobila tokom snimanja akcionog filma "Canary Black". Kejt, koja igra glavnu ulogu Ejveri Grejvs, otkrila je modrice na laktovima, oguljena kolena, povređene prste, kao i noge, a primetno je da je snimala pojedine delove tela zbog straha od preloma. Njeni fanovi nisu krili zabrinutost zbog njenih teških povreda.

Kejt, poznata po tome što sama izvodi mnoge vratolomije, podelila je slike svojih povreda nakon što su se pojavile spekulacije da koristi dublerku za scene borbe. Time je odbacila tvrdnje da je u akcionim delovima koristila pomoć kaskadera.

- Izvodim sopstvene akrobacije - poručila je kroz fotografije koje prikazuju crvene prste i druge bolne tragove na telu, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Ovaj potez izazvao je veliki broj reakcija, a mnogi su izrazili zabrinutost zbog toga što se glumica izložila riziku povreda na setu. Iako Kejt nije dala detaljnije objašnjenje o povredama, jasno je da je dala sve od sebe kako bi ulogu iznela što autentičnije.

Glumica je poznata po posvećenosti ulogama, ali i po otvorenosti kada je reč o zdravstvenim problemima. Ranije ove godine, govorila je o izazovima koje je imala zbog zdravstvenih tegoba, uključujući hospitalizaciju usled problema sa želucem. 

 

 

Njene ranije objave o boravku u bolnici izazvale su dodatnu brigu među fanovima. Poznato je da je ona poslednjih godina često na meti ružnih komentara i da fanovi vrlo često znaju da budu oštri prema njoj, u komentarisanju njenog izgleda, ponašanja ili kilaže, međutim sada su se mnogi od njih vidno zabrinuli.

- Kejt, molim te pazi na sebe. Ove povrede izgledaju ozbiljno -

- Izgledaš iscrpljeno, nadamo se da si dobro -

- Svi ćemo se moliti za tebe, nadamo se da si dobro -

Ranije ove godine, Kejt je već izazvala pažnju kada je odgovorila na komentare o svojoj telesnoj težini, a sada je ponovo morala da brani svoj izgled od onih koji je kritikuju. U januaru ove godine, izgubila je očuha nakon kratke bolesti, a odmah posle toga i omiljenog ljubimca, mačka koga je imala bezmalo dve devcenije i koga je nazivala svojom "srodnom dušom", što je bio još jedan emotivni udarac za glumicu, uz izazove koje je imala sa zdravljem.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)