Zanimljivosti

IBRAHIMOVIĆEVA ŽENA NA SUDU, SVI GLEDALI U ČUDU KAKO IZGLEDA U ŠESTOJ DECENIJI: Pojavila se zbog sramotnog razloga u stajlingu za prepričavanje (FOTO)

Helena Seger u ime supruga vodi spor sa ženom koja odbija da se iseli iz njihovog stana, tvrdeći da je poznati par prekršio odredbe ugovora o zakupu.

25.10.2024 14:01

IBRAHIMOVIĆEVA ŽENA NA SUDU, SVI GLEDALI U ČUDU KAKO IZGLEDA U ŠESTOJ DECENIJI: Pojavila se zbog sramotnog razloga u stajlingu za prepričavanje (FOTO)
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši fudbaler Zlatan Ibrahimović pre dve godine, preko svoje firme za nekretnine, kupio je stan u Ostermalmu u Stokholmu, koji je planiran za izdavanje, međutim, samo nekoliko meseci nakon što je postao vlasnik tog luksuznog objekta završio je na sudu. Naime, u pomenuti stan se uselio zakupac preko jedne posredničke kompanije, ali je ubrzo trebalo da bude iseljen jer je Ibrahimović planirao tu nekretninu da renovira i počne da je koristi za lične potrebe. Zakupca je to ražestilo, pa je pokrenuo parnicu protiv nekadašnje fudbalske zvezde, tvrdeći da je on prekršio odredbe ugovora o zakupu nekretnine.      

- Radila sam jednog dana od kuće i neko mi je samo pokucao na vrata. Tamo su stajale dve osobe iz izvršne službe i rekle mi da počnem s iseljenjem - ispričala je stanarka uznemireno.

Ona se, kako piše Sviden Herald (Sweden Herald), izuzetno potresla, ali nije imala kud.

- Niko me nije upozorio. Bilo je stresno i teško, iseljenje je trebalo da se izvrši za samo četiri-pet dana. To je bilo pravi šok - navela je stanarka.  

ANDERS WIKLUND / AFP / Profimedia

Helena Seger došla umesto Zlatana na suđenje u Stokholmu, a svi pričaju o njenom stajlingu 

Ona je, međutim, odlučila da se ne iseli i tužila je vlasnika nekretnine, to jest Ibrahimovića, zahtevajući da joj se dozvoli da ostane u stanu. Odbila je alternativne nekretnine koje su bile u ponudi u slučaju da pristane da se iz ove iseli. 

Na suđenju koje je održano u Okružnom sudu u Stokholmu nije se pojavio Ibrahimović, ali je stigla njegova supruga Helena Seger, inače vlasnica jedan odsto muževljeve imovine.

- Imali smo ljude koji su se pobrinuli za ovu stvar umesto nas. Uključena sam u proces, dok Zlatan baš i nije u toku - istakla je kratko Segerova odgovarajući na pitanje zašto njen suprug nije došao na sud.

 

 

Dodala je da atmosfera nije bila loša.

- Atmosfera je bila dobra, ali bilo je i teških pitanja. Onda smo otišli ​​u kancelariju i razgovarali. Ti ljudi su nam bez srama postavili pitanje: "Ovo vam nije problem jer ste milijarderi, zar ne?". Ja sam odgovorila da bez obzira na to šta imamo u banci, to nema veze sa slučajem. Onda je ta osoba uzvratila: "Ostaću u stanu ili ćeš morati da platiš". Zlatan nikada ne bi platio da se ta osoba iseli jer nema pravo da živi tamo, to je naše - otkrila je Helena detalje sa suočavanja na sudu.

Inače, o njenom izgledu se naširoko priča, a ovoga puta pojavila se u klasičnoj kombinaciji prilagođenoj prilici. Na sebi je imala jednostavnu belu jaknu brenda Dior i crnu rolku, a kosu je uvila u talase. Sve prisutne je oduševila izgledom u 54. godini, pa mnogi nisu skidali pogled sa nje. S druge strane, bilo je i onih koji komentarišu "sramotu" čuvenog bračnog para koji je pokušao da iskoristi uticaj i moć da prekrši odredbe ugovora o zakupu stana.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)