Zanimljivosti

PROGOVORIO ĐERAR PIKE: Posle dve godine od razlaza sa Šakirom otkrio ISTINU!

Nekadašnji fudbaler tvrdi da stvari nisu ni blizu onakve kakvima ih je predstavila njegova bivša supruga.

24.10.2024 10:45

PROGOVORIO ĐERAR PIKE: Posle dve godine od razlaza sa Šakirom otkrio ISTINU!
Profimedia

Šakira je početkom 2023. godine objavila pesmu "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" u kojoj je otkrila da ju je dugogodišnji partner, bivši fudbaler Đerar Pike, prevario. Ova pesma je privukla veliku pažnju medija i javnosti, a mnogi pevačicini obožavaoci stali su na njenu stranu. Iako su Šakira i Pike raskinuli u junu 2022. godine, on je tek sada prvi put progovorio o situaciji u intervjuu za španski CNN, tvrdeći da priča nije predstavljena onako kako se zaista desila.

- Na kraju, ono što je ispričano nije prikazano kako je zaista bilo. Ne mogu to da kontrolišem. Najlepše je što sam sada okružen svojim najmilijima, porodicom, prijateljima, ljudima koji me zaista poznaju. Oni znaju ko sam i šta radim i to mi daje mir. Veoma sam srećan, lepo se provodim i osećam se privilegovano. Živeo sam fantastičan život, imao sam priliku da igram za klub svog života više od dvadeset godina, imam divnu deca, neverovatnu porodicu, prijatelje za ceo život, još uvek se družim sa onima iz škole - zaključio je proslavljeni fudbaler.

MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Šakira se razišla od Đerara Pikea posle njegove prevare

S druge strane, Šakira je emotivno progovorila o razlazu u intervjuu za magazin People, otkrivajući da ju je Pike izdao dok je njen otac bio u bolnici. 

- Tata je došao u Barselonu da me uteši nakon što me je obuzela tuga zbog raskida. On je na prvom pričešću mog sina Milana teško povređen pri padu i završio je u bolnici. Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me je Pike varao dok je moj tata bio na intenzivnoj nezi - priznala je Šakira. 

Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Đerar Pike srećan sa novom izabranicom

Ona je dodala da joj je u tom trenutku najteže bilo što nije mogla da dobije savet od oca koji joj je toliko potreban, jer je on bio u bolnici i nije želela da ga uznemirava. Pevačica, koja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa tugom, našla je podršku u porodici i nastavlja da se fokusira na muziku i decu, dok Pike gradi novi život sa mladom devojkom sa kojom planira zajedničku budućnost.

Podsetimo, Pike je prevario Šakiru sa studentkinjom Klarom Čija Marti, a par sada navodno planira venčanje. 

- Đerar Pike i Klara Čija Marti će se venčati. Bivši fudbaler i njegova devojka doneli su ovu veoma važnu odluku i isplanirali idealan trenutak da podele srećne vesti - o tome piše i Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)