Zanimljivosti

ONA JE SUPRUGA DANKA LAZOVIĆA: Vatrena crnka na koju niko ne ostaje ravnodušan podarila mu je naslednicu biblijskog imena! (FOTO)

Bivši fudbaler oženio je manekenku Jovanu Kalezić daleke 2008. godine, sa kojom ima ćerku neobičnog imena - Leal.

22.10.2024 21:00

ONA JE SUPRUGA DANKA LAZOVIĆA: Vatrena crnka na koju niko ne ostaje ravnodušan podarila mu je naslednicu biblijskog imena! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivši fudbaler i jedan od članova trenutne uprave FK Partizan, Danko Lazović juna 2008. oženio je dugogodišnju devojku, crnogorsku manekenku Jovanu Kalezić i to u Holandiji. Svadba je protekla u najužem porodičnom krugu, a mladi par se odmah potom uputio na medeni mesec u Dubai.

Lepša polovina ovog dvojca već tada je bila u drugom stanju, što ih nije sprečilo da odu na medeni mesec u Dubai, a potom su bili i u Budvi, gde su se dodatno odmorili. Ovaj poznati par potom se vratio u Holandiju, gde je 9. decembra 2009. rođena njihova ćerka kojoj su dali ime Leal.

Antonio Ahel/ATAImages

Jovana i Danko Lazović

- To je neobično biblijsko ime, a ne holandsko, kako mnogi misle. Ime je odabrala moja supruga Jovana u trenutku kada smo saznali da nosi ćerku, a ja sam se složio s njenom izborom - rekao je Danko neposredno nakon porođaja supruge Jovane koja je njihovu devojčicu donela na svet u zajedničkom domu u Ajndhovenu, uz prisustvo holandskog lekara i neophodnog medicinskog osoblja.

Jovana se ubrzo povukla iz modelinga i posvetila porodičnom životu, a poznata je i kao žena koja svoj privatni život drži podalje od očiju javosti. Ipak pre pet godina svi pogledi bili su usmereni u nju. Naime, Jovana se na građanskom venčanju fudbalera Milana Lole Smiljanića pojavila u poluprovidnoj crnoj haljini i odmah dospela u centar pažnje.

Dusan Milenkovic/ATAImages

Jovana Lazović

Haljina je bila u crnoj boji i dosezala je do zemlje, ali primetno je da je cela bila najvećim delom providna. Imala je veoma dubok dekolte, ispod kog je usledio i interesantan struk. Naime, u pojasu je bilo nekoliko proreza, dok je cela kreacija bila lepršava i pomalo podsećala na antički stil. Jovana je preko svega ogrnula crni sako, dok je izrazito crnu kosu pustila da joj opušteno pada duž leđa. Od nakita je imala metalik sat i ogrlicu od belog zlata.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)